10 Логічні таємниці, які приховані

Логічні головоломки є відмінним тренуванням для розуму! Вони навчають людей подумати широко і зовні коробки і нагадувати дорослих, які є інші способи вирішення проблем, ніж вони використовуються.Веб-сайт Я рекомендую вам зламати ці горіхи з різним ступенем твердості. Правильні відповіді даються в списку за статтю, але ви не можете пекти! ;-

Ви льотите з Лондона в Берлін з двома переказами в Празі. Яка назва пілота? Введіть темний номер. У номері є газова плита, гасова лампа і свічка. У вас є коробки одного матчу в кишені. Що ви будете відчувати себе першим? Бізнесмен придбав коня за $10, проданий його за $20. Він придбав той же кінь за $30 і проданий його за $ 40. Що таке загальний дохід бізнесмена з цих двох транзакцій? Хто йде на чотири ноги вранці, два вдень, і три ввечері? Гаври в лісах. Починався дощ. Під яким деревом буде хата? 2 люди ходять до одного. І це те ж саме: клони Бориса Гребенщикова. Яка людина скаже Привіт першим? Повітряна куля здійснюється безперервним вітром на південному напрямку. Яким способом є прапори, які літають на гондолу? У вас є два шнури (вік). Кожен шнур, встановлюється на вогонь з кінця, повністю вигорає до землі в точно в одну годину, але він спалює нерівною швидкістю. Як використовувати ці шнури і запальники, щоб виміряти 45 хвилин? Собака - 3, Кіт - 3, Дона - 2, Риба - 0. Що таке Роостер? І чому? Про те, що «Я» не живе в комп’ютерному симуляторі. Довести себе, що є зовнішнім світом та іншими людьми. Відповідь: 1,1 км Ваше ім'я; 2. Матч; $3.20; 4. Чоловік - занурення на всі чотири, потім на два, потім з паличкою; 5. Під вологим; 6. Більше полоіту; 7. М'яч, що здійснюється повітряним струмом, знаходиться в стані спокою по відношенню до навколишнього повітря, тому прапори не будуть літати в вітрі в будь-якому напрямку, так як в заспокої; 8. Вам необхідно світити перший шнур одночасно - ми отримуємо 30 хвилин. Синхронно з першим шнуром встановлюємо другий шнур на вогонь з одного кінця і, коли перший шнур вигорає (30 хвилин), встановлюємо другий шнур на вогонь з іншого кінця (решта 15 хвилин); 9. Роостер - 8 (ку-ка-реку!) 10. Не існує відповіді, але ви можете дізнатися основні пріоритети в житті людини, яка відповідатиме.

www.adme.ru/zhizn-nauka/10-logicheskih-zagadok-v-kotoryh-kroetsya-podvoh-1101860/