463
25 жартів вчителів з великим почуттям гумору
Вчителі Коледжа дуже весело. Завдяки великим життєвим досвідом і різким розумом, вони можуть виконуватися в аудиторії краще, ніж професійний стенд-ап-адіан без вразливостей і чуйності.Веб-сайт Публікація кращих перлів вчителів, які їх студенти змогли поділитися онлайн в 2015 році.
www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/25-perlov-prepodavatelej-s-obaldennym-chuvstvom-yumora-1137260/
- Шах! Зацікавити вас.
- Для прийняття. Відоме слово? Скуллап.
- Давайте скажемо: Я скажу вам швидку тему, після чого я зроблю це (відкриває обличчя своїми руками протягом двох секунд і відкриває її) і – «О, де студенти?» Немає студентів!
- Москва Місто звучить для мене, як Лос Астрахан або Ріо де Житомир!
- Шановні задні рядки, не збийте голову на стіл. Це ще не так погано.
- Неподалік від дверей. 5-друга тиша, потім:
до Вибачте мене, ви бачите наш дверцят? - Точка освіти – захопити смарт-слова, а потім омолодити їх.
- Ну, як казка йде, дитина є майстером свого слова, тому відповісти на ваші чотири теми, так як я обіцяний.
- - Валерій Олександрович, що ви думаєте про свою аналітичну роботу?
- Ну... Я любила назву. - Я знаю, якщо лекції були поганими ... Але я знаю, що я читаю добре!
- Я не люблю тебе сміятися. Це робить мене ревнощами.
- Який чудовий прононь "Іхній"! Якщо це не було освіти, я завжди кажу так!
- Катеринаєва: «Як ви вирішили контролювати роботу? й
Студент: Так само, як сьогодні, інтуїтивно зрозумілий.
Катеринаєва: «Уважно в обліку можна тільки піти в тюрму. й - М'ясо є першим хірургічним інструментом. Вони використовуються для ампутації. Найпоширенішими були операції, щоб відрізати голову. Іноді інші частини тіла також.
- У вас є проблеми. Це нормально. Де люди завжди виникають проблеми.
- Метеорологія – точну науку. У лівій руці слід проводити тамурен.
- Можливий розрахунок коефіцієнтів за допомогою вигнутих інтеграторів тільки після гарного обіду.
- Комплексні коренеплоди не можуть знаходитися на всіх – кілька.
- Ще одна перевірка контрольних робіт змушує нас знову бачити, що деякі студенти намагаються зробити революцію в історії держави і права.
- Я не розумію цю систему округлення. У своїй практиці половина літра ніколи не закруглена на літр.
- Я офіційно заявляю, що це завдання сильніше, ніж мене!
- Учитель дивиться на олівець студента за кілька секунд, потім запитує:
- Чи можна зберігати чай в цьому відношенні? - Головний вагрант того часу був Конфуксій.
- Світ непотрібних речей обмежений. І я пишаю вам про найкрасивіші з них, диференціальна геометрія!
- до Що доведено теорему?
- Почнемо над ... Моє ім’я Володимира Олександровича.
www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/25-perlov-prepodavatelej-s-obaldennym-chuvstvom-yumora-1137260/
10 найбільш чарівних втрат в історії
25 парадоксичних фактів про життя, які ви розумієте, якщо ви думаєте про це