Для тих, хто хоче піти.

Сайт публікує текст Сергія Вільнова, журналіста та блогера, присвячений тим, хто постійно хоче переїхати за кордон. Ці люди постійно говорять про своїх планах, простягаючи все навколо, але ще не зібралися ... У нас є такий друг. У мене є старий друг. Вони були друзями в школі, вони були друзями в університеті. Добрий хлопець, розумний хлопець. Але він мав щось джика. Навіть в 9-му класі він тримав розповіді про те, що скап був щитом, вишка-поп, але за бампою все не так. Чоловік поважає там. А мудрий чоловік поважав три рази. І гроші щедрі. Вони роблять. Так, вони говорять, ви повинні закінчити університет - і виходити, вийти.

Я слухав, я був трохи ревно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я не знаю в часі. І тепер, в цілому, тільки в загальних умовах. Коли цілі чіткі, цілі встановлюються. Виконувати себе і піти, де потрібно йти.

Але це просто так сталося, що я пішов після університету. Подалі спочатку, потім ближче. Моя зв'язка з другом була перервана протягом тривалого часу. Десять років, я думаю. І нещодавно я ходив на Саратові, телефон, побитий в пам'яті - добре, Я його дайвінг. І протягом 15 хвилин ми говорили про життя.

Після обміну новин, яка накопичилася роками, розмова перетворилася на загальні теми. І раптом я не можу пам'ятати, чому від рота шкільного друга заливають солодкі думки про совку, вишка і час піти. І в той же час про те, як за бампу все круто влаштовується для розумного і талановитого. Слід визнати, що протягом багатьох років відбиття було поліровано, і звучало набагато більш переконливо, ніж раніше. Я просто отримав. Але тільки в разі, коли я запитав, коли ви були, старий чоловік?

Вимкнено ніколи. Оскільки filthy scoop не дасть вам гроші. Маленький платний розумному чоловіку, дуже мало.

Знаю, я говорю, аргумент. Які імміграційні програми ви спробували? Всі вони різні. Хто на студентській лінії для стажування зліва і перебування, який вже в якості спеціаліста видається на робочу візу. І Канада, Австралія, Нова Зеландія. Південна Африка, нарешті, я не впевнений, що це потрібно зараз.

Вимкнено, Я ніколи не спробував.й Я не знаю програм існував. Звісно, вони повинні прийти самі, просити полоімітно, враховуючи багато грошей, а потім!

Але просити його занадто, так як вона виходить, непросто. Зважаючи на те, що мій друг знає англійську мову в рамках свого навчального курсу. Як кажуть, він читає з словником. Але він не є. Це не проблема, оскільки вивчення мови не проблема. Приїжджайте до гарного місця і дізнайтесь. Це його.

І він почав розповідати мені, як охолонути його.

Що мені здається погано. Дивитися, я сказав, Покажіть, що це так.й Я просто отримав два тижні тому. Це був місяць тому. Я дійсно досить регулярний. І не на екскурсіях, але на роботі. Я спілкуюся з людьми, я дивлю різні речі. Виживання.

Не протікаючи, ви гірше, ніж Таджик в Москві. Якщо місцеві жителі почують ваш чудовий акцент, вони навіть не дадуть вам баня. Спеціалізацією є ваш гуманітарний і кандидатський ступінь в ньому в гуртожитку кривих і намагатися використовувати замість бруму. Вони без використання. Щоб досягти нічого, потрібно бути п'яти разів смартером, більш хворим і працьовитими, ніж локальні. Тоді є шанси отримати час. І після всього, до старого віку, вам доведеться задіяти у мужній людії.

Мій друг п'яний. Такі прохолодні ілюзії були - і що, хмарочос. Але помітно не дуже довго. Бо він пообіцяв написати мені про програми еміграції, щоб проконсультуватися. Я ніколи не писав його. Ймовірно продовжує говорити про сов і раска. У десять років я послухаю знову і порівнювати свої враження.

Він не єдиний. Зароблені соціальні мережі постійно постачають фахівців з іноземного життя, позбавляючи про це на поїздці до Чехії та літньому відпочинку в Туреччині. Репости будь-якої гри про жахів у "Рашка" та правосуддя у забугорській області.

Про те, як не оцінено в анестезіологах Росії. Поважний батько Хтось отримав наприкінці місяця роботи лише 25 тис. рублів. У Сполучених Штатах анестезіологи заробляють стільки за три години, і Дад працював сто п'ятдесят годин! Я хочу, щоб він жив в Америці. й

Звичок порівняння теплого до м'якого є дуже типовим для фахівців цього рівня. Перш за все, це не те, що батько, народився в Америці, може навчитися бути анестезіологом. Медична освіта цілком оплачена. І дуже довго. Не кожен має достатню кількість дисків і терпіння. По-друге, в той час як ви вивчаєте, ви робите хороші борги, які ви повинні платити назад. Довгий достатньо. І порівняно велика заробітна плата за 10-12 років навчання значно витрачається на погашення кредитів. Зробляючи гроші непросто скрізь. По-третє, це не на всіх фактах, що поважне попе буде керуватися отриманням жиру заробітної плати. Оскільки клініки в США також підраховують гроші. І вони щасливі найняти іммігрантів з інших країн - Європи, Індії і навіть Китаю. Оскільки вони можуть бути оплачені менше. Анестезіолог не є незалежною спеціальністю, ви не можете відкрити свій офіс. Тексти пісень, а це означає: Він завжди на щось. Є багато нюансів. Так, звичайно, в США є відмінні клініки з розкішними зарплатами. Порівняти себе своїм співробітникам, так само, як і порівняти зарплату до Тома Круїзи. З повагою до запровадження Саратовської молоді.

Це дивний, приступний, невикористаний для пошуку поваги в збагаченні однієї країни і мрії іншої.

Поганий для вас, некомфортний, не ввімкнути - відійти. Отримати готовий і йти. Це сором'язлива, що Росія втратить сильний професійний, але вона буде впоратися. Я пишу це без найменшого заліза, чесно.

Якщо все так погано, як ви намагаєтеся сказати всім, ви повинні залишити. Навіть якщо це половина поганого, не витрачає час сумнівів. Є багато варіантів. Головне, щоб не бути мереживним, щоб подивитися їх. Ви не можете жити в навколишньому середовищі, що вас загубить. Це просто не нормально. Якщо ви впевнені, що десь ще це буде різним. Не нагадуйте людям, які вони торгують. Люди не люблять. Скрізь.

Але часто буває те, що за оповіданнями про «Рашка» люди приховують власну лазію, пристойність і стравонісність. Наприклад, одна з найпопулярніших мережних збитків режиму в пам'яті була виведена двічі з тієї ж організації для викрадення. Виготовлений, характерно, не від переваг, але від підлеглих. Перший раз він був спійманий рукою і вогнем. Через кілька років він прийшов з провиною: вони кажуть, він був невірним, я хочу їсти, забрати його назад. Зайдіть його. І через шість місяців вони знову лікували, тому що громадянин почав робити те ж саме. До питання «Як приїхати, Андрій?» торкнувся щось незрозуміле. Вони кажуть, що ви платите трохи, ви звіри, так що ви повинні спинитися. Тепер він знає, що він робить, і він каже, що він злодій. Він знає краще, звичайно.

Даний приклад не є комплексним. Але це досить проявляється. Коли хтось живе з хатим і нічого не позбавляє від причини, це дуже поганий знак. Позбутися від «раші» можна тільки один спосіб позбутися від неї.

До неї мій чоловік. Або не означає.

in vilianov.com/world/dlya-teh-komu-pora-valit