Keanu Reeves: Почніть жити сьогодні!

Кілька днів тому Keanu Reeves залишив попередню поштову адресу на своїй сторінці Facebook з зверненням до всіх послідовників і шанувальників. У зв'язку з великою швидкістю і вже є сотні тисяч подобань і репостів.Веб-сайт Це чудова стаття для вас.

«Чи люди за мною? Всі вони працюють, не звертаючи увагу на що-небудь. Іноді щоденна рутина є настільки захоплюючим, що ми забуваємо зупинитися на хвилину, щоб насолоджуватися красою життя. Ми перетворюємо на реальні зомбі.

Зніміть очі і видаліть навушники з вуха. Скажіть hello to passerby або hug когось, хто unwell. Запропонуйте комусь свою допомогу. Якщо це буде ваш останній.

Я знаю, що багато років тому я був дуже пригнічений. Я не сказав нікому про це. Я мав знайти свій шлях, щоб збити її. І я зрозумів, що людина, яка тримала мене від щасливого був І.

Щодня ми живемо безцінно. Ми працюємо з цим фактом відповідно. Не існує гарантії, що завтра прийде, тому почати жити сьогодні!

Я сподіваюся, що ви поділитеся цим повідомленням, щоб принаймні під час цих свят було трохи більше любові!

Кредит Кеню Ревес

через fit4brain.com/10098