544
Напередодні Нового року вона мріяла тільки одне: ялинка.
Коли мама була маленька, вона проживала з її грандіознимипарентами в невеликому селі на півночі Казахстану. Це степ. У степу немає дерев. На зиму немає нічого снігу.
До Нового року мами мріяли тільки одне - ялинка, але це неможливе. У степу немає дерев, навіть якщо ви тріщина. У всіх казках на Новий рік завжди була ялинка, іМама ніколи не бачив ялинки.- тільки у фотографіях. Великого брата і бабуся були дуже стурбовані тим, що вони не змогли виконати побажання свого онука, але вони все ще знайшли вихід!
На ніч від 30 до 31 грудня мій дід зрізав кущ вишні в заплаві річки, і до ранку вони і мій бабуся пофарбував газети з зеленим, ріжемо з бахромою і пропалювали кожну гілку. Кожен твіг! Ранок мій мама кинувся, УвійтиУ номері була справжня зелена ялинка.! Весь день моя мама зробила домашні прикраси і прикрасила ялинку. Дорогий!
Тепер мама каже, що це був щасливий момент свого дитинства, і це було через це ялинкове дерево. Моя мама все ще вірить в дива.й Я вірю в чудеса через цю історію. Це найкращий приклад справжнього кохання для мене.
через adme.ru