Як отримати краще в 2016 році

Ми вВеб-сайт Натхнення, мотивація статей може надихати якісні зміни в житті. Саме тому ми публікуємо ті, які нас захопили, зробляли нас думками і прагнемо до кращого.

У цій колекції зібрано 12 кращих матеріалів вихідного року, які допоможуть вам досягти більшої висоти. Якщо ви не пропустили ніяких з них, це буде цікаво і корисно читати їх знову.

Зеродження та очищення життя

Чудова стаття блогера Олеся Новикова для тих, хто довго збирався розпочати життя з нуля. Вона пропонує розпочати свідомо створення себе і її нового досвіду з нуля: викинути всі ягняти її життя на фізичних, енергетичних і психічних рівнях.

Як змінити життя в 1 місяць для кращого

Новий рік – це чудова можливість змінити життя і почати довгострокові заходи. Blogger Світлана Покровська розробила відмінну програму «відновлення» і обіцяє всім, хто виконує її: в місяць ви не визнаєте себе. Звуки інтригують, чому це не намагатися?

Закони про працю

Наталія Грейс – психолог і автор відомої книги Закони Грайс, в якій вона спробувала формувати збір спостереження про життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Уявіть, що ви ніколи не знайдете лише одного.

По суті, навіть подумати про це дуже сумно, адже всі мрії на зустрічі їх любов. Що, якщо це допомагає нам відкрити себе і звільнити себе від страхів і досудів, які постійно знаходяться в наших головах? Ця цікава стаття підкаже самі несподівані думки.

5 способів легко і легко руйнувати життя

Про те, які помилки ми робимо, тим самим викликаючи незрівнянну шкоду нашому житті. Ви не повинні робити. «Ми працюємо щоденно, навіть якщо ми не любимо це дуже, бо ми відчуваємо необхідність реалізації нашої програми. Ми беремо наступний крок, потім ще один крок, ми просто наповнюємо чеклист, і один день ми прокинулися. Не знаю, чому. Як ми руйнуємо наше життя?

Як дізнатися, що у вас є талант

«Я маю талант?», «Що робити неправильно?», «Що робити, якщо у мене є абсолютно різне призначення?» – це питання, що стосуються багатьох людей, незалежно від віку. Психолог Іван Пирогов розробив ефективну методику «Аналіз мети людини»: трохи часу, ручка і порожній лист допоможе зрозуміти себе.

10 Команди Реальної жінки

Сучасні світові культивують стереотипні ролі у жінок: «жінка», «битч», «блондинки». Тим часом кожен представник слабкого сексу унікальний в природі і не схожий на будь-який шаблон. Про що розповідає психолог Юлія Свияш.

7 батьківських помилок, які перешкоджають розвитку дітей

Експерт з лідерства, автор психологічних фестселерів Тим Ельмор під час його дослідження виявило типові помилки батьків, які попередньо запрограмують у дітей невизначеність та обмежують свої шанси стати успішним у кар’єрі та особистого життя.

Що потрібно робити до 30 років, щоб відчувати себе в 50

Кваро провела навчання та просить людей у 50-х правилах, які консультують 30-річного віку для того, щоб бути корисним у майбутньому. Відповіді були дуже простими, але правильними і мудрими. Веб-сайт Він рекомендує послухати старших.

11 mistakes жінки роблять

У мене був час, коли це здавалося мені, що мої величезні павуки різних смуг не можуть бути ручені будь-яким, але мені. Я зробив це себе. Давайте подивимося, що жіноча гіперфункція. Це те, що сталося мені, якщо я не чув, що давньої зупинки, коли я був три роки. Юлія Рубльва обговорює, що жіноча гіперфункція і як вона заважає відносинам.

Як ми зустрічаємо

Свобода вибору вбиває. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. І що відбувається при свободі вибору стосується людських почуттів і відносин? Це неоднозначний, але варто читати есе на ставлення сучасних людей до себе, до одного і до життя.

Хто ми обираємо любити і чому

У житті ми познайомимося з багатьма абсолютно різними і різними людьми, але хтось залишає нас байдужим, і хтось нам падає в любов без пам'яті. Сімейний психолог Ірина Чеснова спробувала зрозуміти це питання, і миВеб-сайт Я згоден з нею багато.

Фото Томас Патрік Джон Ансон

c 10:00 до 20:00 без вихідних +38 068 956 9657 +38 067 679 5520