548
Чоловік Довіряє Його Життя Його Lover, Але Gets A Cruel Lesson
до Де ти був? чоловік запитав.
до Моя мама, моя дружина спокійно відповіла.
- Знову? «Ви сидите з нею багато, - сказав чоловік.
Вона не відповіла.
до Ви стали свого роду без хребта ... байдужим ... Вам не сподобалося. Ми живемо разом протягом 5 років, але тепер я починаємо дратувати вашу поведінку. Чи варто знайти ще одну? - сказав чоловік з христиком.
до Як ви хочете, дружина відповіла без емоцій, встановивши таблицю.
Він посміхався і отримав в машині. Прибуваючи на шляху до квіткового магазину, він купив букет з бордових троянд, її улюблений.
Водіння минулого перетину, він побачив страшну аварію. Чоловік був проведений на грудях, він не мав одну ногу, а жінка була ретельно шпиння поруч. Під враженням того, що він бачив, він мав незвичайну ідею. Він перетворився на кропу і прийшов до лікарні до свого друга, який працював тут хірургом.
Коли він прийшов до офісу, він просить його допомогти з справою.
- Шукаю, я отримав ідею... Хочу перевірити дівчину. Чи можете ви допомогти мені?
Посмішений і подивився на нього з перплексністю.
до У вас є подруга крім вашої дружини?
до Так! Любов.
- Любов? Ви звикли думати про вашу дружину, як...
до Що було давно. Вона змінила багато з тих пір.
- Гаразд Але я думаю, що ваша дружина є гарною жінкою, і ви просто припинили вдячність їй.
Він ігнорував слова друга.
Подруга назвав його коханцем з телефону.
Привіт? Мед, ви прибули ще? жіночий голос відповів.
- Привіт там. Ви порушили міську лікарню. Чоловік мав серйозну аварію, Ваш номер був останній вихідний дзвінок на телефоні.
до Що відбулося? Чи живе він?
до Так, він живий, але через сильні травми він повинен мати обидві ноги ампутованими. Ви приїжджаєте?
- Вибачте, що я не можу приїхати до нас, - Крім того, він просто знайомий мені. Зателефонуйте дружині. На телефоні необхідно мати номер. Будь ласка, не зателефонуйте мені знову.
Дівчина вішати.
Він сидить поруч зі мною і почув все. Він шокував її відповідь.
Помітив його розчарування і запропонував:
- Так як ми робимо це, можна назвати дружиною?
- Вона не потребує мене, вона залишить мене.
до Це ваш вибір. Намагайтеся, потім ми знаємо напевно.
- Всі права. Приходьте
Лікар занурив номер дружини.
- Гей, Діана!
- Гей, Леш!
до Ось річ. Не хвилюйтеся. Ігор був у ДТП.
- Чи живе він? Що не так з ним? попросила дружини.
до Він живий, але він у комі.
- Я маю на увазі!
Друзі дивилися один одному.
до Отже, ми продовжуємо перевірити? – запитав друг Ігоря.
- Чи достатньо для вас?
- Небагато. Тексти пісень, а це означає: Я впевнений, що вона буде залишити, коли вона усвідомлює, що все погано і як раніше не буде.
А друг подивився на нього і сказав:
- Ви довіряєте свою нову подругу більше вашої дружини?
Ігор був німим, опускивши голову.
Його дружина нарешті прибули.
до Де він? Де він? вона погана внизу залу.
Подруга чоловіка зустрілася з нею.
до Будь ласка, заспокоїти. Він в номері. Приходьте
Діана пішла в приміщення і кинулася до ліжка. Він не відкладав без руху. У сльозах вона почала поцілувати свою руку і сказати,
до Мій дорогий, мій любов, прокидатися, будь ласка. Просто жити, будь ласка... Я люблю тебе так багато... Я не можу жити без тебе... Ви знаєте, що я був так тихим, тому що ще одна жінка називається мені. Вона сказала, що ви були з нею зараз. Я хотів, але я не можу залишити. Я втратив. Я не був для мого мами. Я був просто сидячи на майданчику, ходьба в наших місцях. Я проповідаю, якщо ви хочете. Просто жити ...
Потім він не міг стояти його, отримав і захопив її.
- Ковані мене, мед, як сліпий я був. Я забув все, що я цінув, що я любив тебе. Сьогодні Я усвідомлю, що ви єдиний, хто допомагає мені вірити в себе і дає сенс до життя. Ви завжди підтрималися і розуміли мене, мій коханий. Я ніколи не зашкодить вас знову. І я ніколи не буду йти...
Дуже хороший урок для тих, хто шукає щось краще ... хоча насправді краще було багато часу, інакше вони не будуть разом занадто довго, чоловік і дружина.
до Моя мама, моя дружина спокійно відповіла.
- Знову? «Ви сидите з нею багато, - сказав чоловік.
Вона не відповіла.
до Ви стали свого роду без хребта ... байдужим ... Вам не сподобалося. Ми живемо разом протягом 5 років, але тепер я починаємо дратувати вашу поведінку. Чи варто знайти ще одну? - сказав чоловік з христиком.
до Як ви хочете, дружина відповіла без емоцій, встановивши таблицю.
Він посміхався і отримав в машині. Прибуваючи на шляху до квіткового магазину, він купив букет з бордових троянд, її улюблений.
Водіння минулого перетину, він побачив страшну аварію. Чоловік був проведений на грудях, він не мав одну ногу, а жінка була ретельно шпиння поруч. Під враженням того, що він бачив, він мав незвичайну ідею. Він перетворився на кропу і прийшов до лікарні до свого друга, який працював тут хірургом.
Коли він прийшов до офісу, він просить його допомогти з справою.
- Шукаю, я отримав ідею... Хочу перевірити дівчину. Чи можете ви допомогти мені?
Посмішений і подивився на нього з перплексністю.
до У вас є подруга крім вашої дружини?
до Так! Любов.
- Любов? Ви звикли думати про вашу дружину, як...
до Що було давно. Вона змінила багато з тих пір.
- Гаразд Але я думаю, що ваша дружина є гарною жінкою, і ви просто припинили вдячність їй.
Він ігнорував слова друга.
Подруга назвав його коханцем з телефону.
Привіт? Мед, ви прибули ще? жіночий голос відповів.
- Привіт там. Ви порушили міську лікарню. Чоловік мав серйозну аварію, Ваш номер був останній вихідний дзвінок на телефоні.
до Що відбулося? Чи живе він?
до Так, він живий, але через сильні травми він повинен мати обидві ноги ампутованими. Ви приїжджаєте?
- Вибачте, що я не можу приїхати до нас, - Крім того, він просто знайомий мені. Зателефонуйте дружині. На телефоні необхідно мати номер. Будь ласка, не зателефонуйте мені знову.
Дівчина вішати.
Він сидить поруч зі мною і почув все. Він шокував її відповідь.
Помітив його розчарування і запропонував:
- Так як ми робимо це, можна назвати дружиною?
- Вона не потребує мене, вона залишить мене.
до Це ваш вибір. Намагайтеся, потім ми знаємо напевно.
- Всі права. Приходьте
Лікар занурив номер дружини.
- Гей, Діана!
- Гей, Леш!
до Ось річ. Не хвилюйтеся. Ігор був у ДТП.
- Чи живе він? Що не так з ним? попросила дружини.
до Він живий, але він у комі.
- Я маю на увазі!
Друзі дивилися один одному.
до Отже, ми продовжуємо перевірити? – запитав друг Ігоря.
- Чи достатньо для вас?
- Небагато. Тексти пісень, а це означає: Я впевнений, що вона буде залишити, коли вона усвідомлює, що все погано і як раніше не буде.
А друг подивився на нього і сказав:
- Ви довіряєте свою нову подругу більше вашої дружини?
Ігор був німим, опускивши голову.
Його дружина нарешті прибули.
до Де він? Де він? вона погана внизу залу.
Подруга чоловіка зустрілася з нею.
до Будь ласка, заспокоїти. Він в номері. Приходьте
Діана пішла в приміщення і кинулася до ліжка. Він не відкладав без руху. У сльозах вона почала поцілувати свою руку і сказати,
до Мій дорогий, мій любов, прокидатися, будь ласка. Просто жити, будь ласка... Я люблю тебе так багато... Я не можу жити без тебе... Ви знаєте, що я був так тихим, тому що ще одна жінка називається мені. Вона сказала, що ви були з нею зараз. Я хотів, але я не можу залишити. Я втратив. Я не був для мого мами. Я був просто сидячи на майданчику, ходьба в наших місцях. Я проповідаю, якщо ви хочете. Просто жити ...
Потім він не міг стояти його, отримав і захопив її.
- Ковані мене, мед, як сліпий я був. Я забув все, що я цінув, що я любив тебе. Сьогодні Я усвідомлю, що ви єдиний, хто допомагає мені вірити в себе і дає сенс до життя. Ви завжди підтрималися і розуміли мене, мій коханий. Я ніколи не зашкодить вас знову. І я ніколи не буду йти...
Дуже хороший урок для тих, хто шукає щось краще ... хоча насправді краще було багато часу, інакше вони не будуть разом занадто довго, чоловік і дружина.