Чому Мінімалізм - найкращий стиль життя

В останні роки рух мінімалізму активно розвивається, які намагаються мати стільки речей, скільки вони дійсно потрібні. Вони вірять, що цей підхід робить їх щасливими і робить приміщення для важливих пріоритетів.

Blogger Alexander Glagolev розповідає про концепцію мінімалізму та редакторів Веб-сайт він дізнавсяй Чому менше краще.

Ми любимо речі. Шукайте будинок з новою коробкою. Ми проходимо гордо через солод з величезним паперовим пакетом. У ній лежить неймовірна, нова, непаралерована, змащена до пилу всіх конкурентів. Продам будинок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Так! Так, є, щастя! Тепер у нас є новий статус, нова можливість, що надається цим. . й

Єдина проблема полягає в тому, що радість купівлі триває трохи менше часу, коли я провів писати перший пункт цієї статті. Я не розумію, що довго. І в цілому, гроші і почуття, якщо ви відстежуєте їх разом, досить складне. Я провів більше двох років дослідження моїх витрат, щоб розробити певну культуру споживання, яка в свою чергу вплинула на моє сприйняття життя в цілому. Мені подобається. З високою ймовірністю це не підійде вам. Але я скажу його в будь-який час.

Я хочу додати, що це має сенс відслідковувати всі ваші витрати тільки, щоб зробити певні висновки про відсоток повторюваних витрат. Планування вашого бюджету та обмеження ваших витрат, я думаю, є шляхом катастрофи. Легко змінити ставлення до споживання.

Моє шановне читачеві накидає довгі тексти, тому основні ці Якщо вам подобається, мої персональні правила, які я дотримаюся довго, і я формую тільки зараз.

• Менше краще.
Ми не використовуємо. Чи не ви? Дивитися в шафі або шафі. В одній точці я кинувся все, що я не торкався більше трьох місяців. У мене є близько 300 одиниць, що залишилися для підрахунку. Вони охоплюють всі мої потреби. Всі Мін. Потрібні. Коли я переїхав, вони підходять в велосипедному корпусі і великий пакет. Це зручно, людина!

• Коли це перетвориться в гарбуз?
Ми живемо у віці агресивного маркетингу. Речі стають застарілими, коли ви знаходитесь в рядку для останнього продукту. При покупці щось завжди слід враховувати, як швидко продукт стане застарілим і недостатньою для використання. Новий телефон стане застарілим протягом року. Хороший комп'ютер за 3-4 роки. Визначити ліміти використання і необхідність заміни. Купити тільки те, що вам потрібно.

• Це ніколи не інвестиції.
Я серйозно сумніваю, що мій блог прочитаний будь-яким, хто знає, як інвестувати в речі. Якщо він робить, це порада не для нього. Я не думаю, що мій читач інвестує в антикваріат, картини або навіть супердорогий вино. Коли ви купуєте щось, знаєте, що інвестувати в речі, які ви використовуєте, є припливом. З повагою, Придбання будь-якого предмета, зрозуміти, що він несе втрату в розмірі вартості, сплаченої за нього, і можливо, стане постійним елементом витрат. Збільшити рівень комфорту від його використання або радості купівлі.

• Антитіпація завжди сильніше, ніж радість купівлі.
Це факт. Завжди працює. Потрібна нова рама в кінцевому підсумку перетворюється в тільки велосипед. Новий блискучий комп також земляний пил. Все йде. . й

• Оцінка впливу
Я можу впевнено дати цю пораду всім. Вартість коксованих велосипедів 3,000 євро. Ви можете придбати не так крутий велосипед, а для решти 2000 євро 3 рази зайдіть в навчальний табір. Що ви думаєте, що ви повинні вплинути на результати більше? Ви любите фотографії? Ви можете витратити $ 2000 на нову камеру і ще $ 3000 на оптику. Або ви можете просто придбати хорошу камеру і за інші $ 3,500 подорожі в 10 країн і взяти фотографії різних міст. Що ви думаєте, що ви отримаєте більше подобається, друг? Хмарно і боке? Ні!

• Як зробити висновок
Я вірю, що кожна людина має більш важливі речі, ніж суперечка і блиск для нового, по суті непотрібного предмету. Я досить жити в квартирі з мінімальними меблями і лампочками на дроті замість люстри, і витрачати гроші на квиток на місце, в якому я раніше не був.

Найкраще створене під обмеженнями. Ви можете зробити майже нічого. Чим менше ваша голова заповнюється сухарями питання про колір страв і відтінок нового замка, тим більше номеру для хороших думок. І праві думки дозволять вам отримати одну річ, яка не буває багато, з якою можна купити все.

Автор: Олександр Глаголев
Фото на preview: etsy.com

www.etsy.com/shop/theartofobservation