519
Дива вода змінює кров.
Я знайшов корисний рецепт на користь вівсяної води. Про нього пише жінка, яка пережив її на себе.
Я отримав цей рецепт від моєї мами. Oatmeal вода є відмінним засобом для всіх! Она вода змінює кров, що важливо для всіх. Нормалізує обмін речовин, покращує роботу нирок, зміцнює імунітет. І в цілому, він оживляє весь організм.
Я скоро буде 80 років, але ніхто не дає більше 60 років. Мені подобається 50 років. Я думаю, що це заслуга вівсяної води, яка змушує мене відчувати себе досить добре для мого віку.
Підготовка вівсяної води дуже легко.
Вам буде потрібно лущення вівса і вівса з вусами. Змішайте ці два типи вівса в однакових пропорціях. Очищена вівса навіть може бути заземлена в кав'ярні, щоб вона дає більш корисні речовини. 3 столові ложки отриманої суміші залити 0,5 л води. Принесіть його до кипіння, а потім знизіть вогонь. На слабкому вогні варять вівса на 15-20 хвилин. Потім прохолодіть трохи і процідіть через марлю, злегка притискаючи. Вода питна готова!
П'яте його, коли ви спраги. Я пишу близько 2 склянок в день. Це так добре для тіла! Ви можете відчути зміни, що відбуваються. Легкість в тілі з'являється, життєрадісність, всі функції без збою.
Звісно, вам доведеться витрачати час на пошук вівса, приготування води за цим рецептом. Але ви отримаєте повністю натуральний, безпечний і ефективний засіб для підтримки організму в робочому стані.