582
10 хв Що робити до Нового року
Кінець Грудень – це час, щоб взяти на себе фондовий рік. Хоча багато було зроблено протягом усього року, завжди будуть ті, в кінці, які ми відключили до останньої хвилини.
Журналіст і блогер Олександра Калашнікова зібрали короткий перелік речей, щоб зробити до Нового року, щоб відзначити 1 січня з гідністю. І миВеб-сайт Я повністю погоджуюсь з ним.
1,1 км Хтось забути зубчика, хтось – шарф або настільні ігри. Ви все ще повинні дати гроші або деякі замовлення. Повернутися назад! Новий рік не любить боржників, позбавляючи від усього, що тримає вас. Поспішайте оплачувати борги та не зберігати чужі речі в будинку.
2,2 км Стара мікрохвильова піч, яка не працювала довгий час, залізо, що тільки робить, що постійно тікає, або різдвяні іграшки, які блукають з однієї коробки в інший час. У загальній очистці ми говоримо «Так!» І ми не просто кидаємо все і віддаємо її, але позбавляємо від непотрібних. Випадкові і непристойні речі, які ви всі мріяли про фіксацію або ремоделювання – в сміття. Якщо вони пообіцяли пришити щось і носити його довгий час, але вони не робили це, в сміття. Немає витівок. Новий рік – чистий рік.
3. У Оздоблення важливих речей, які були перенесені протягом року. Як мінімум один! Переглядайте ваші нескінченні списки. Так, багато роботи. Але завжди буде багато. Підберіть найсвіжіші та найважливіші завдання – вирішувати їх! Важливо закрити додаткові двері, щоб нові були відкриті у 2016 році. Де виростити і куди рухатися. Закрийте тестову сесію, завершіть квартальний звіт, нарешті отримайте бабуся, завершуйте ремонт, закінчуйте книгу і т.д. Якщо ви хочете, але щось, що ви відключили на рік, або не сказали. Час!
4. У Дуже важливо приїхати на Новий рік без почуття боляче за плечима, з посміханням на обличчі і з любов'ю для всіх людей навколо вас. Так, хтось відступив вас, хтось не розумів, ви сказали комусь на емоції трохи додатково. Забудьте, апологізуйте і перейдемо. Вони кажуть, що це ніколи не пізно до апологізації. Це правильний момент. Поведи мене, перш за все це буде легше для вас! Як мінімум просто писати. Це так просто!
5. Умань Спасибі тим, хто зробив свій рік так чудово, тому спасибі тим, хто зробив свій рік так особливим. Хто навіть зробив рік! Для мене слово «завдяки тебе» стала найбільш чарівною. І я запитую всіх, хто я знаю, щоб поговорити з ним частіше. Ви побачите, що життя почне посміхатися на вас.
6. Жнівень Для підведення є невід’ємною частиною навчального року. Безкоштовно кохану людину на 10-15 хвилин і нагородив Премію 2015 року. Це можуть бути пісні року, кіно року, місця року, знайомства року. Ви можете додати будь-який бажаний Ваш приз. Що ви думаєте, що це важливо і важливо для вас. Отже, перш за все, ви пам'ятаєте всі події минулого року, і по-друге, ви будете розуміти, куди піти в новому році. Також зазначимо проміжки для заповнення в 2016 році. Я ніколи не бачив балету або опери цього року. Я ніколи не підписався на танець. Але я взяв пару важливих кроків в цьому напрямку. Вектор за 2016 рік встановлюється!
7. Про нас Я просто візьміть звичайний півлітровий баночок, прикрасьте його, як я хочу, і до 1 січня 2016 я поставив всі побажання, які приходять на мій розум в ньому. І я вірю, що в той час, як кільце хіме 1 січня 2016 року, мої побажання прийдуть до справжнього. Після цього я не торкаю цю баню протягом цілого року, і наступного року я перевірю, що сталося і що не має. Я шукаю на новий рік, щоб відкрити старий і заповнювати новий.
8. У Привітати своїх сусідів на Новий рік Щоб атмосфера казки прийшла до вашого будинку - потрібно створити його всюди. Всередині і навколо вас. Напишіть приємні побажання на листівках і поставте їх в поштові скриньки ваших сусідів. Чи є ви що-небудь сказати людям, які ви живете? Якщо ви не знаєте ваших сусідів, це час, щоб познайомитися з ними. І якщо в кваре - то справа з приводу скоєння і поліпшення відносин.
9. Навігація Я хочу одягати дерево, немає ніде без неї! Що свято без дерева? Завдання - це найсвіжіші прикраси ялинки і сам дерево, якщо є один. І дайте всі ці карнизи очі. Я пообіцяю вас, в якийсь день ви будете втомитися від stepping на ці кулі і хвоєю, і ви повинні запакувати все. І чекає настрій і чарівність!
10. І без першого і без другого ви не відчуєте свята. Я впевнений, що. Особливо без другого. Як виглядає так: чому купити собі нову сукню або новий костюм? Але краще витрачати трохи часу на себе, щоб Новий рік в наступні 12 місяців буде витрачати трохи більше часу і енергії на вас.
11. Як і з ким ви відсвяткувати чарівне свято? Так, тому що правило працює: як ви познайомитеся з Новим роком, тому ви будете витрачати його! Ви хочете бути оточені близькими в наступному році? З 31 грудня по 1 січня!
Матеріали: Життя цікаво!
Фото кредит: Анкета Бун
Веб-сайт: www.flickr.com/photos/bunchphoto/6539555165