510
З любов'ю, де ви зараз.
Вони кажуть, що Ви повинні бути постійно незадоволені тим, що у вас є; щоб ви завжди хочете більше.й Він сказав, що почуття потреби є запорукою успіху, що неможливо досягти щастя, якщо ви не прагнете до мети. І якщо ви подаруєте пошук і залиште майбутнє самостійно, ви віддаєте життя. Що ви повинні мати з'єднання, привід. І не відпочиває час.
Я не погоджуюсь. З любов'ю, де ви зараз. Поклоніння, що ви маєте. Нехай надії майбутнього щастя, ваша радість не залежить від більшого. Випускають цілі, втрачають призначення і приділяють увагу присутнім. Помилки. Проживання Дихати.
Для того, щоб жити, ви завжди “навидаєте”, хоча більшість часу ви намагаєтеся бути “відсутні”. І навіть коли ти отримаєш «так», ти все ще «так». В даний момент є Ваш будинок.
Ви можете жити з задоволенням. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ви можете жити повільно, віддаляючи кожен момент життя, за смаком кожен день, і не поспішайте через неї.
На даний момент не закінчується, але абсолютно повний і повний момент життя. Живіть в даний момент. Впевненість може викликати його «запобігання амбіції». Я зателефоную їй, вдячність, мир; простір, в якому, залізо, все можливе.
Дивитися також:
У день я припинив кидку.
Високі очікування
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/o-zavyshennyh-ozhidaniyah-1052960/