Як перестати відволікатися від нечуття і, нарешті, робити важливі речі

Часом ми намагаємось працювати щодня, але ми відволікаємо соцмережі, потім новина і в кінці нічого не встигаємо. Час загублений, і бізнес буде повернено завтра або навіть у вихідні дні.

Лео Бабаута, письменник та засновник блогу Zenhabits, розповідає про те, як зупинитися. Ми вВеб-сайт Я спробував свої методи, і ви знаєте, це працює.

Вчора я мав непродуктивний день: Я зробив трохи роботи, а в процесі знайшов пучок статей онлайн про мої хобі (в основному велосипеди і програмування), грали ігри з дітьми на iPhone, читати новини і закінчилися написання набагато менше запланованих.

Я провів останні тижні читання і медитація онлайн. Я думаю, що багато з нас стикаються з тими ж проблемою.

Сьогодні я закрив всі вкладки в браузер з статтями, які він планував читати пізніше, видалені ігри з телефону, щоб відкрити папку. Я забрав з інтернету.

Я медитував. Візьміть душ. Їжте велосипед, щоб розбити кров.
Потім я знайшов місце без Wi-Fi і сісти вниз, щоб писати.

Ця стаття призначена для тих, хто завжди повинен боротися з спокусою, щоб подивитися через новинну пропозицію. Для інтернет-провайдерів подобається себе.

1,1 км Звичок відволікання - непристойна: часто ми навіть не розуміємо, що ми відволікаємо. З'являється неприпустимо, і зараз ми вже залежні і безсилі, але ми не знаємо її.

Ми не дуже міцні. Наша місія полягає в тому, що може бути розроблена. Перегляньте себе: які сайти, які ви відвідуєте найчастіше і як часто ви витрачаєте на свій день, дивлячись на ваш телефон.

Коли я кинути палити, я переніс олівець і шматок паперу всюди. Коли я бажав курити, я поставив позначку на аркуші. Я дозволяв собі курити, але спочатку довелося реалізувати і документувати своє бажання.

Так я навчила м'язи розуму, і було трохи часу між бажанням і дією. У ці секунди я зробив вибір. Розумний вибір. І в кінцевому підсумку кинути.

2,2 км Після того, як ви зрозуміли, що ви відволікаєте, коли у вас є бажання відволікатися, потрібно зрозуміти чому.

Після декількох годин читання про велосипеди та програмування Я припинив і попросив себе, "Чому я це робив?"

Я боявся. Я не знаю, куди піти, і я боявся закручування. Тепер я знаю, що чи я закрутив чи ні, мені варто, як людина не визначається успіхом або невдачею. Так я закрив всі вкладки і вирішив писати одну маленьку програму і їздити велосипедом один раз. Я буду в процесі складання висновків.

Я теж відволікав. бо Я мріяЯк стати великим програмістом або виграти триатлонський конкурс? Уявіть, що я не хочу, щоб зробити це, так що я буду мати, щоб дати мої мрії: вони не будуть вірні, якщо ми готові зробити рік або два.

І звичайно, ми відволікаємо. Тому ми боїмося пропустити щось важливе.й Ми не можемо фізично брати участь у всіх дивовижних подіях, які відбуваються навколо нас, але це патологічне пропустити їх. Ми радіємо всіх заходів та інших людей.

Немає цих питань. Це важливо, щоб зробити все краще. Для того, щоб допомогти. Що потрібно знати.

3. У Отже, ви вирішили самі, що ви відволікалися, і ви розумієте чому. Якщо ви ще не розуміли, прогуляйтеся по офісі або навколо будинку, але краще піти зовні, відпочивати і думати про нього. У статті немає ніде.

Ми думали, що ми можемо розпочати роботу над ним повільно:

• Щоб розпочати роботу, закрийте безліч вкладок у браузері, як ви можете: численні "читати пізніше", соціальні мережі та інші, які є невід'ємними.
  • Заблокувати улюблені сайти, соціальні мережі, новини, ігри. Ви не повинні перевірити їх кожні 15 хвилин.
  • Поставте замітку на аркуші паперу кожен раз, коли ви хочете перевірити ваші повідомлення.й Вкажіть час, щоб перевірити: скажіть 20 хвилин в 10 ранку і 4 дні. Напишіть час кудись і приклейте до плану.
  • Зареєструватися Підніміть свій велосипед, запустіть, візьміть свої діти до парку.
  • Медитація. Візьміть кілька хвилин, щоб зосередитися на дихання. До цього кожного разу ви відволікаєте.
  • Читати його. Паперові книги. Вимкніть всі екрани і дайте собі тихий час для читання.
  • Знайти місце без Wi-Fi. Або вимкнути маршрутизатор. Якщо ви пишете, закрийте всі програми, крім текстового редактора. Якщо ви робите щось інше, закрийте все, крім правої програми.
  • Видаліть “часові вбивці” з телефону: ігри, програми, все, що ви працюєте, коли ви намальовані для відволікання.
  • В'яжемо без телефону на стіл. Фокус на смак, фактура, колір їжі. Подумайте про переваги, які вона приносить організму.
Звичайно, можна придумати інші корисні речі - будь-який, що допоможе не відволікатися. Намагайтеся практикувати обізнаність протягом всього дня. При необхідності ввімкніть перерву з екранів. Багато можливостей.

4. У Вирішуйте, що це дійсно важливо для вас. Соціальні медіа? Новини Що робити віддалені знайомства? Ігри?

Ми хочемо, щоб зробити все відразу. Але тоді ми не будемо фокусуватися на одному. Не мріємо, нехай навіть найдрібніше, станеться справжньою, якщо ми переконуємо всі мрії одночасно.

Чи є одна мрія, яку ви хочете дотримуватися прямо зараз? Чи можна ви орієнтуватися на це не менше місяця? Якщо ні, можливо, це не так важливо.

Що найважливіше в житті? Виберіть 3-4, принаймні 5 речейБільше Скільки часу ви приділите їм? Чи можна ви відмовитися від інших речей, щоб зосередитися на? Чи можна виявляти 4 найважливіших речей у вашому житті?

Для мене це письма, сім'я, здоров'я та освіта. І ні, я не маю Залізного чоловіка і я не завжди даю їм повну увагу. Я часто маю на увазі, що вони важливі.

5. Умань Піко Айєр написав у своїй книзі Мистецтво Сіленсу: «Натюрморт все-таки є єдиним способом любити світ і все в ньому. й

Я повністю погоджуюсь. Ми не тільки від бізнесу, але від дива життя себе.

Вже кілька хвилин, подивіться на світ. Дивитися вогні восени. Подумайте про людей поруч з вами. Спостереження ваших думок, відчуття вашого тіла, краса вашого дихання, те, що ви живете.

Закоханий в житті і знову. Визначте себе повністю до цієї любові.

Кредит Лев Бабута
Переклад: Веб-сайт
Огляд: niutips.co

www.niutips.co/category/mujer/