558
ЯБЛОЧНЫЙ УКСУС ДЛЯ УХОДА ЗА СОБОЙ
Догляд за волоссям
Використання яблучного оцту як засіб для полоскання волосся після миття живить коріння, усуває ламкість, робить волосся красивими, блискучими і шовковистими.
Половина ст.л. розвести зі склянкою холодної води і промити волосся кожен раз після миття.
Душіння обличчя
Дуже ефективний для використання яблучного оцту як регулятора pH шкіри. Змийте оцет водою в співвідношенні 1: 2 і нанесіть ватний тампон на обличчя. Це може бути зроблено протягом ночі після миття або ранку перед застосуванням зволожувача. Добре знебарвлює пігментні плями.
Догляд за зубами
Яблучний оцет - відмінний природний засіб від відбілювання і видалення плям від зубів. Після кожної щітки промийте рот яблучним оцтом, а потім, добре, з водою.
ЗДОРОВ'Я ОРГАНІЗМУ
Застосування яблучного оцту є дуже ефективним засобом для схуднення і підтримки балансу тіла pH: 1 ст.л. розведено в склянці води і приймають щодня вранці на порожньому шлунку.
Для детоксикації організму після отруєння розвести 2 ст.л. цього відмінного засобу в літрі питної води і приймати протягом дня.
Ім'я * Якщо ваша шкіра не засмагла добре, рекомендуємо щоденне використання ванн з яблучним оцтом: всього одна або дві склянки оцту на ванну з теплою водою.
Ім'я * Якщо ноги і руки втомилися і набрякають після важкого дня, обробіть їх до масажу з яблучним оцтом.
Ім'я * Яблучний оцет також знімає подразнення шкіри після видалення волосся і гоління. Для цього змішайте з водою в співвідношенні 1: 1.