588
Чому Мінімалізм - найкращий стиль життя
В останні роки рух мінімалізму активно розвивається, які намагаються мати стільки речей, скільки вони дійсно потрібні. Вони вірять, що цей підхід робить їх щасливими і робить приміщення для важливих пріоритетів.
Blogger Alexander Glagolev розповідає про концепцію мінімалізму та редакторів Веб-сайт він дізнавсяй Чому менше краще.
Ми любимо речі. Шукайте будинок з новою коробкою. Ми проходимо гордо через солод з величезним паперовим пакетом. У ній лежить неймовірна, нова, непаралерована, змащена до пилу всіх конкурентів. Продам будинок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Так! Так, є, щастя! Тепер у нас є новий статус, нова можливість, що надається цим. . й
Єдина проблема полягає в тому, що радість купівлі триває трохи менше часу, коли я провів писати перший пункт цієї статті. Я не розумію, що довго. І в цілому, гроші і почуття, якщо ви відстежуєте їх разом, досить складне. Я провів більше двох років дослідження моїх витрат, щоб розробити певну культуру споживання, яка в свою чергу вплинула на моє сприйняття життя в цілому. Мені подобається. З високою ймовірністю це не підійде вам. Але я скажу його в будь-який час.
Я хочу додати, що це має сенс відслідковувати всі ваші витрати тільки, щоб зробити певні висновки про відсоток повторюваних витрат. Планування вашого бюджету та обмеження ваших витрат, я думаю, є шляхом катастрофи. Легко змінити ставлення до споживання.
Моє шановне читачеві накидає довгі тексти, тому основні ці Якщо вам подобається, мої персональні правила, які я дотримаюся довго, і я формую тільки зараз.
- Менше краще.
- Коли це перетвориться в гарбуз?
- Це ніколи не інвестиції.
- Антитіпація завжди сильніше, ніж радість купівлі.
- Оцінка впливу
- Як зробити висновок
Найкраще створене під обмеженнями. Ви можете зробити майже нічого. Чим менше ваша голова заповнюється сухарями питання про колір страв і відтінок нового замка, тим більше номеру для хороших думок. І праві думки дозволять вам отримати одну річ, яка не буває багато, з якою можна купити все.
Автор: Олександр Глаголев
Фото на preview: etsy.com
www.etsy.com/shop/theartofobservation