Якщо ви втратили надію, поставте її в усій стороні, візьміть лист і ручку.

В житті є моменти, коли все виходить з руки і тільки руйнівні думки. У таких моментах письменники Остер і Джеррі Хіки пропонуються за допомогою методу «Дерево уваги».

• Спочатку малюємо велике коло на шматку паперу, а в центрі він невеликий (близько 5 см в діаметрі). Після цього сидять на стілець, розслабляйте і постарайте на невеликому колі. Почуття очей, спрямованих на нього.
  • Тепер, за кілька хвилин, закрийте очі і відкрийте свою увагу на ті події, які пробудили сильні негативні емоції. Визначити для себе, що ви не хочете.
  • «Я знаю, що я не хочу». Що я хочу?
  • Спробуйте чітко визначити те, що ви хочете. Це найкраще, якщо ви керуєте тим, що ви хочете відчувати себе про ситуацію. Скоро формуємо своє бажання і напишіть її в невелике коло – центр колеса.
  • По периметру кола напишіть свої думки про вашу мету, результат його досягнення, що піднімає настрій. І так тримати запис їх по периметру великого кола. Почати з «12 o'clock» (якби ви шукали на дилі), а потім слідувати за годинниковою стрілкою – 1 годину, 2 години, і так до тих пір, поки у вас є 12 вироків, які генерують позитивні емоції.
Наприклад, якщо ви дійсно хочете схуднути, напишіть це в центрі невеликого кола, і розташуйте всі ваші мотивації в секторі, щоб ви вже відчували реальні здібності, щоб досягти результатів, писати в останньому секторі.

Колесо методу уваги є настільки ефективним у першому місці, тому що ви пишете свої свідомі варіанти. Вони представляють віру, що ви завжди вірили, і що збігаються з вашими побажаннями.

Як ви орієнтуєтеся на цілі в центрі колеса, ви знайдете більше і більше доказів, що ваші наміри реальні. Ви отримаєте все, що ви хочете, коли ви починаєте.

На основі: abraham-hicks.narod

www.abraham-hicks.narod.ru/S/s21.html