Phenugrec є найкращою рослиною для росту і волосся.

Після кожного миття волосся використовуйте настій фенугрека (також називається "фенугрек", "шамбала"). Ми любимо! Тексти пісень, а це означає: Я відчуваю, що мій запах волосся, як мед!

Вам потрібно насіння, не порошок. Порошок зазвичай використовується в якості приправи для приготування різних страв. Для приготування настій не підходить порошок. Вони також говорять, що якщо ви пити настій фенугрека, нормалізує обмін речовин, і жінки це настій допомагає збільшити груди.

Ви можете купити фенугрек в магазинах Spice, на ринку або в індійських магазинах. Недорогий, 100 грам насіння триває протягом 2 місяців навіть при частому використанні.

Основна перевага fenugreek - це дає об'єм, незалежно від того, як ви сушите голову: фен або натуральний спосіб. Ви можете навіть піти на ліжко з вологим волоссям, а наступного ранку ви будете розчісувати і вони будуть супер-об'ємними. Ви можете використовувати його принаймні щодня. Це буде корисним!

Як приготувати і застосувати.

* 2 столові ложки насіння заливають в термос. Залийте склянку окропу і залиште настоятися на 8-10 годин (на добу можна вночі).

Ім'я * Потім промийте термоси і процідіть настій через сито або марлю. Вичавити насіння.

Насіння, якщо є час, подрібнити в блендері, додати 1 ч.л. ложка будь-якої олії (кокос, кастор, кокос, кунжут) і наноситься на волосся як маска перед миттям голови.

Настій можна просто втирати в чисте волосся, приділивши особливу увагу кореневим корінням. Краще замочити, поки вони висохнуть, але ви також можете вже висушити.

Ім'я * Ще зручніше залити настій в флакон з обприскувачем і обприскувати на корені і по всій довжині. Не пропустіть нічого! Настій залишається на волоссі.

Під час висихання волосся може здатися трохи липкі, але при його висиханні і щітці її, це буде світло, чистий і об'ємний. Обов'язково спробуйте! Ваше волосся порадує вас!