Види психологічних Вампірів і тиранів.

1,1 км Бездоганна особа.
Людина, яка грає гру «Чому не тебе?» - «Так, але...» Що це таке? Недоповідна людина говорить про свою проблему і радників (додатків) звертаються до вирішення. Але неважливо, скільки консультантів є, і незалежно від того, як вони розумні, він має заперечення для кожної пропозиції. Коли коло закриває і немає більш опцій, починається нове розважальне розважальне розважальне розважальні програми «Не так страшно?» В результаті проблема не була вирішена, донори відчувають сильний емоційний і фізичний виснаження, і вампір щасливий, він отримав те, що він необхідний і шукає когось іншого, щоб скаржатись.

2,2 км Синя борода.
Ця людина грає гру "Щебет, ви bastard!" Здійснює набір правил та чітких моніторів їх реалізації. Зволожує, сколі, позбавляє всіх, хто навіть трохи порушував правило. Він не робить таких вимог: він хоче, щоб працювати, як він хоче, і т.д. Він приховає і помстає з нагоди.

3. У Випивання міцних напоїв
Зазвичай кілька донорів:
Персюратор найчастіше є дружиною з сильно вираженою батьківською позицією (уважує його переробити).
Лікар, який намагається вилікувати його. У той, хто приїжджає до нього тверді напої.
Фольга є матір'ю, яка лякає його, або «добрих людей», які дають йому гроші безкоштовно, «підтримувати» і слухати п'яні розмови.
Гаманець є одним з хто бере на себе напій за гроші або в борг (який завжди намагається оплатити).

4. Попередня Мати.
Все життя присвячене дітям. З діапера починає виготовляти їх в стилі «спішний» і «не може». З побажаннями, потребами, нахилами дитини не вважається. Це може зробити його хворим. Догляд за матір'ю бере його до лікарів, шукаючи ліки, психіки і т.д. Але якщо вона зустрічає когось, хто може допомогти дитині, вона може несвідомо зробити все, щоб порушити лікування.
«Я буду робити все для вашого щастя, якщо ви залишитеся нещасливими». Я буду робити все для вашого відновлення, поки ви не будете хворі. й

5. Умань Діловий страждають
Золота людина! Життєрадісна робота, розумна, талановита, без проблем. Дуже дивний, тому можливо, навіть трохи підготувати соціальні сходи. Але він не досягне висоти, бо він не працює в галузі таланту. Не можна змінити несловенну, але надійну роботу, і розвивати в області своїх хобі.
З віком він починає хворіти, і його вампір суть проявляється. Втілення того, що він не досяг нічого і не цікавий, як людина, його хвороби сили люблять близьких, щоб залишитися близькою. Це його спосіб судити дружину. Він не зможе відвернутися від нього, коли він хворий.

6. Жнівень Вічний князь
Надії Улюблені викладачі, постійно в пошуку, переміщення з кола до кола і всюди досить добре. Але не пристрасть не стає проблемою свого життя і до 35 років не досягла нічого, і продовжує давати надії. Зовні процвітає, насправді не задовольнить свою позицію, щоб він не міг досягти більше і відлякує свою сім'ю, дружину, всіх, але сам для цього.

7. "Кіндерелла".
Це лише маска. Він перемагає симпатію своєю простотою і скромністю. Він поспішає допомогти, навіть якщо ніхто не просить його. Але тільки в публічному режимі. І, таким чином, дає собі право малювати психологічну силу від коханих з розмовами: «Я присвятив життя тобі, і ти? й

8. У Принцеса на гору
Це робить багато шуму (або думає, що це робить). Тексти пісень, а це означає: Вона вважає, що вона ковтати все, щоб вона була просто існує. Вона не знає, як вона вдячна, хоча вона може сказати, що ви зробили щось корисно для неї. Послухає інші послуги людей, перебільшує свій власний.