Сибірський шов Bethesda над Fallout 4, звинувачений у грі втрати дружини і роботи

4679788

Фотографія: Kai Pfaffenbach / Реутери

При створенні гри розробники повинні бути дуже обережними. Інакше, геймери можуть почати звикати творця гри розвитку стійкий наркоманії до «гаманського препарату». Що зробив Сибірський геймер: він звинуватив Бетесда про втрату дружини і роботу на Fallout 4. Гравець вважає, що компанія, відповідальна за всі свої труднощі, і вимагає від Bethesda 500 тис. рублів. Sibiryak стверджує, що, починаючи від гри Fallout 4 і не підозрював, що гра буде настільки захоплюючою, через що він не може відірватися від проходження до того, як він пішов через все.

У той же час проблеми виникали не в підлітковому віці, але в повній дорослій людині 28-річному мешканці Красноярського. Почати прохід, геймер просто не зламав від іграшки. За три тижні він сидів на день екрана ПК і ніч, практично без отримання. В результаті вогненний коханець, а дружина його залишила. І з друзями геймер припинив спілкування.

До того ж Сибірський майже не спить або їсти - через це його здоров'я підірвалася.

"Якщо я знав, що ця гра була захоплива, я б не грав її. Я не купую, або чекаю на новорічні свята, щоб розпочати проходження.

Жителі Красноярського тепер хочуть отримати в суді 500 тис. рублів від Bethesda Game Studios і студії, яка локалізована Fallout 4.

У Росії це один з перших таких позовів, які можуть стати тестовим каменем. Якщо майстерня виявлена винна, інші геймери (не обов'язково гравці Fallout) почнуть застосовуватися до суду.

Це сталося перед світом. У 2010 р. мешканець Гаваї задовольнив компанію розробника Lineage II. Craig Smallwood вимагав сплатити, стверджує, що він ніколи не почав грати, якщо він знав гру так звикли. З огляду на те, що суддя погоджується з його думкою, зобов’язуючи NCsoft, розробник «лінії», сплатити всі юридичні витрати позивача накопичився протягом шести місяців розгляду позову.

Fallout 4 - це відеоігри Bethesda Softworks, що виробляється Bethesda Game Studios, стік для Fallout 3. Гра є п'ятою частиною серії. На території Росії та СНД локалізовано SoftClub. Тепер можна друкувати будь-який об'єкт з гри на принтері 3D. Як довго ви йдете через Fallout 4? За 2-3 тижні або більше 1351 осіб не пройшли і не проголосують. 504 затриманий. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка,

Джерело: geektimes.ru/post/268066/