«Ви робите великий».

Будь-яка мама знає, що хронічна втома і постійне незадоволення себе. Але іноді лише кілька теплих слів досить заповнювати серце матері з радістю і гордістю за виконану роботу.

Тоні Молот, письменник і мати двох, вирішили досягти всіх мами, щоб дати їм впевненість, що вони роблять велику роботу.

МиВеб-сайт Ми вважаємо, що її повідомлення слід зберігати і читати частіше.

«Запишіться на мене. Ви впоряєте пляму зі сорочками з дитячою підвіскою в руках. Готель знаходиться в 15 хвилинах ходьби від готелю. Ви сидите на столі, намагаючись отримати дітей, щоб зробити свою роботу. Ви, хто до кінця дня повністю вичерпається, але думка про те, щоб зробити все знову завтра приводять вас божевільними. Я хочу розповісти вам щось.

Ви робите великий.

Давайте мені сказати знову. Послухайте уважно.

Ви робите великий.

Я знаю, що ви не відчуваєте, що коли ваша дитина криється, і ви зробили все, що ви можете, але щоб ніхто не був. Ви заспокоїлися і заспокоїлися, як краще ви можете, але малюк не зупиниться. Ви починаєте думати, що ви просто не знаєте, як бути матір'ю, вражаючи, що дитина має йти і посміхатися. Тексти пісень, а це означає: Але дозвольте мені сказати, що ви робите великий. Ви позбавляєте весь час до дитини, робіть все можливе, щоб він почував себе добре, і це чудовий.

Ви можете відчути, що ви робите все неправильно, коли всі ваші дні сповнені кричущих і кричущих. Коли ви серйозно розглядаєте, чи граєте ще одну гру з дитиною або виконайте з кімнати в хістерії. Ви спробуєте, зробіть свою улюблену їжу, і він каже, що він не смачний. Коли ви хочете грати з ним, він не показує ніяких відсотків, але ви повинні почати прибирання - дитина завжди отримує плутати під ногами. Це важко, і іноді ви просто хочете ставити. Але ви робите велику роботу, і ви це робите.

Щоб ви, мати шкільних дітей, які намагаються навчити дітей, що добре і що погано, розповідають їм про дружбу і чесності, хочу сказати: "Ви робите чудово, теж." Щодня ви даєте дітям йти в реальний світ і сподіватися, що ви навчите їх робити. Що вони будуть поважати інших і поважати благородно. Ви дивитесь у школу, і ви сподіваєтеся, що ви зробили все для них.

І вірити мене, ти зробив.

Не пропустіть нас. Кожен має свої недоліки. У мене багато дітей. Не витрачайте багато часу з ними. Іноді діти здаються до мене, Я дозволяю їм дивитися занадто багато телевізора і зловживання солодощів. У будь-якому випадку це всі дрібні речі. Тепер вам здається, що дитина дізналася всі епізоди улюбленого мультфільму на серці, але на масштабі життя неважливо.

Є багато важливі речі. Дуже важливо, щоб ваші діти люблять вас. Вони не можуть говорити про це, вони можуть захотіти вас різноманітними причинами, але вони люблять вас. Вони люблять вас, тому що ви поцілуните їх перед ліжком, тому що ви купуєте іграшки, коли вони хворіють. Вони люблять вас, тому що ви граєте свою улюблену пісню на 712-й раз поспіль. Бо ви промивили свою улюблену сорочку і запам'ятовували жарт, який сказав минулого тижня. Діти люблять вас, бо ви піклуєтеся про них.

Якщо ваші діти люблять вас, ви робите чудові.

Не може бути легко провини мати або висихати сльози виснаження. Але я сподіваюся, що ці слова будуть доторкнутися до серця і заповнювати його радістю в середині щоденного хаосу.

Ви. Ідеальна. Ви це робимо.

Веб-сайт: www.unruly-things.com/wp-content/uploads/2014/05/mother1.jpg