10 речей, які запобіжують нас від щирого серця

Все починається красиво: дати, ніжність, довгі розмови, коли кожен маленький, здається важливим, догляд за собою. Рік або два проходи, а відносини починають розвиватися не зовсім так, як сниться: з'являються резиденції і пастки. Сім'я

Веб-сайт Оприлюднено статтю психолога Ірина Чеснова про 10 помилок, які запобігають будувати щасливі стосунки. Визначте їх і не дайте їм в життя. До речі, це працює не тільки в відносинах між чоловіком і жінкою, але і з батьками, дітьми і друзями.

1,1 км Дуже часто в нашому житті ми орієнтуємося на звичайні думки, культурні міфи, гендерні ставлення або батьківські рецепти.

«Всі блондинки тумани, і босів – це ідіоти», «Бой не плаче, дівчата не борються», «Ви не можете відчувати негативні почуття для коханої», «У щасливих сім’ї люди проводять весь вільний час разом», «Не реальна любов без страждань і страждань».

Стереотипи сильно заважають і обмежують наше життя. Сончення відносин, ми, будучи «продуктом» жорсткої гендерної освіти, часто шукаємо не для людини, а не для рис. «Жінка повинна бути цілеспрямованою і конкурентоспроможною», «Жінка повинна бути жіночною і повністю позбавлена себе родині». В результаті ми не готові прийняти конкретну людину, як він, щоб покласти його недоліки або слабкі сторони, навіть якщо він любить і влаштовує нас.

2. Ілюзії та нереальні очікування

У будь-яких відносинах, особливо любов, ми носимо наші (часто несвідомі) надії та фантазії з валізами. Ми малюємо фотографії красивого майбутнього, відкладаємо ідеальні риси до нашого улюбленого. Ми кладемо його в наше життя, навіть якщо він ще не обіцяв нас.

Це включає в себе ілюзію, що ми можемо контролювати іншу людину, його бажання і почуття, зробити його, як ми повинні. Ілюзію, що шлюб є невід'ємною шринкою, і той, хто поруч з нами назавжди. Він виглядає таким же чином, ми робимо і відчуваємо себе таким же чином.

Після того, як людина зникне за цими очікуваннями. Ми любимо власні мрії, і ми не бачимо, хто перед нами і що він здатний.

3. У І коли ми з'явились на горизонті князя в його житті вже будували, майбутні діти прийшли з іменами, всі розмальовані, є це: «І чому ти не роблю чого чекати?», «Ви людина – ви повинні», «Ви жінка – ви повинні».

4. У Багато хто з нас асоціюється з схожістю. Відчуття, що ми думаємо про те, що ми любимо те ж саме, створює ілюзію інтимності, єдності та безпеки. І в цьому безхмарному фузі, кожна відмінність, кожна відмінність, дуже болюча. «Я не те, що я думав, що ви відчуваєте себе різними, у вас є інша думка, що ви не розумієте мене, тому ви не любите мене,» або «Ми не право на один одного». «Ви невибагливі (небезпечні)» або «Ви жорсткі (небезпечні).» Чому? Змінити! По-новому! Подаруйте свій хобі / кинути свою роботу / схуднути / змінити зачіску.

І люди не розуміють, що якщо вони люблять один одного так недосконало, то з яких причин. Не можна змінити іншу людину. Не працює. Тільки якщо він хоче змінити себе.

5. Умань Спроби домінувати стосунки, а також бажання бути відповідальними, вести, контролювати, консультувати, піклуватися, володіти іншою особою, нерозділеною, заплутати його з любов'ю і накласти свою ідею щастя. У більш важких варіантах - пригнічувати, знецінювати і порушувати межі, почуваючи сильний і правий.

Чи можна побачити це на початку відносин? Ви можете Є певні типи особистості, які, виходячи з кого-небудь, дають об'єкт чарівності статусу відчужливості. На судовій стадії він (якщо він чоловік) відірватиме вас, нести на руки, ванн і веслувати в догляді, розповісти всім, як чудовий і найзручніший. Але, як тільки тремор адорації, ви раптом здивуєтесь, щоб з'ясувати, що жорстоке і повне знецінення почалося: ви будете відмічені за недоліки, зроблені претензії, ізольовані і інтенсивно вичерпаються від принцес в корицю.

Тому порада: не купуйте у догляді, не бере участі у відносинах перед тим, як добре дізнатися людину. Не просто подивіться, як люди лікують вас прямо зараз. Побачити, як він лікує інших людей (паренції, друзі, колеги, їх види). Що говорять про них, як вони спілкуються з ними. Як тільки вони одружилися, дитина народилася, він раптом перетворився в звір. Він не повертався, він завжди був.

6. Жнівень Реверс переднього абзацу:
Готовність розчинити у коханій людині, виконати всі свої бажання, постійно коригувати, дарувати в, жертвувати себе, врятувати ("без мене зникнуть"), приниження або повірити себе. І в глибині душі чекати відступу за жертву, що пропонували - дочекатися подяки, відданості, тієї ж самовідданості або принаймні примарно "все він буде розуміти!".

Якщо ви не відчуваєте своє власне значення, люди навколо вас, алас, не оцінять і поважати вас. Якщо ви не любите себе, ніхто не буде любити вас, як ви думаєте, що ви заслуговуєте.

7. Про нас Саме тоді замість відкритої та безпечної взаємодії відбуваються чіткі запити, спокійне обговорення бажань, відображення власних почуттів та пошуку компромісів, критики, претензій, взаємозапобіжностей, атак та суперечливих повідомлень. Коли вони слухають, але не чують, майже так - вони застібають двері, знімають, залишаються безшумними. А вони думають, «Для того, що я хочу».

8. У Зараз, я відчуваю, що це, якось стати більш в нашому житті. Зберігаючи списки піддутих, а потім зламаних сердець, "Я віддаю йому, дайте йому бігти після мене" і симетрично "Що менше жінки ми любимо, простіше вона любить нас."

Критерії «сплей» (як і будь-який інший нездоровий зв'язок) є недоліком поваги іншій особі і небайдужим ставленням до самооцінки.

Позбутися від ілюзії, що один день гра буде розвиватися в сильному партнерстві. Де немає поваги на початку, ніколи не буде. Якщо ви не знаєте, як вести переговори з вашим партнером про важливі речі; (c) ви не маєте уявлення, яка перед вами.

І якщо ви думаєте, що ігри є відображенням яскравого і насиченого життя, то ви 100% прямо. Це дійсно яскраве і насичене, але тільки відображення цього життя.

9. Навігація Бажання бути ким-небудь ви не краще або гірше, ніж ви дійсно є. Кожен з нас має свої негативні риси. І на початку відносин ми прагнемо приховати ці «потенські банани» за спиною, проводячи все, що є своєрідним і легким. І коли об'єкт кусає на цьому доброму і яскравому, то погорнемо банани до нього і поховаємо його: "І що це?" - Це мій характер, ведмедя!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

10. Але, можливо, найбільша помилка страху. Зрозуміти довести себе, страх застрахувати, поглинання або, навпаки, самотність, страх вибрати неправильну людину або зробити помилку.

Будь-яка помилка - це цінний досвід, і ми повинні зарезервувати його, тому що помилки допомагають нам дізнатися щось нове.

Пам'ятайте: навіть якщо Ви багаторазово будуєте зв'язки з «похилими» людьми і кроками на одній граблі, то вам потрібно ці граблі для чогось. Вони допомагають зрозуміти, що неправильно і що робити інакше.

Все, що відбувається у вашому житті, є право на вас. І якщо ви не змогли, якщо ви побили з кимось, то це не людина, яка вам потрібна в даний момент.

«Наші не залишать нас. І що сталося не наш. й

Автор: Ірина Чеснова
Попередній перегляд: Роб Скоттон

www.robscotton.com/www.robscotton.com/RobScotton.com.html