455
Екзотична ламінація в домашніх умовах. Не желатин!
З якоїсь причини всі завжди пишуться про ламінування желатину.
І я хотів би поділитися з вами двома іншими рецептами, які я знаю. Після нанесення цих масок волосся стає щільно еластичною, гладкою і блискучою! І зачаровує запах:
Найвідоміший рецепт, який надає блиску та допомагає випрямляти волосся.
Інгредієнт:
1,1 км Кокосове молоко - половина чашки (звідси я мав товсту, я взяв 3 столові ложки, око збігається). Алетер не працює, я запитав.
Я купила в магазині «7 континенту», ціна 160 рублів.
2,2 км Половина лимонного соку. Або ліма.
3. У Оливкова олія - 1 ст.л. Це оливкова, важка олія. Також впливає на структуру волосся. Іноді можна замінити соняшником.
4. У Одна і половина ложок крохмалю (корінь або картопля)
Крохмаль потрібно створити консистенцію крему - один раз, а другий - він виходить, дає "ефекту важкого волосся", який також необхідний для волосся, щоб випрямити їх.
Як це зробити:
1,1 км У соку лимона поступово залийте крохмаль, постійно помішуючи. Вона повинна бути рідиною без грудей.
2,2 км У відрі застосуйте / залийте кокосове молоко, додайте оливкову олію, залийте суміш лимона і крохмалю, і переверніть плиту на середньому потужності.
Немає необхідності кип'ятити, нам просто потрібно опалення. Стирайте ложку весь час.
Спочатку це буде просто кокосова рідина, потім тепла рідина, а потім вона почне загусуватися.
до Ось коли ви бачите, що суміш забрав вершкову форму - видаліть з плити, поставте в невелику ємність, з якої ви будете виконувати ритуал і перейдіть до ванної кімнати.
3. У У ванній кімнаті моя голова, злегка занурить волосся рушником до вологого і нанести суміш. Задоволення холоду протягом тривалого часу і це буде гарячим.
Масу не можна назвати однорідною - це желатино-латиноподібна, дуже незвичайна:
Так волосистий щітка не зробить її, тому нам потрібно покласти її в наше волосся.
Потім одягаємо на віолончельну душову шапку, потім шапку для висихання волосся або рушника, і прогуляємось на годину і навпіл з цією красою на голові.
4. У Добре, це час для смаження. Це досить легко. Ніщо застрягає в волоссі, все йде як масло. Flush - мій шампунь до видалення оливкової олії. Я промив 3 рази.
5. Умань Сушім.
Що я відчуваю?
Навіть при митті виробу було зрозуміло, що волосся було щільним і еластичним. Так, і аромат захоплюючий:) відразу передають думки в гарячому кліматі і замочують в кам'яній бані, а потім на клумбі:) в компанії кокосової шиї ... А кокосове щастя приходить !!!
Цей кокосовий аромат не переривався навіть кондиціонер з виноградно-інтенсивним запахом:
Результат:
Я не знаю про вас, але як для мене, фотошоп різко димає в куті і висихає з гіркими сльозами. Це право після висихання.
Другий рецепт
Інгредієнт:
1,1 км Мед, 2 ст.л.
2. Банан, одна зріла річ.
3. У Кокосове молоко (необов'язково, не можна використовувати взагалі, або можна замінити кокосовою олією) – на оці, покласти 1,5 ст.л.
«4. «Ков’яче молоко» (вводиться в кінці процедури на око, щоб консистенція не стала занадто рідкою)
'5. Так, так, це основний інгредієнт! Якщо ви не захочете банан, то ви можете.
Як це зробити:
На відміну від попередньої маски, це робиться на сухій немиті волосся. Вона шампунь все.
1,1 км Мед, банан і кокосове молоко / масло кидають в блендер і подрібнюють до консистенції коктейлю.
Немає штук банана повинні плавати! Якщо є підозра, процідіть через штампер. А потім сеанс блажен може перетворюватися в геморой, і абсолютно непотрібні.
2,2 км Додати молоко корова. На оці не занадто рідко.
3. У Боротьба зі спокусою їсти делікатеси, перенести її в ванну і щедро змащувати сухим волоссям. Маса дуже слизька, розгляньте! І рідина. Тому робимо все строго над раковиною / ванною.
4. У Капелюшка целофана, рушник, 40 хвилин насолодитися тропічними ароматами
5. Умань Змийте шампунь, можна скористатися кондиціонером.
6. Жнівень Висушіть волосся, подивіться в дзеркалі, і скажте,
Я не можу подивитися на моє волосся, вона була настільки шовковистою. Я вже був одягнений зовні, і я був все щасливим і не міг їх зупинитися: