404
Що робити, якщо відпочинок непросто для вас
Новорічна святкова атмосфера, вся чарівна краса і витонченість веселого свята... Якщо ви не хочете весело провести час? А настрій не святково?
Blogger Тим Лоуренс, який був в аналогічній ситуації, вирішив поділитися думками про це питання. Ми вВеб-сайт Я думаю, що його поради дійсно допомагають.
Я на Новорічній вечірці. Люди весело, багато смачних продуктів і шампанського, відмінна музика грають.
Але я відчуваю себе непоганим. Чому?
Тому мій голова завжди йде,Я повинен. бути щасливим, Я повинен. бути щасливим. й
Для багатьох людей новорічні свята - чудовий час. Час відпочинку, зустрічі з близькими і близькими і весело. Але не кожен. Хто-небудь знає, що він важко прийти до умов, коли все здається ідеально.
У цей час ми всі стикаються з великою кількістю проблем. Вам необхідно мати час, щоб познайомитися з багатьма людьми (і деякі не хочуть зустрітися з усіма), необхідно придбати подарунки, витрачаючи на це багато грошей. Тексти пісень, а це означає: І ви просто повинні світитися з щастям.
Якщо ви не весело, я хочу розповісти вам, що ви не тільки. Але не розпадаю, я дам деякі поради про те, як вижити святкові канікули без багато психічних витрат.
1,1 км Коли ви не в настрої і не хочете весело провести час, не перейдіть на вечірку.Ви не повинні відчувати атмосферу свята. Не намагайтеся, тому що хтось сказав вам. До того ж, приховавши вірний настрій і доставляючись бути життєрадісним, ви будете гірше.
Психолог Ірис Маусс провів ряд досліджень і зробив деякі висновки:
- Ми докладаємо зусиль, щоб відчути себе щасливими, тим більше нещастяних і самотніх.
- Намагайтеся стати щасливим тільки за рахунок матеріальних переваг свят, ви ризикуєте впадати в депресію і погіршити відносини з родичами і друзями.
2,2 км Якщо ви сумні, розумієте, що це абсолютно натуральне. Для деяких людей час новорічних свят може бути пов'язаний з яким-небудь роду нещастям. Він може бути болючим розривом з коханою людиною або, на жаль, навіть смерть близьких. Не сором'язливі ваші почуття, і якщо ви оточені люблячими людьми, вони повинні прийняти ваш біль.
3. У Чи ви ледьте це час року? Запрошувати когось на зустріч. Можливо, все, що ви хочете, щоб бути самотніми і не бачити всіх. Здавалося б, що в цей час кожен так «заражений»: вони збираються з сім’ями або групами друзів, і ви здавалося б, не мають місця серед них.
Подаруйте чоловікам, хто робить щось для вас. Нехай це одна людина. Maybe це старий друг ви ебать рідко див. Або хтось, хто підтримав вас у важкому часі і завжди на боці? Запрошувати когось на зустріч.
4. У Якщо ви не бажаєте витрачати час, не боїтеся, щоб зробити поінформований вибір і бути самостійно. Задоволення часу з себе дуже корисно. Ви можете краще зрозуміти себе і ваші емоції.Не думайте, що самотність є поганим.й Тільки разом з собою можна боротися зі своїми думками, зізнайомтесь зі своїми почуттями, і зцілити всі рани.
На основі: Вступ
Переклад та адаптація Веб-сайт
Огляд ілюстрації Ельи Jarzabek
www.advocate-art.com/artists.illustrator/artist.ela-jarzabek