Вона не шампунь її волосся протягом шести місяців, і ось що це зробив.

«Мій експеримент з миттям волосся з содовою та яблучним оцтом був тільки на місяць, але я не можу зупинитися», - написав Катерина Мартінко, журналіст і блогер краси. Сайт показує, що експеримент Катерини призвело до.За допомогою шампуню припинили шість місяців. Все почалося з невеликого експерименту: мій редактор запитав, якщо я хотів спробувати безшумний спосіб миття голови протягом місяця. Я щиро погодився, і разом з іншим автором, Маргаретом Бадором, я занурився в світ альтернативного догляду за волоссям. Це шість місяців і я не збираюся назад до шампуню.

Моє волосся стає більш здоровим і більш слухняним, оскільки я не уникає шампунь. Вони менш жирні, і я не можу мити їх довше, як правило, 4-5 днів. Вони стають більш м'якшими, з'являються більше блиску, і голова припинив свербіж (пристойно, сухість від шампунів пропускаються). Зараз у мене є менше проблем. Щоб отримати натуральні локони, все, що потрібно зробити, це натирати якусь кокосову олію в мокрі пасма.

71756020

Спосіб прання без шампуню допомагає заощадити гроші. У шість місяців я використовував тільки одну коробку соди і половину пляшки оцту. Не існує більш порожніх пластикових шампунь пляшки та шафи-купе, щоб викинути весь час, ні нескінченні продукти догляду за волоссям, які були необхідні для моєї неслухняних локонів.

Якщо ви зацікавлені в цьому методі, чому б не спробувати? Принаймні за деякий час. В результаті можна приємно здивувати вас.

Ось як я це зробити: покласти 2 ст. соди в скляній банці 500 мл. Вологий волосся. Залийте воду в банку і перемішайте до розчинення соди. Залийте розчин на голові і втирайте його в волосся. Тепер беремо 2 ст.л. яблучного оцту і залийте їх в ту ж банку. Додайте воду, залийте на голову і негайно промийте. Цей розрахунок надається для довгого волосся. Для короткої і середньої довжини волосся беруть 1 ст. соди і оцет на 1 ст.л. води. Якщо Ваше волосся не здавалася досить чистою після миття, додайте більше содови наступного разу, коли миємо її.

РџРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμллРμллРμР»РμллРμллРμР»РμллллллллллллРμллллллллллллллллллРμРμРμРμРμлллРμРμлллллРμллРμллРμРμРμ

Категории

Смотрите также

Новое и интересное