15 людей, які повертали себе в ляльки

«Що дитина затримає ...» – говорить про знаменитий донор. У той же час, коли вже грає «дих»! Підбір Про нас У живих ляльках перетворилися десятки і половина людей, які добровільно перетворилися. Для багатьох з них немає спини.

Сара Бриг, 55-річна британська жінка, яка також називається «біонічна жінка», пройшла сотні пластичних операцій понад 20 років і витратила понад 3 мільйонів доларів на них. І все для того, щоб знайти ляльку Барбі, яку вона завжди любила.

Бразильський Родріго Полиці завжди розглядають зовнішній вигляд ляльки Ken і дійсно хотів виглядати однаково. Сучасна пластична хірургія дала йому цю можливість. Взяло "право" близько 15 операцій і десятки косметичних процедур загальною вартістю понад 100 тис. фунтів.

р.

Lolita Ritchie є 16-річна дівчина лялька з Росії, дивлячись на фотографії яких важко вірити, що вона жива. Дівчина стверджує, що вона не зробила ніяких пластичних операцій в її житті, і все в її зовнішній вигляд і тіло є природним.

Цей Бразильський хлопець був відомий як Кен. На телебаченні у віці 16 років і за кожним зовнішнім виглядом отримав 15 тис. дол. На жаль, у віці 20, Келсо померла від пневмонії.

І це українська дівчина, здається, насправді не мала пластичної операції. Вона створює образ «гуманської ляльки» виключно за рахунок макіяжу.

Justin Jedlica є ще одним «живим Кеном», який провів десятки тисяч доларів на майже сотні косметичних процедур і операцій, щоб виглядати як пластикова лялька.

Валерія Лук’янова – один з найвідоміших дівчат Барбі і один з найбільш суперечливих. Ця українська модель стверджує, що тільки одна пластична хірургія: збільшення розміру грудьми двома. Однак експерти стверджують, що поява дівчини зазнала багатьох змін, таких як: ринопластика, видалення пар ребер, корекція форми вух, розведення грудей і навіть розширення зуба. Крім того, є докази використання графічних редакторів для обробки фотографій дівчини.

Ще один фанат Кену, який продемонстрував в Бразилії кілька днів після смерті Келсо Сантібанезе. Маврикіо 27 років, і за власними заявами, йому потрібно вісім пластикових операцій для досягнення зовнішнього вигляду цуценя Кен.

У мережі вона краще відома під псевдонімом Kotakoti. вона має блог YouTube, де вона викладає красу і стиль. Хто і що може це маленька дівчина, яка 15 років навчає? Однак зовнішній вигляд неприпустимо, і так багато макіяжу і ще більше - Дакота вже 25 років, вона народилася в 1990 році.

Популярність прийшла до Венери 2010 року, коли вона почала записувати відео, в яких вона танцювала японською поп-музикою, одягнена як комічна книга героїв і розповіла про сучасну японську культуру і моду. Її відео швидко стали популярними, і вона налічує понад мільйон послідовників. Щоб створити образ цуценя, Венера використовує косметику.

66668р.

З цілком звичайної, середньої японської жінки ця дівчина перетворилася в «відроджену Барбі-ляльку». Допомогло кілька талановитих хірургів, тридцять пластичних операцій і 130 тис. дол.

Для того, щоб виглядати улюбленою лялькою Барбі, ця 24-річна дівчина з Англії проводить близько 4 годин щодня на макіяжі.

Анастасія Шпагіна Відомий «дівчина аніме» з України. Настя працює в перукарні і проводить близько години і півдня створення його образу.

Модель з Москви в інтерв'ю сказав, що вона не вибрала образ цуценя героїні, її батькам це зробила для неї. "Коли я був шістьм, мій мама почав купувати мене колекціоновані Барбі і захоплено одягнувся мене як один з них, - сказала вона. Цікаво, що батьки практично повністю контролюють життя дівчини, не дозволяючи їй дати будь-кому без своїх знань. Анжеліка ніколи не був дружцем. Тим не менш, батьки не на всіх проти моделювання і дуже відверті фотосесії.

Blondie Bennet Blondie був живий як Барбі-лялька протягом багатьох років. Вона пройшла багато пластичних операцій, віддає перевагу рожевому і цукерковому стилю, зношує довге біле волосся, але найголовніше, вона відкрито оголошує: «Я хочу бути без мозку!»

English, Українська, Français...