Я більше не переносить тих, хто не заслуговує свого терпіння.

Португальський тренер, автор книг самодопомоги Яс Мікар Тейксеіра написав про те, як зупинитися в сексуальній енергії і зосередитися на головній частині життя. Сайт публікує цей чудовий проявляється.Я більше не переносить тих, хто не заслуговує свого терпіння.

«Я не готовий перенести все, що життя відправляється. Це не те, що я став рогантом, це те, що я досягла точки, де це життєздатність витрачати час на щось, що не має душі, яка болить, Тексеіра писав на Facebook. Я не переносить циніку, ненависна критика і вимагає будь-якого роду. Я втратив бажання порадувати тих, хто не любить мене, щоб любити тих, хто не любить мене, і посміхатися у людей, які ніколи не посміхаються. Я не відходив хвилину на підвалах і маніпуляторах. Я залишаю, коли я бачу претенденцію, гіпокризію та дешеву плоску термію навколо мене. Я не можу стояти надфінансову ерудицію або зарозумілість вчених. Gossip disgusts мене. Не схожий на змагання та порівняння. Я вірю, що світ тканий з протилежних, і тому уникати людей з жорстким, незграбним розумом. У дружби я привертаю до лояльності і відповіла зрадою. Я не говорю з людьми, які не знають, як давати компліменти або слова підтримки. Переваги і екстремси болять мене. Я шукаю людей, які не люблять тварин.

Але перш за все, я не можу стояти його більше. Ті, хто не заслуговують свого терпіння.?

www.psychologies.ru/self-knowledge/smysl-zhizni/ya-bolshe-ne-terplyu-teh-kto-ne-zaslujivaet-moego-terpeniya/