Португальський тренер, автор книг самодопомоги Яс Мікар Тейксеіра написав про те, як зупинитися в сексуальній енергії і зосередитися на головній частині життя. Сайт публікує цей чудовий проявляється.
«Я не готовий перенести все, що життя відправляється. Це не те, що я став рогантом, це те, що я досягла точки, де це життєздатність витрачати час на щось, що не має душі, яка болить, Тексеіра писав на Facebook. Я не переносить циніку, ненависна критика і вимагає будь-якого роду. Я втратив бажання порадувати тих, хто не любить мене, щоб любити тих, хто не любить мене, і посміхатися у людей, які ніколи не посміхаються. Я не відходив хвилину на підвалах і маніпуляторах. Я залишаю, коли я бачу претенденцію, гіпокризію та дешеву плоску термію навколо мене. Я не можу стояти надфінансову ерудицію або зарозумілість вчених. Gossip disgusts мене. Не схожий на змагання та порівняння. Я вірю, що світ тканий з протилежних, і тому уникати людей з жорстким, незграбним розумом. У дружби я привертаю до лояльності і відповіла зрадою. Я не говорю з людьми, які не знають, як давати компліменти або слова підтримки. Переваги і екстремси болять мене. Я шукаю людей, які не люблять тварин.
Але перш за все, я не можу стояти його більше.
Ті, хто не заслуговують свого терпіння.?
www.psychologies.ru/self-knowledge/smysl-zhizni/ya-bolshe-ne-terplyu-teh-kto-ne-zaslujivaet-moego-terpeniya/