Він приніс маму замітку з школи і вона лопається в сльози. Тільки роки тому він знає правду.

Томас Едісон колись сказав: «Найважніший спосіб успіху – спробувати ще раз». Ну, після вивчення його біографії, ви усвідомлюєте, що він був ушкодженим правом. Але мало хто знає, що великий винахідник дасть йому успіх матері, які вірили йому до останнього.

Публікуємо історію, яка застрягла нас на ядро. Це правда або інша фантастика – тепер дуже важко сказати. І все ж я хочу вірити, що такий інцидент фактично стався в житті геніального вченого. І не віруйте, що влада слова!

4998034р.

Один день, молодий Томас Едісон повернув додому з школи і подав маму лист від вчителя. Почав, мій мама починав кричати, а потім читати лист до сина, «Ваш син є генієм». Ця школа є занадто невеликою і не існує вчителів, щоб навчити її. Будь ласка, навчіть себе. й

Протягом багатьох років після смерті матері (після того, як Едісон став одним з найбільших винахідників століття), він перевізував старі сімейні архіви і надійшов у цей лист. Томас відкрив його і читати: "Ваш син психічно відреставрований." Ми не можемо навчити його в школі з усіма іншими. Тому ми рекомендуємо навчити себе вдома. й

Едісон заробив час. Він написав у щоденному щоденнику: Томас Альва Едісон був психічно відреставрованої дитини. Завдяки своїй героїчній матері він став одним з найбільших геній свого століття.

Оцінюйте свої мами! Ми любимо нас тим, хто ми не віримо в нас. Якщо ви погоджуєтесь з нами, заощаджуйте цю посаду на стіні, щоб перепрочитати у складних випадках. І звичайно, не забудьте поділитися своїми друзями!

: