777
4 Питання, які перед вибором роботи
Два роки тому, мій випускник, Нік, був загадований над де і як почати свою кар'єру. Відправлення резюме на різні компанії в фінансах, ІТ, консалтингу та маркетингу, вона раптом реалізована, Я не хвилююсь про те, що і як, але де вона збирається працювати.
Коли люди створюють образ хорошої компанії, де хочуть працювати, вони думають про свою роль в суспільстві. Робота і зарплата важливі, але є така річ, як КУЛЬТУРАй Корпоративна культура – цінності організації, її норми та методи – має величезний вплив на наше щастя та успіх.
Як дізнатися культуру компанії, яку ви ніколи не працювали? Нек попросив мене як її обробник. Проаналізувавши історію компанії. Знайдіть різні історії, які відбувалися всередині компанії.
Давайте подивимося на чотири основні питання, які потрібно знати про компанію:
1,1 км Чи є режисером тирану або чоловіка?
Директор - людина, яка має шанс бути вище інших. Є тип, який відзначає об'єм своєї роботи на офісному планктоні, забороняється паркувати свій автомобіль в його парковому просторі, навіть якщо він перебуває на відпочинку, просто тому що це привілейоване місце; і все ж він стверджує, що один з нас. Це гарантія. Не найкращий варіант для пошуку роботи. Ваше життя буде повністю в руках однієї людини, яка не піклується про вас.
2,2 км Я маю шанс виростити в цій компанії, навіть з найнижчої позиції? Багато корпоративних лідерів почали свою кар’єру як секретаря, кур’єра, навантажувача або стажера, як Steve Jobs і Bill Gates. Завдяки величезному стимулу, щоб вийти з своєї позиції, працівник низького статусу досягає великого успіху, але при цьому він позбавляє від будь-якої допомоги. Аналіз історії кар’єри працівників.
3. У Чи можу я потрапити? Іноді організація змушена звільнити працівників: змусити ходити на різки. Але деякі лідери роблять багато грошей від неї, а інші оплачують бонуси співробітникам, які перемирають.
4. У Як відреагувати мої помилки? У багатьох організаціях працівники подаються за одну помилку. Але існує інша політика. У 1960 році розробник зробив помилку в Сполучених Штатах, які коштують компанію $10 млн. Він пішов на основний, готовий прийняти новини про його звільнення, а головне - сказав: "Що я вогонь тебе?" Ні. Я тільки витратив 10 мільйонів на навчання. ?
Взяти увагу на відповіді на ці питання, щоб зрозуміти: Чи є сенс справедливості в цій компанії? Чи безпечно працювати тут? Чи можу я змінити своє майбутнє?
Коли бос - це розуміння особи, яка намагається захистити і доглядати за працівниками, а працівники переходять до кар'єрних сходів, після чого культура цієї компанії може бути викликана безпечним.
Є компанії з унікальними елементами. Наприклад, де співробітники мають свої внутрішні жарти, власні ланцюги, незвичайно оформлені офіси і часті корпоративи. Але це лише невелика частина корпоративної культури компанії, не купуйте її. Що таке його значення. Як лікуються працівники і які вони цінують на роботі.
Звичайно, весело, корпоративне, інновації – все це приваблює, але перше, що потрібно дізнатися про негативні аспекти політики компанії. Коли відгуки говорять про несправедливість, недоторканність та погана репутація, не соромтеся вдарити цю компанію з вашого списку. Не думаю, що ви будете винятком, ви зможете досягнути великого успіху і стати улюбленим з органів влади і всіх співробітників.
Якщо ви не впевнені, що хочете працювати, З`ясуйте лише одну історію, яка сталася на підприємстві.доВона розповість про її культуру.й
Кредит Адам Грант
Переклад та адаптація Веб-сайт
Веб-сайт: www.nytimes.com/2015/12/20/opinion/sunday/one-question-you-should-ask-about-every-new-job.html?smid=fb-nytimes&smtyp=cur
15 оригінальних ідей для новорічної сім'ї фотосесії
Дворічна гімнастка завоював Instagram з його трюками