Kelso Сантьяго-де-КомпостелаЦей Бразильський хлопець славиться витратами близько $45,000, щоб виглядати як Ken. На телебаченні у віці 16 років і за кожним зовнішнім виглядом отримав 15 тис. дол. На жаль, у віці 20, Келсо померла від пневмонії.
ДжадліЩе одне життя Кен, який провів десятки тисяч доларів на майже сто косметичних процедур і операцій, щоб виглядати як пластикова лялька.
Валерія Лук’яноваОдин з найвідоміших барбі дівчат і найбільш суперечливих. Ця українська модель стверджує, що тільки одна пластична хірургія: збільшення розміру грудьми двома. Однак експерти стверджують, що поява дівчини зазнала багатьох змін, таких як: ринопластика, видалення пар ребер, зміна форми вух, розведення грудей і навіть розширення зуба. Крім того, є дані, що підтверджують використання графічних редакторів для обробки фотографій дівчини, які надходять в мережу.
Маврикій ГалдіЩе один фанат Кену, який продемонстрував в Бразилії кілька днів після смерті Келсо Сантьяго-Сантянез. Маврикіо 27 років, і відповідно до власних заяв, для досягнення зовнішнього вигляду цуценя Кена, йому потрібно 8 пластичних операцій.
Дакота Роза.Вона краще відома онлайн під псевдонімом Kotakoti. вона має блог YouTube, де вона викладає красу і стиль. Хто і що може це маленька дівчина, яка 15 років навчає? Однак зовнішній вигляд неприпустимо, і так багато макіяжу і ще більше - Дакота вже 25 років, вона народилася в 1990 році.

Габаритний зображення
Ростиго ельфиБразильський Родріго Полиці завжди вважаються зовнішнім виглядом ляльки Ken і дійсно хотів виглядати однаково. Сучасна пластична хірургія дала йому цю можливість. Займав лише 15 операцій і десятки косметичних процедур загальною вартістю понад 100 тис. фунтів.
3984
Lolita Richie.16-річна дівчина лялька з Росії, дивлячись на фотографії яких важко вірити, що вона жива. Дівчина стверджує, що вона не зробила ніяких пластичних операцій в її житті, і все в її зовнішній вигляд і тіло є природним.
148168
Сара БургсСара Брег, 55-річна британська жінка, яка також відома як «біонічна жінка», підняла сотні пластичних операцій понад 20 років і витратила понад $3 млн на них. І все для того, щоб знайти ляльку Барбі, яку вона завжди любила.

Перегляди
Білявка BennettБлонди вже давно живуть як барбі-лялька. Вона пройшла багато пластичних операцій, віддає перевагу рожевому і цукерковому стилю, зношує довге біле волосся, але найголовніше, вона відкрито оголошує: «Я хочу бути без мозку!»
Анджеліка КеноваМодель з Москви в одному з багатьох інтерв'ю сказав, що вона не вибрала образу героїні цуценя для своїх батьків. "Коли я був шістьм, мій мама почав купувати мене колекціоновані Барбі і захоплено одягнувся мене як один з них, - сказала вона. Цікаво, що батьки практично повністю контролюють життя дівчини, не дозволяючи їй дати будь-кому без своїх знань. Анжеліка ніколи не був дружцем. Тим не менш, батьки не на всіх проти моделювання і дуже відверті фотосесії.
Laurai ЛіДля того, щоб виглядати улюбленою лялькою Барбі, ця 24-річна дівчина з Англії проводить близько 4 годин щодня на макіяжі.
Аліна КовальовськаІ це українська дівчина, яка не мала пластичної операції. Вона створює образ «гуманської ляльки» виключно за рахунок макіяжу.
Ваніла ШамуЗ досить звичайної, середньої японської жінки ця дівчина перетворилася в «відроджену Барбі-ляльку». Допомогло кілька талановитих хірургів, тридцять пластичних операцій і 130 тис. дол. До речі, в нижньому лівому куті картини показано, як виглядає Шаму перед операціями.
Анастасія СпагінаВідомий «дівчина аніме» з України. Настя працює в перукарні і проводить близько години і півдня створення його образу.
8295681
ВуайерістВенера отримала популярність в 2010 році, коли вона почала записувати відео, в яких вона танцювала японською поп-музикою, одягнена як комічна книга героїв і розповіла про сучасну японську культуру і моду. Її відео швидко стали популярними, і вона налічує понад мільйон послідовників. Щоб створити образ цуценя, Венера використовує косметику.
: рибакі.net