20 Правила для щасливого життя від Centennial

Вік, пов'язаний з мудрістю: досвід, який ми отримуємо протягом багатьох років, є неоціненними знаннями, отриманими за допомогою численних випробувань і помилок. Старші люди щасливі поділитися знаннями з молодшим поколінням, і тому людство поступово накопичує знання про світ.Веб-сайт Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

На одному з інтернет-ресурсів юнака запрошувала читачів запитати про життя бабусі, яка 101 років. Ось деякі її відповіді:

до Яку пораду ви подаруєте 20-річний досвід?

Не дайте. У вас є молодий і якийсь день ви можете мати важкий час. Не дайте. Ні.

до Який найбільший урок ви навчилися з життя?

Щоб бути чесним, я рідко кричав. Коли ви чесні з людьми, вони чесні з вами. Покоївка з крилом занадто складна. Не потребує стресу.

до Яким правилом ви зможете дотримуватися усього життя?

Завжди слухайте іншу людину. Ви можете дізнатися щось. Ви дізнаєтесь більше, прослуховуючи людей, а не розповідаючи їм, що ви знаєте.

до Якщо ви хочете зробити хоча б один раз в житті для всіх?

Подорожуйте світ якомога простіше!

- Розкажіть про секрет довголіття, що допомогло жити таким тривалим життям (дит, вправа, генетика тощо).

Щодня візьміть час, щоб взяти з собою нутро.

Письмен Бел Кауфман був 100, коли він дав мову в Коледжі Іони. Запропонуйте себе, що це секрет Вашої щасливої життя? Гумор і хвилювання.

• Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
  • Я думаю, що люди повинні бути цікавими. Вам необхідно зацікавити життя і постійно бути в пошуку нових знань, знайомств і вражень. Життя необхідно обробити пристрастю.
  • Я не доглядаю, що ви Можливо, ви любите збирати намальовані чашки. Але якщо ви отримаєте справжню насолоду від неї, то ви живете прямо.
Shigeaki Hinohara, 104, автор Living Long, Living Well, поділився своїми порадами:

• Не хвилюйтеся про загартування всіх сортів ясен. Ви не знаєте, коли ваші дні будуть нумеровані, але ви, безумовно, не зможете принести ваші речі з вами.
  • Біль неперевершений. Але весело це найкращий спосіб забути про це.
  • Я надихнула поема Роберта Браунінга Abt Vogler. Мій батько читати його до мене. Заохочуємо нас кинути велике мистецтво, не набухати на дрібних скрабах. Автор пропонує малювати таке величезне коло, яке неможливо завершити]6, поки ми живі. Все, що ми бачимо, це просто дуга. Решта є поза нашим баченням, але там, на відстані.
Elsa Bailey відсвяткувала свою сотню дня народження під час катання в Колорадо. У інтерв'ю з ABC вона розповіла про пару речей, які завжди штовхають її вперед.

• Завдяки оптимізму, багато хто може бути легко досвідченим. Якщо ви думаєте негативно, ви буквально отруєння вашого тіла. Посмішка. Вони говорять сміхувальника - найкраща медицина.
  • Проживання Наприклад, я пропускає навіть у 100 років. Якщо у них є влада. Спробуйте правильно харчуватися і не забувати про вправи. В свіжому повітрі і сонце частіше.
Вона також поділила те, що вона дізналася про останні 100 років.

• Поки ви молодий, подорожуєте. Не хвилюйтеся про гроші, просто запустіть. Досвід роботи набагато цінніше, ніж вексель.
  • Зміна неминуча, тому потрібно дізнатися, щоб прийняти її.
  • Одного разу ви будете розуміти, що ви витратили занадто багато часу, хвилюючись про нічого.
  • Я не можу сказати, що ви повинні або не повинні дотримуватися будь-якої релігії. Я просто говорю, що ви повинні визначити, що ви вірите і стежте його до кінця.
  • Не втрачайте життя занадто серйозно.

на www.adme.ru/svoboda-psihologiya/18-pravil-schastlivoj-zhizni-ot-stoletnih-1127360/