Відомий крем проти зморшок, який на тижні згладить найгіршу шкіру

Примітка: всмоктується довго, більше години, тому їх потрібно використовувати 2 години до сну. Ви побачите перший результат за 3 дні. Рецепт простий і дуже чарівний.

Примітка: всмоктується довго, більше години, тому їх потрібно використовувати 2 години до сну. Ви побачите перший результат за 3 дні. Рецепт простий і дуже чарівний.

Сузанне Кобеляка "Мадам прийде сьогодні"

Потім я зроблю свій знаменитий антиморшоковий крем, який розгладить найгіршу шкіру на тижні. Не дивно, що я маю гладку обличчя на сорок-два. Найголовніше не їсти м'ясо, але догляд також важливо. Ось чому я зроблю власні креми. Незважаючи на те, що це було два роки, щоб створити ідеальний рецепт, і ось правда, що все чудово, дуже просто. Секрет моєї гладкої краси шкіри надзвичайно простий: майонез з ромашкою настій!

Посмішка розгладжує шкіру, як гарячого заліза, і майонез живить і надає йому еластичність. Якщо шкіра зіпсована, як шахта, на сонці і вітер або більше не відповідає придбаним кремам, запускати до плити і добре перемішати. Чайний майонез може обробити її.
На п'ять годину вдень, після скла морквого соку я починаю поклонитися. Виготовляючи майонез з мигдалевої олії і половинки жовтка, він дуже простий. Я додаю настій ромашки, так що не загустить. У невеликій морській солі, краплі меду. Я плавлю дві кавові ложки вазеліну в водяній бані. Коли він стає рідким і злегка охолоджуючим, додайте майонез до нього і перемішайте його з ручним міксером. Натюрморт я зливу все в невеликий горщик і покласти його в морозильну камеру. У п'ять хвилин всі маніпуляції переповнені!
Увечері я промив обличчям з ромашкою настій, беремо трохи вершки з горщика і натерти її в вологу шкіру. Потім кладемо пальці в ній сухий. Це оновлення! Коли шкіра тягнеться, повторюємо процедуру. Через чотири дні пілінг зникне, невеликий
Зморшки теж, великі пори закриваються, виглядають рожевими і свіжими.

Тепер трюк два.
Я масажю свої брови з великим пальцями і індексними пальцями, весь час в одному напрямку – від носа до храмів, сім-ось разів до тих пір, поки шкіра виходить червоним. Потім з очима закрили, киньте мої брови. Це розслабляє невеликі м'язи, які утворюють зморшки, знімає напругу від чола і розгладжує її.
Тепер варто стати обов'язковою процедурою перед сном. І кожен раз я зморшкую мій чол. Після того, як зморшки роблять себе неправильними виразами обличчя.

Я зробив цей крем терміново. Тільки масло не мигдальне, але оливкове, але краще - екстра збір винограду. Майонез, як це я не вдалося, перевертав жирну білу масу, з якою я зробив наступні маніпуляції. І я, ймовірно, додав трохи вазелін, тому що крем на виході вийшов дуже рідко і зовсім не замерзнув. І варто замерзнути, я думаю, за рахунок Вазеліну. Я взяв вазелінну косметику.

Я наносив вершки саме за рецептурою, тобто після розкидання обличчя ромашкою. Я використовував його не тільки на ніч, але і на добу. Але я сидю в домашніх умовах, і хто до роботи – не раджу це зробити, бо під макіяжом він не підходить. Всмоктується протягом тривалого часу, навіть більше години, тому потрібно використовувати його протягом двох годин до сну. Перший результат я бачив буквально в три дні!
Особа помітно свіжі і затягнуті. Тепер я перейшов на інший нічний крем, тому що це на оливковій олії все ще трохи важко для моєї шкіри (але я вже детриментально, він відмінно працює!). Я зроблю наступну порцію, так як вона повинна, на олії мигдалю, вона повинна бути продана в аптеках. Я просто не знаю, скільки коштує майонез на ньому. В цілому дівчата, рецепт простий і справді чарівний.

Крем:
Інгредієнт:
- половина свіжого жовтка
2 ч.л. мигдальної олії (Я думаю, що її можна замінити оливковою олією)
- 1 ч.л. морської їстівної солі
- 2 ч.л. ромашки відвар
- 0,5 ч.л. меду
- 2 ч.л. вазелін

Спосіб виготовлення:
Так як немає пропорцій в книзі, я зробив їх на основі мого досвіду. У мене є лише 30 років, я спробував його на себе. Шкіра після цього крему дуже добре. Змішайте всі інгредієнти одночасно, не розтопивши вазелін і блендер не розмішав, інакше ця кількість крему буде змащена на стіні. Вазелін не розчинився, тому я кладаю його в морозильній камері, і коли він трохи подрібнився, я ретельно перемішую все з ложкою до однорідної маси. І так на кілька разів. Тепер він стоїть там. Вранці я збираюся трохи вранці і все, як зазначено вище, тільки через 30 хвилин я змив залишки з ватним тампоном, замоченим в мінеральній воді. Будь-який, хто поважає свою шкіру, повинен любити крем.
Рекомендовано