570
30 Шляхи, щоб дати імпресію, не хвилюватися
Подарує подарунки не тільки радість, але іноді великий стрес: ви не спите вночі, ви страждаєте, ви не знаєте, що подарувати. Звісно, приємно отримати красиву іграшку або плаття в подарунок, але будь-яка річ стане знайомою, і людина не сподобається їй стільки, скільки за перші хвилини.
Katie, мати п'яти і засновник блогу Wellness Mama, що пропонує досвід, не подарунки. Ми вВеб-сайт Я люблю свої ідеї.
У нас є багато речей.Шафа-купе сповнена одягу, іграшок, сувенірів. Ми витрачаємо багато грошей і часу, щоб отримати ці речі, а потім просто відкинути їх, в кращому віддачі. Виявляється, що ми витрачали час і в кінці нічого не отримали в поверненні – речі не радують нас.
І я вирішив. вуаєристй Ми пам'ятаємо цікаві події на рік з ніжністю і захопленням. А страшні безглузді історії після деякого часу дають не менше задоволення: це смішно запам'ятати, як ви втратили в музеї і випадково побили в задню кімнату з хрещеними експонатами.
Ми ділимося враженнями і розуміємо, що ми є сім'єю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Подарунки для всієї родини Це можливість провести час разом з інтересами та вигодами.
- Абонемент музеюй У вас є музеї, які ви хочете відвідати весь час. Багато музеїв пропонують сезонні квитки на півроку і знижки на місцевих жителів або зробити експозицію спеціально для дітей.
- Підписка на науковий центрй Багато міст також мають дитячі наукові центри або наукові музеї. Ми зрозуміли, що купівля одного року для нашої сім'ї коштує дешевше, ніж квиток на літак. Ми хочемо провести вихідні тут, якщо погода погана і часто приїжджає в п'ятниці після роботи.
- Авіаквитки в концерт. Ми живемо в невеликому місті, але маємо великий оркестр. Дитячі квитки – це недорогий і дитячий музичний супровід.
- Авіаквитки в локальний театр. Ми отримали їх минулого року. Мій чоловік і я вибрав серйозні перформанси, і діти були відправлені в дитячу.
- Намет кемпінгу. У випадку, коли мова йде про нові враження. Так як ми дали намет, ми часто виходимо в природу і обсмажуємо ковбаски на складі.
- Новий хобі для всієї родини. Це ще один раз, коли речі перетворюються на досвід. Ви можете надати настільну гру або величезну головоломку, яка вся родина збиратиметься на довгих зимових вечорах.
- Благодійність. Подаруйте кожній дитині близько 50-100 доларів (як ви можете) і дайте їм рішення про те, що витрачати на неї. Але стан для хорошого знежирення. Наші діти зазвичай добровільно пожертвують гроші на їжу або одяг для дітей від шкіл-інтернатів або допомозі бездомних тварин.
Якщо діти вже вирощені, можна працювати з ними в їдальні для тих, хто перебуває в неприємності на день або два - дайте дітям допомогу приготувати суп і залити його в чашки самостійно. З дитинства вони мають можливість допомогти іншим.
- Клуб скульптури, малювання, верхова їзда, в'язанняй Будь-який. Наші дочки тривають! Вони йдуть в скульптурний клуб, роблять і фарбують горщики і самі пластини.
Якщо ви знаєте, що ваша дитина хоче спробувати нову діяльність, дати йому можливість піти в клуб на місяць і спробувати. Якщо йому подобається, він може триматися. - Будь-який спортивний клуб. Подаруйте мені підписку на місяць. Якщо вам подобається, ви можете продовжити його.
- Сходження стінки. Наш найдавніший син любить його. Багато містобудівних майданчиків або гірських клубів продають щорічні проходи.
- Океанаріум, дельфінарій або зоопарк. Діти зазвичай люблять виглядати на тваринах і рибі.
- Боулінг, скейт-парк або катання на ковзанах. Ви також можете придбати індивідуальні квитки або сертифікати. У мисці і катоку, до речі, можна піти з цілою родиною.
- День скарбу. Якщо ви вирішили подарувати подарунок, перетворюйте подарунок в пригоду: приховати його, повісити фургони навколо будинку і допомогти дитині знайти її. Не дуже підходящий для Нового року, ми все одно вкладаємо подарунки під дерево, але на день народження просто прямо.
- Обід у дитячій кафей Подаруйте своїм дітям сертифікати на відвідування тематичного дитячого кафе та зайдіть їх.
- Фільми. Ми не можемо йти до фільмів часто, але цього року наші діти отримуватимуть квитки Star Wars і піти там з Дадом. Я думаю, що це подарунок більше, ніж будь-який інший.
- Питання та відповіді Всім дітям запитують питання, як «Чому вода волога?» Я не завжди відповіла. Ось чому я колись дав вам книгу, як це. Тепер у нас є улюблена гра - кожен день діти вибирають одне питання і ми обговорюємо її. Іноді я дізнався багато цікавих речей.
- Абонемент на дитячий навчальний журнал. Наші діти люблять читати паперові книги, отримувати паперові листи, листівки та журнали. Так родичі, які живуть далеко відписують корисні журнали для них, і діти дивляться на них щомісяця.
- Набір для рукоділля. Ми самі зробили і дали дітям велику корзину, де були ножиці, папір, клей, нитки та інші корисні речі для творчості. Дочки тепер радять зробити вироби з паперу і вишивки, і я сам дізнався багато.
- Набір Садівника. Набір може включати квітковий горщик, грунт, дренаж, насіння. Давайте дитині посадити квітка і подбати про неї.
- Музичний інструмент. У минулому році улюблений подарунок був барабаном. Мій чоловік навчає своїх дітей грати. Я шкодую за пару днів, щоб бути обережними.
- Спорт. Я подарував своїм чоловікам квитки до ігор своїх улюблених хокейних команд і навіть знайшов квитки на поїзд з спортсменами. Я думаю, що це незабутня пригода.
- Відкритий відпочинок. Це може бути похідне або похідне обладнання, рибальство на озері з фортепіано (часто озера належать до когось) або спортивної гри.
- Абонемент на дайвінг-центр. Мій чоловік і я один раз дав один одному проходу і пішов в клас разом.
- Парашутний клубй Якщо Dad любить пригоди, ви також можете придбати підписку тут.
- вихідні. Мами працюють цілий рік без вихідних, тому найкращий подарунок вільний час. Я люблю отримувати день, коли мені не доведеться варити і чистити. Дуже приємно, якщо сертифікат на відвідування кафе або спа-салону прикріплюється на вихідні дні.
Це ще краще для декількох даїв (тонкий підказок про товсті обставини) для переговорів і подарувати своїм дружинам столик в ресторані, де вони можуть спілкуватися. - Дата. Якщо ви хочете розслабитися, незалежно від того, що ви любите їх. Так чоловік наказує столик, веде переговори з нянькою і влаштовує вечір тільки для двох з нас.
- Навігація Такий подарунок не варто копійки. Але якщо хоча б за пару годин, щоб звільнити мами від щоденних турбот і дати можливість взяти з собою напля, вона буде дуже вдячна.
- Будь-який подарунок для всієї родини, Що ми вже вказали.
- День з онуками. Всі будуть щасливі: дідусь, діти, батьки. Як правило, кожен знайде самі заняття, але як бонус можна подарувати квитки на парк або сертифікат в кафе.
- незабутній альбом. Книга з фотографіями, важливими моментами від життя всієї родини, побажання та дотик «Ми любимо тебе!» у дитячому почерку. Якщо діти зробили цей альбом своїми руками.
- Підписатися на розсилку Для дорослих, музею, зоопарку, наукового центру. Учні можуть піти самостійно, або вони можуть піти з онуками, ви можете трохи відпочити і не хвилюватися, оскільки діти будуть виглядати після того, як діти будуть виглядати.
Виходячи з матеріалу оздоровчий будинок
Переклад та адаптація Веб-сайт
Перегляд фото Олени Карнеєва
Сайт: www.karneeva.ru