ФІНАНСОВИЙ БЕРЕГ.

Людина пошкоджена в першу чергу тим, що кожен знає слово «іможливе».
й

До того, хто затримував Правда, прибув дискиплений.
- Учитель, - сказав він, "Я хочу дотримуватися вас. Хочу слідувати шляху духовного виховання.
- Розкажіть мені про себе, - відповів Увімкнений, "Ви хочете взяти шлях, який веде вас від світу. Але що ви досягнете в нього? У вас є робота, квартира, сім'я?
до Ні, вчитель.
до Так ви не шукаєте спосіб, ви шукаєте спосіб. Повернутися до світу і навчатися жити в ній. Тоді приходь, був відповідь.

Людина - це "Ко-Креатор". Це сплячий Бог. Не в змозі реалізувати свою божественну сутність, не в змозі прокидати. Не знайшовши втрачений рай і щастя в ньому.
«Всі люди мають сонце», - сказав Сократ, «тільки дайте їй блиск». «Ми всі маємо геній у нас», – додаваю, «але це стає міцніше кожен день». Ми забули багато про себе, ми забули, що ми не людські істоти з духовним досвідом. Ми духовні істоти з людським досвідом. І це фундаментальне.

Два базових якостей визначають божественну природу людини: вміння створювати і оригінальну досконалість.
Не можна сказати про перший: не навіть майстерність, але робити Цей механізм укладається і безперервно впроваджується в кожну людину – від запалених до останнього бугару.
Але тут є друга якість, якість досконалості ... вона була похована під палицею мусундану, відхилені ставлення. А людина створює, будує світ навколо нього не від досконалого матеріалу, що відповідає своїй природі, але від сурогатного суспільного ставлення і правди, дивуються після того, як видно «просто» того, що відбувається до нього.

«Ми всі народжені мокрі, голі та голодні», – каже він, «і це тільки початок». Але в сліпості власної атоми він якось не помітить, що хоча, дійсно, «збивається невдачею, але не всі вони можуть зловити». Яка справа тут?
Ми живемо в цьому Всесвіті, і живемо в нас, і це незрівнянно. Людина - це мікрокосм, творець, який не знає своєї влади, який іноді не знає елементарних правил функціонування в цьому світі - світ, що плетений від енергії, контролюється енергією і генеруючи енергію, сприймається ним як просторове середовище.
У світлі цього досить виглядати тільки з злегка різного кута від звичного кута зору під вайн-ночею людського існування, щоб побачити дуже просту, струнку і красиві шляхи, що призводять до гармонійного і творчого існування, щастя.

Але спочатку володіючи великою кількістю Всесвіту, людина, яка вірна «кнолину» інвестувала в неї, не хоче її визнати і не може вірити в свою здатність бути щасливою:
«Людина прогулялася по вулиці пізно вночі. І раптом він бачить щось світіння в траві під дерево. Він прийшов ближче, згинається вниз - є кулька перед ним, вид дивного і все, здається, горіння зсередини, яскраві вогні занурення. Він забрав його в руці і був здивований.
до Що таке марвел ... Що це таке?
І раптом лінія, що працює по м'ячу, світиться:
- Я чарівний м'яч, читаю чоловіка, дайте кожному бажанню. Подумайте про це.
Пастербі був вражений, з утрудненістю вірить своє щастя.
до Що це зробити здогадку, я думав, щоб не зробити помилку, не втратити...
- Я отримав! він нарешті сказав. Я хочу бути щасливою людиною на землі!
Повітряна куля запалена, все, що світиться. Він вийшов на момент, і коли він знову спійманий вогонь, наступна лінія по ньому побігла:
- Ти щаслива людина на землі! Чоловік був дуже щасливим, але тоді він слухав себе. Він стояв там, і, нарешті, непристойно,
- Чому я не відчуваю себе?
- Тому що ти фольга, він сказав.

«Щасливий», – розповідає Бернар Шав, «на ококах на носовій нісі, вона шукає». Про те, що ми вже маємо.
Виявляється, для того, щоб бути щасливими, щоб мати достаток і благополуччя, вона не більше сил, ніж вона бере на себе умови з бідністю і бідністю. Ви зможете досягти всього, що ви можете уявити. Не існує перешкод для людини, крім тих, які він створює себе, і спочатку у своїй уяві.
Першим кроком на шляху до великої кількості буде перехід на нову – просторово-енергетичну картину світу, в якій людина є лише одним з енергетичних компонентів цього світу, один з ним.
Що про таку картину світу «утворення»? Це конденсований простір, «пресований», припинений і фіксована енергія. В результаті тиску свідомості, що матеріалізують те, що він концентрує. Зняти сили зчеплення, тиску, ослаблення вашої уваги і вона розсипається, перетворюючи в електрону хмару або імпульс хвилі.
Наша свідомість, в свою чергу, також є результатом тиску, тиску соціальних знань. Ми в соцмережах як щось обмежене, тобто як об'єкти, що утворюються накладними знаннями про себе. Людина – «роботий», ляльковий істота.
Не менша різниця, крім зовнішньої щільності і частоти коливань, між простором ми спостерігали навколо нас з фізичними очима, а простір і форми ми бачимо, коли ми закриваємо наші очі і сприймаємо психічний образ. Так само, як і ті самі закони.
«Ми виготовлені з тієї ж речовини, що і наша мрія», – говорить Шекспір.
У наших мріях і в наших уявах ми можемо зробити все, і ніхто не має сумнівів про свої здібності.

1234484

Як часто ми не можемо уві сні світ? Ні Тому ми знаємо, що все можливо там, бо це просто мрія. Але в реальному світі... Починаємо пережити нас, як тільки ми прокидаємо. Ось теж ми знаємо, що ми можемо і що ми не можемо навіть мріяти. Знання. Наші думки про щось... Наші думки і наше щастя, навіть на рівні інтуїції ми знаємо з'єднання.

Щастя – зона потенційного людського існування. Кожна людина – це тільки щаслива, оскільки він дозволяє вірити, що він гідний щастя. Якщо чоловік більше не уявляв щастя в рамках свого майбутнього, він мертвий. Навіть якщо інші не помітили його. Він отримує серйозні неприємності тільки тоді, коли він вирішує, що він не може впоратися з ним. Якщо людина визнає, що він неспроможний перед військами долі і обставин, він стає рабом цих обставин, а фактично займає перший крок на дорозі, що веде до смерті.
Подумайте, як форму енергії, що виникла в нас, не зникне. Право збереження енергії діє. Будь-яка думка, яка була відправлена на зовнішній світ, формує певні події в нашому житті.

«Подивитися ваші думки», «Східна мудрість попереджає нас, «для них стають словами, дивитися слова, для них стають діями, дивитися ваші дії, для них визначити звички, дивитися ваші звички, вони стають характером, і характер формує ваше життя!»
Наскільки ваші думки структуровані, організовані, і замовлені, ви досягнете успіху в житті. Але навпаки: «Не здоров'я може стояти, якщо ви постійно скаржаєте про це. й
Якщо думки рухаються в одному напрямку, вони можуть впливати на все, що відбувається в цьому світі, як спрямований пакет енергії.
Схожі приваблює подібну – це загальний принцип для всіх процесів і явищ, що відбуваються в нашому світі. Енергозберігає нас, приймається тільки тим, хто налаштований на ту ж хвилю. В результаті ми залучаємо людей та обставини, які відповідають сигналам, які ми видаємо.

Р

Відсутність грошей – це просто ілюзія. Але, відцентруючись на відсутності грошей, ми насправді створюємо його, тому що ми протистояємо природний потік достатку в нашому житті. Як енергетичний матеріал розвивався подумці, все ми думаємо про збільшення. Подумайте про велику кількість, яку ми вже маємо, ми збільшимо її. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Як ми зазвичай думаємо про фінанси? «Чому зараз починаємо бігти, потім він закінчує розпочати», – кажемо, що це, «Чи ви кидаємо, є клин всюди». Таким чином, в наших думках ми створюємо безперервну присутність деяких недоліків. Ми формуємо в нашій психіці присутність. І це те, що ми вийшли з неї.

Що робити, якщо ви не знали, що ви не повинні щось досягти? Якщо ви зробите його віру в успіх?
Коли ви орієнтуєтеся на невдачу, ви привертаєте невдачу; коли ви фокусуєте на успіх, ви привертаєте успіх. З'ясуйте щось, навіть якщо ретельно пригнічений, прискорить неприємності і навіть посилить її.
Поверття - це не хвороба, яку можна вилікувати за допомогою грошей. Не можна позбутися від фізичної бідності без позбавлення від психічної бідності.
Тому основна причина для всіх наших проблем і проблем, вся зовнішня дефіцита достатку життя, знаходиться в звичаї дефіциту нашого мислення, розробленого нами протягом багатьох років.
Не забудьте: Ваше життя, Ваш внутрішній ставлення є первинним, і успіх є результатом, результат вашого ставлення до себе і до життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное