15 Цитати з Ісааака Асімова, Хто створив свій власний Всесвіт

Ісаак Асімов є одним з найбільших наукознавчих письменників ХХ століття, основним прагненням якого було захистити людство від зла і привітності. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Веб-сайт Він вибрав 15 виразів автора, парадоксичної і логічної, які були надруковані на машинці в тихому приміщенні з завісними вікнами.

Безсоння, коли ви не можете спати, навіть коли це час прокидати. Всім безкоштовно вірити, що вони хочуть. Я просто проти того, щоб кожен вірю в одне. На відміну від шахів в житті, гра продовжується після мату. психіатрист вітає психіатристів: "У вас все право, і мене?" Якщо лікар каже, що у мене є п'ять хвилин, я не відірвав волосся. Я просто гонна тип трохи швидше. Я впевнений, що нічого не може замінити книгу в майбутньому, так як нічого не може замінити його в минулому. Найрозумніша фраза, яку ви почуєте в науці, фраза, що засвідчує нові відкриття, не «Еурека!», але «Ще смішне...» Є багато способів вбити час, що деякі повинні бути жертвовані. Бог любить нас, але Він не любить нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо люди люблять один одного, чи не важливо, що це любов? Я намагаюся знайти Бога? Бог розумний, ніж мене. Давайте йому намагатися знайти себе. Не чуйне рішення може бути здійснене без врахування не тільки світу, але й світу, як це буде. Перше правило дієти: якщо воно добре смакує, це погано для вас. Ви не можете сказати людині, "Ви можете створити." Так приходять, створять. «Я можу створити, і я створюю, чи подобається вам чи ні! й

НаталРμлалалалалалалалаРNoтатаРNoталаРNoтаталлаллаталаллалалалаРNoталРμллаллРμллаллллллллллллллллллллллллллллллллллРμРμРμааллааРμлллллллллллааРNo