10 фото, які зробили Інтернет-газ

У 2015 році користувачі одного з найбільших фотохостингів Imgur переглядали 900 мільярдів фото. Єдиний номер! А деякі з цих фото виглядають дуже незвично. Проаналізувавши показники найбільш популярних зображень з категорії «strange», модератори Імбир Вибрані лідери за кількістю переглядів і голосів. Редакція Про нас Я пропоную вам дивитись на ці фотографії і йти!

1,1 км Дивовижна пригода4,405,238 переглядів

Подруга написав мені, що він просто приводив його джипа через телефонний стовп. Я попросив його показати мені фото докази. А потім відправив мене це.

Р

2,2 км Весілля, що дає вам гусячі2 233 180 перегляди

Це моє улюблене весілля фото з дружиною. До того ж ми помітили щось між нами. Ми ще не розуміємо, що це було. й

Подивіться на область між шийками молодят.

3. У Сукня для підлоги2,276,189 переглядів

Я ходив в приміщення і зрозумів, що я і ґендер мав той же наряд.

9181725

4. У Отець як син і навпаки2,181,115 переглядів

Мій друг і батько змінив свій зовнішній вигляд на Хеллоуїн.

5. Умань Під водою або вище води?4,250,363 переглядів

Ця дівчина виглядає як вона стрибає в воду, і в той же час знаходиться під водою.

р.

Правильна відповідь полягає в тому, що дівчина стрибає в басейн. Підводний ефект отримав завдяки накладеному фільтру.

6. Жнівень Синя свиня.1,480,817 переглядів

Моя дружина родичі живуть на ранчо в Каліфорнії. Вони останнім часом зняли дику свиню. Кожен думав, що вона була звичайною свинею, поки вони не розірвав її живіт відкрито. Виявилося, що свинячий жир яскраво-синій. Я знаю, що цей колір можна придбати через отруєння міді. Але є тільки ртуті шахти. Крім того, родичі вже розстріляли свині в районі і колір був дрібним. й

7. Про нас Обличчя на стіні1,945,439 переглядів

Спочатку я не вірю, коли мій подруга сказав, що вона побачила обличчя на стіні. А потім я збирав картину.

8. 11 очей, одна особа3,488,856 переглядів

На першому погляді на цю картину, ви можете подумати, що хтось просто мав задоволення у фотошопі. По суті, фоторедактор не має нічого спільного з ним. Просто дівчина вирішила експериментувати з макіяжом і побудувати такий макіяж.

Коментар: «Якщо я можу зробити дитину на ніч, я буду щасливим. й

9. Навігація Dumpster веселощі4,753,122 переглядів

Не кожен день, який ви бачите на скелях фолієві на гойдалці.

Коментар до фото: "Смідники мають перерву."

10. Дад зберігає свою обіцянку4,469,278 Переглядів

Коментар на фото: «Золоті слова!»

р.

на сайті www.anews.com/en/post/36742261/