Хромний самогіпноз і як позбутися від них.

Слово має велику енергію. Це дійсно матеріал.

Коли я був підліток, я використовував, щоб падіння щось. Підлітки часто кліми, тому що вони швидко ростуть. Як я розірвав чашку, моя мама в її серці відповіла, «Чому не можна тримати її в руках?» Руки, гаки! І тоді, коли я впав щось себе, я сказав: "Агайн! Руки і гачки. Отже, це самогіпноз, застряг у мене.

Тексти пісень, а це означає: Я далеко від того, як бути безкаркасним. Навпаки Я закінчив Мухінську академію і можу зробити багато своїми руками (список буде довго). Але іноді я краплю посуду, і продовжую розім'яти: «Ханди!»

Тексти пісень, а це означає: І тоді він прийшов до мене: але я сам попрацював цю віру в все моє життя, продовжуючи надихнути себе, що щось неправильно з мене.
Ви знаєте, я зламав кілька склянок, коли я був дитиною, і я повинен бути забутий про це довго. Немає, тому що мій мама сказав, що це мій несправність, тому це було мене.

Коли наші батьки підняли нас, вони говорять багато. Вони роблять це з кращими намірами. Ми працюємо над тим, щоб допомогти нам стати гідними людьми. Кожен з нас чув такі пропозиції: «Чому ви зносите цю спідницю, вона розчаровує вас», «Чи ви дійсно навчитеся поемі, не пам'ятаєте?» і т.д.

Ці переконання відобразяться на дітей ("Я не знезаражений", "Я не пам'ятаю") і негативно впливають на них.

Добре, якщо дитина міцна в духі. Коли він виростає, він зрозуміє своїх сил. А інший буде жити під вагою все своє життя і розглянути себе другою.

Скільки разів ви бачили привабливі дівчата, які думають, що вони потворні? Я хотів би проголосувати: "Відкрийте очі, перейдіть до дзеркала і подивіться, ви красиву!" Але, можливо, їхні мами розповідають їм так довго, що вони «поклонилися» або «поцілунки їх ненависть», що вони вважали її.

Ось більш негативні переконання: «Чому я так нещасливий ...», «Мої не йдуть до мене», «Все, що мене обходить», «Я зустрічаю тільки нерозчинні чоловіки» і т.д. Ви коли-небудь чули це?

Повторюємо негативні автозбереження, ми годуємо їх кожен раз і, тим самим, ще більш закріплюється в свідомості. Чим більше вони повторюються, тим сильніше вони стають, а потім визначають наше життя.

Слова мають величезну енергію. Недарма перед тим, як вони так боїться кривих або поганих слів, які кидаються після. Погані слова, що звертаються до себе, також заліки, тільки власні.

Один друг сказав, що її рідний, вічний програвач, на будь-які новини, події, ситуація, завжди відповідає таким же чином: «Чому неприємності!», «Чи не хвилюватися» Це його улюблені казки. Що ви думаєте? Тексти пісень, а це означає: Все в його житті йде в'язниця, що він робить. Чому варто здивувати? Він постійно дарує себе негативне ставлення.

Ще один друг сказав, що вона не може завагітніти. Доброго дня! Я пішов до лікарів - все безкінечно. Лікарі сказали, що вона була здоровою на жіночому боці. Вона пішла до психолога. І тепер під час однієї консультації виявилося, що в життєрадісних студентських роках одна думка була в моїй голові: так само, щоб не завагітніти, або ви можете руйнувати своє життя! А тіло ввели програму постійного «психологічного захисту». Як тільки вона зрозуміла, через місяць вона була вагітна. Моя дочка зараз велика.

Як позбутися від негативного самогіпнозу? По-перше, визнайте їх. Підтримайте те, що ви навчалися як дитині, і що ви звикли взяти на себе слова. Можливо, вони потрібні в процесі виховання як свого роду стимуляції, щоб спонукати вас змінити, щоб виростити над собою.

Але період освіти закінчений. Ми виросли і стали дорослими. Починаємо створювати нові стереотипи.

Як зробити це? З кожним днем ви помітили стару установку в голові, замініть її новим. Вимкніть застарілу думу, викиньте її з свідомості. І покласти там новий, хороший, корисний, креслення якості, яку ви хочете придбати.

Нещодавно я побачила телешоу про Алтайського шамана. А мудра жінка з великим гумором. Вона сказала те ж саме. Коли ведучий, який поспілкував свою розмову про майбутній захід, вона припинила його, кажучи, що ви не можете сказати поганих слів про захід, який ви чекаєте. Ви повинні говорити про все (і думати про це) добре, включаючи себе. Ось як ми працюємо.

Херсон