Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

ЯБЛОЧНЫЙ УКСУС ДЛЯ УХОДА ЗА СОБОЙ

Догляд за волоссям
Використання яблучного оцту як засіб для полоскання волосся після миття живить коріння, усуває ламкість, робить волосся красивими, блискучими і шовковистими.
Половина ст.л. розвести зі склянкою холодної води і промити волосся кожен раз після миття.

Душіння обличчя
Дуже ефективний для використання яблучного оцту як регулятора pH шкіри. Змийте оцет водою в співвідношенні 1: 2 і нанесіть ватний тампон на обличчя. Це може бути зроблено протягом ночі після миття або ранку перед застосуванням зволожувача. Добре знебарвлює пігментні плями.

Догляд за зубами
Яблучний оцет - відмінний природний засіб від відбілювання і видалення плям від зубів. Після кожної щітки промийте рот яблучним оцтом, а потім, добре, з водою.

ЗДОРОВ'Я ОРГАНІЗМУ
Застосування яблучного оцту є дуже ефективним засобом для схуднення і підтримки балансу тіла pH: 1 ст.л. розведено в склянці води і приймають щодня вранці на порожньому шлунку.
Для детоксикації організму після отруєння розвести 2 ст.л. цього відмінного засобу в літрі питної води і приймати протягом дня.

Ім'я * Якщо ваша шкіра не засмагла добре, рекомендуємо щоденне використання ванн з яблучним оцтом: всього одна або дві склянки оцту на ванну з теплою водою.

Ім'я * Якщо ноги і руки втомилися і набрякають після важкого дня, обробіть їх до масажу з яблучним оцтом.

Ім'я * Яблучний оцет також знімає подразнення шкіри після видалення волосся і гоління. Для цього змішайте з водою в співвідношенні 1: 1.