Марина Вовченко – Власник найпопулярніших Instagram в Росії

34-річна мати багатьох дітей Марина Вовченко може похвалитися більш прихильниками в Instagram, ніж деякі знаменитості. Популярність в Інтернеті, ця краса здатна виграти з її розкішним тілом і пристрастю до йоги.

Марина любить показати її фігуру в нетривалих асанах. Вовченко сприяє здоровому способу життя, проводить різні тренінги та семінари, які розповідає про те, як любити себе і ваше тіло.

"Чому вона завжди гола?" Це питання часто запитують. Я люблю своє тіло і вірю, що це найкраща прикраса жінки, демонстрація роботи, виконаної на ньому в джинсових сукнях і т.д. не буде досить реальним, тому що речі дуже вигідно регулювати фігуру. Що про чоловіка... Мій чоловік не мій майстер, я незалежна людина і мати право робити, як я бачу fit.

Є категорія жінок, які бояться зробити непотрібний рух без згоди свого чоловіка. Я не впадаю в цю категорію. Ми навчимося чути і зрозуміти один одного. Шановні друзі! І в цілому я творчий на всій голові і я можу! – сказав Марина про себе в Instagram (заспокійлива і пунктуація збереженого автора).

р.

Габаритний зображення