7 Факти про Зоряні війни для тих, хто не бачив

17 грудня на екранах приходить сьома частина епіка «Зоряні війни», яку ви хочете побачити навіть з цікавості: що так багато шуму? Походження на гру престолів або лорда кілець, але це не буде працювати з Зоряними Війнами. Про нас Веб-сайт Ми все ще плутаємо у всіх цих джеді і Dart Vaders, тому ми публікуємо невеликий список фактів для тих, хто не дивився сага або не дивився його повністю.

Перший епізод вийшов у 1977 році під назвою «Зоряні війни». У 1980 і 1983 рр. з'явилися ще два епізоди, які утворили трилогію. У 1999 році вийшов фільм "Зоряні війни". Епістод I: Прихована Threat, яка починає ще одну трилогію, яка розповідає задню частину першої трилогії (так, важко зрозуміти прямо).

Наприкінці 2012 року газета почала писати, що ще один епізод був готовий до виходу. Про сьомий фільм і буде випущено 3 роки після цих чуток, 17 грудня 2015 року. У березні 2015 року журналісти розповіли, що вісімнадцятий фільм буде випущений в 2017 році. Починався з трьох епізодів, тому ім'я фільму асоціюється з словом «трилогія», хоча в даний момент це гептаологія, а в два роки «Зоряні війни» можна назвати окталогією.

Основним елементом всіх сюжетів епіка є енергетичне поле, що називається «Сила». Це поле можна контролювати лише тими, хто досяг певного рівня духовного розвитку. Обі Ван Кенобі, один з найвідоміших персонажів фільму, описаних Force в Episode IV, як " поле, що створює все життя, що оточує нас, проникає нас, і з'єднує кожен кут галактики один до одного".

Людина, яка може відчувати сили, за умови, що він навчається безперервно з раннього дитинства, може навчатися контролювати його і отримати звання «об'єднання», потім звання Джі дискипле - «Падан», і, нарешті, звання Джеді лицар. Примус також має темний і легкий бік. Світло несе відповідальність за визначення, відвагу, наполегливість, будівництво миру і балансу, а темний несе відповідальність за смерть і страх.

Єді - лицарі, які оберігають світлу сторону сил. Головною зброєю є знаменитий світильник з лопаткою, що складається з чистої енергії. Джеді боролися за мир і справедливість проти Сита і Темного Джеді, які представляють темну сторону сил. Товариство Єді була спочатку групою дослідників-філософів, але з часом вони стали шанованими охоронцями миру і спокійності у Галакполі. Майстер Йода, зображений вище, є мудрим і найпотужнішим Джеді його часу.

Р

Сит є послідовники темної сторони сил і основних ворогів Джеді. Багато Ситів були колись Джиді, але пізніше перейшов на темну сторону (тепер ви знаєте, що це означає). Головною зброєю Sith є світильник з червоною лопаткою. Ситий код говорить: «Пеце брехня, є лише пристрасний». Через пристрасть я виросту в силі. Через силу я збираю потужність. Я досягла перемоги. Перемога поламає свої ланцюги. сила буде встановлювати мене безкоштовно. й

Увага, психолог: Darth Vader і Anakin Skywalker - це той самий характер Anakin Skywalker, центральний характер всіх частин фільму, який був присутній у всіх шести епізодах. Анакін став провідником сил, переходячи на темну сторону сил (навіть десятки жартів про переміщення в темну сторону) і почервоніння.

У фільмах Імперія подарує назад і повертається Джеді, він батько Лука Скаунакера. У одному з фільмів він, будучи Дартом Вадером, говорить про знамениту фразу «Люки, я батько».

Це астромеханічна порожня, трохи схожа на радянський пилосос, є одним з важливих персонажів у фільмі. Він з'являється у всіх шести фільмах з майже не зовнішніми змінами, хоча в перших епізодах він був відіграний живою особою, а в наступних епізодах він був замінений на радіокеровану модель. Робот часто змінив курс історії галактики через свою адвентивність і визначення. R2-D2 не говорить, але використовує серію коктейлів і дрібниць, але власники завжди розуміють, що він говорить. До речі, це єдиний символ, який ніколи не був дублікований російською мовою. Майже всі любителі Star Wars лікують роботу, як милий вихованець.

Зірка смерті у Всесвіті Старих Війн - це сферична космічна бойова станція, здатна знищити планет. У фільмі представлені дві такі зірки, перші в епізоді Episode IV, де Лука Skywalker застрягнув реактор станції з протоном торпедо і детонував його, а другий в Episode VI. Діаметр першої зірки 164 км. Діаметр другого становить 900 км.

www.mhealth.ru/life/knowledge/fakty-o-zvezdnyj-vojnax-kotorye-nuzhno-znat-chtoby-podderzhat-razgovor/