5 психологічних ознак, які ви разом

Психолог Джон Готтман провів останні 40 років в дослідженнях, що дійсно впливає на якість відносин і збереження любові в пари.

Веб-сайт Публікація результатів вченого - психологічні ознаки, що ваші зв'язки сильні і ви разом з вами надовго.

1,1 км Ви починаєте розмови дуже акуратно і добро. Ви не хотіли б сказати, що для незнайомця або колеги, наприклад.й Коли бесіда починається з критики, sarcasm, contempt, anger або blaming, інша сторона інтуїтивно приймає оборонну позицію, і можливість говорити зазвичай зникне. Корінь проблеми – це внутрішня віра, що Ваш партнер поступається Вам, не дорівнює тобі. Коли ви вважаєте, що людина твоїй рівні, ви лікуєте його, як ви хотіли б лікувати.

2,2 км Ви не критикуєте. Ви не критикуєте, ви скаржаєте — це те, що ви не любите менш приниження. А замість того, як «Ви так зв’язуєтесь/відповідаємо, тому це сталося», краще сказати «Я не знаю, що це сталося». Ні, ні до одного, ні до інших. Мокері, ім'я-кальлінг, тактика бульбашок, що використовується в школі, неприпустимо у дорослих відносинах. Так, ви сперечалися і сперечалися, але чесно, ви не вдатися до припливів.

3. У Ви готові прийняти полум'я. Якщо ви знаєте, що кожна проблема є як для полум'я.

4. У Ви не хочете показати іншу людину, яка не виправдовує їх. Ваш підхід: "Так ми маємо проблему, і ми повинні вирішити, як ми збираємося боротися з ним, а не хто блимає."

5. Умань Зв'язок, зв'язок і знову зв'язок. Як правило, після кварель, чоловіки прагнуть закривати себе, і часто це проблема в відносинах. Жінки більш відкриті і потребують прослуховування.

www.soulpost.ru/5-psixologicheskix-priznakov-chto-vy-vmeste-nadolgo/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное