Розуміння несвідомості.

Одного ранку жінка, як правило, потрапила в машину і пішла на роботу, десять кілометрів від будинку. На шляху вона мала свою уяву, відіграла і подарувала себе як героїня грандіозної пригоди. Вона уявляла себе як просту середньовічну жінку, живу середню війну і хрести, і славиться своєю силою і жертвою. Вона врятувала своїх людей і зустрілася з потужною і благородною принцесою, яка любила її.

З цими думками була повністю зайнята, а ще вона поросла через кілька вулиць, припинила під дорожніми світильниками кілька разів, піднялася відповідним чином при повороті, і благополучно досягла стоянки під вікнами її офісу. Коли вона кинулася, вона зрозуміла, що вона не мала пам'яті про те, як вона потрапила до її призначення. Не можна пам'ятати одну перехрестю або по черзі. "Як я міг подорожувати, що таке дистанція, не розуміючи його на всіх?" Де мій розум? Хто був водіння, коли я мріяв? Але це сталося до неї, щоб вона кинула все з неї, і пішла до неї.

Як вона сіла на своєму столі і звернулася до плану на день, її робота була перервана однією з її колег, які розбилися в офіс, кидаючи мемо на столі, що вона нещодавно була розподілена до персоналу, і викликав скандал над невеликою точкою, з якою він не згодний. Вона була шокована. Таке панування на такому невеликому рівні! Що потрапив в нього?

Він сам, слухав його підвищений тон, зрозумів, що він зробив слон з літа, був розім'ячений, змащував апологію і, ходячи назад, ходив з офісу. Коли він повернувся до свого офісу, він запитав себе, «Що прийшов на мене?» Де це сталося з мене? Маленькі речі не зазвичай отримайте мене божевільними. Я не люблю себе! Він усвідомив, що його гнів не мав нічого спільного з меморандумом колеги, і був зануренням в ньому протягом тривалого часу, і ця незначна причина тільки стала останню соломку, через яку зламався гнів. Але куди зійшов, він не знає.

Якщо ці люди встигли відобразити, вони можуть здогадувати, що цей ранок відчував наявність несвідомого в житті. У нескінченному потоці тривіальних подій повсякденного життя ми зіштовхнулися у багатьох формах з несвідомим, що діє і через нас.

Іноді несвідомі роботи паралельно з свідомим розумом і займає контроль автомобіля, тоді як свідомий розум займає щось інше. У нашому житті, хоча б один раз, мав приїхати кілька блоків на «аутопілот», так як жінка з нашого прикладу. Усвідомий розум відволікається на короткий час, а несвідомий займає напрямок наших дій. Припиняє машину на червоному освітленні, переміщається з місця до зеленої і дотримуючись правил дорожнього руху, поки свідомий розум повертається до нормального стану. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Іноді несвідомий створює фантазію, щоб завершити яскраві, символічні зображення, що ця фантазія повністю підкорює нашу свідомість і довго зберігає нашу увагу. Фантазії небезпечної пригоди, героїзм, жертвою і любов'ю, які захоплювали жінку на своєму шляху до роботи, є відмінним прикладом того, як несвідомий заспокоює наш свідомий розум і намагається висловити себе через уяву, використовуючи символічну мову образів.

Ще однією формою прояву несвідомого є несподівана і потужна емоція, недосвідчена радість або безглуздий гнів, який раптом завадить нам свідомий розум і повністю заперечує його. Цей стрибок почуттів повністю нездатний до свідомого розуму, оскільки свідомий розум не генерував його. Людина в нашому прикладі не може пояснити себе неадекватністю його реакції. Він сказав: "Чому це сталося?" Він вірив, що його гнів вийшов з-за кордону і що за кілька хвилин він був «не себе». Але, по суті, це щітка неконтрольованих емоцій народилася в ньому, на місці, що так глибоко в межах його того, що свідомий розум не бачить його. Це місце називається «несвідомий», оскільки його не можна побачити.

Ідея несвідомого народжується простими спостереженнями повсякденного життя людини. Наші думки містять матеріал, в якому ми в основному ненависті. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми відчуваємо, що ці елементи довгий час були десь в межах нас. А де? Так, в якому невідома частина душі, яка виходить за межі свідомості.

Несвідомий є чудовим всесвітом, що складається з невидимих енергій, сил, форм розуму, навіть індивідів, які всі живуть у нас. Більшість людей не усвідомлюють справжні розміри цього великого царства, який живе життя власної, бігаючи паралельно нашому повсякденному житті. Несвідомий є секретним джерелом більшості наших думок, почуттів та дій. І сила його впливу на нас також велика, тому що ефект неприпустимо.

Коли люди чують термін несвідомий, більшість з них інтуїтивно зрозуміло зрозуміло зрозумілий, що вони говорять. Ми ставимо цю ідею до величезної кількості великих і малих подій, які складають тканину нашого повсякденного життя. Кожен з нас мав зробити щось, поки наші думки були в іншому місці, а потім подивимося результати нашої роботи з сюрпризом. Є ще одна - під час якоїсь розмови ми раптом починаємо спекотно і досить несподівано висловимо гостру точку зору, наявність якого ми не підозрювали.

Не дивно, Де це сталося? Я не знаю, що я можу мати такі сильні почуття про це? Як ми починаємо приймати ці відриви несвідомої енергії більш серйозно, ми усвідомлюємо, що питання має бути, «Що це вірить?» Чому ця тема викликає таку сильну реакцію в цій невидимій частині мого істоти? ?

Ми можемо навчитися лікувати цю проблему з великою увагою. Концепція «здавалося мені» передбачає раптове вторгнення несвідомої енергії. Якщо я скажу, що я не люблю себе, це тільки тому, що я не розумію, що концепція себе включає мій несвідомий. Захована частина нашої істоти має сильні почуття і хоче їх висловити. Невідомо, ми навчимося робити внутрішню роботу, ця невидима частина буде залишатися прихованою від нашого свідомого розуму.

Ця прихована ідентичність може бути дуже шкідливим або міцним, і коли вона проявляється, ми знаходимо себе в надзвичайно незручному положенні. З іншого боку, ми можемо пробуджувати сильні і красиві якості, які ми не знали. Ми встановлюємо в рухах приховані ресурси і робимо речі, які ми ніколи не робимо, висловимо мудрі думки, які ми не змогли раніше, і демонструємо абсолютно несподівані моменти і толерантність. І в кожному випадку ми шокуємо: Я ніколи не думав, що я хотів би це. У мене є якості (як позитив і негативний), що я не мав уявлення про. Ці якості проживали в несвідомому, де вони були недоступні для "неприємства, ні розуму".

Кожен з нас більше, ніж «Я» він думає. У будь-який момент ми можемо зосередитись лише на обмеженому секторі нашої істоти. Незважаючи на всі наші зусилля, спрямовані на самопізнання, тільки дуже невелика частина величезної енергетичної системи несвідомого може бути підключена до свідомого розуму або може функціонувати на рівні свідомості. Таким чином, ми повинні дізнатися, щоб потрапити в несвідомий і зрозуміти значення його повідомлень: це єдиний спосіб зрозуміти невідому частину нашого істоти.

Роберт Алекс Джонсон
Мрії та фантазії. Аналіз і використання