Кондиціонер рефлекс

Так, вода: середини 90-х, ніч, виклик, щоб вбити чоловіка в своїй квартирі і пара опери-юст. Ми вивчаємо, інтерв'ювалося сонними сусідами, підняли п'яний офіцер поліції, в цілому, все за програмою, і вирішили, що коханка корпса була чітко залучена до справи. Дослідник знав адресу. Походимо.
По дорозі, виявилося, що дівчина живе з тіткою, яка рідна, і інакше незрозуміло, чи п'яна, або христина, або просто фольга на природі.
Дзвінок на загартовані двері.
Керування істотою з обличчям Горлума і родом мумії. Намагатися або замісити, або просто відправити об'ємний вектор. Леша (ліва деградована ельф) і Гоша (сухе в природі) обрамляють півпотеновим хребтом в квартирі і починають джгути про розташування гнізда. Тітка вимовляє одну руку на двері, кажуть, там, інші - кладуть під носами пляшки практично з ацетоном.
Вони віддають перевагу дверима.
Приїхати
Навігація
У крихітному приміщенні на клумбі дівчина сніться, які вони, очевидно, не даляться думати в самих еротичних снях. Це як русалка. Що характерний - сну без ковдри, але тільки в мереживних трусики. Стирання подушки, волосся поширюють уві сні... Нічна вечірка підсвітлює їх дуже красиво. І посміхатися на що-небудь там...
Леша заморожує в дверцятах, намагаючись погладити природні інстинкти, після усього, 2 тижнів тільки одружився. Гоша, так як він ще не був одружений, пом'якшуються і переїхали до захоплення. Він привертав до боби. Білий, так, так круглий...
Він не хотів нічого подібного... Просто пробудьте.
Але делікатно струганий на бобі.

Не пам'ятаю опери на 20 хвилин.
Після того, як вони відкинулися, працівники швидкої допомоги працювали поруч. Прокинув Леша, як партнер кладе дивний затиск на шию і витирає кров, що тече з рота. Я зрозумів, що я кинувся рано. Я спробував від'єднати, але він був повернений - прапорелла з перекисом в носі. Останнім, що він запам'ятався перед усіма подіями, була спина голови Гоші, що літають в обличчя.
Леша була удачі. Він втекти з простим переломом носа і з'єднанням іржі головного мозку. Гоші отримав ускладнений перелом нижньої щелепи, а також прикусу - потрапив до носа Лешина і чола. Дівчинка (прочитане плаття) була одягнена бандаж на її синізований каблук.

Все закінчилося добре. Дівчина була з поясом в Shotokan. Вона не мала нічого спільного з вбивством. опера зізнала свою неправомірність, апологізованою. Дівчина, теж, не зробив претензій - просто сказав - це було страшно. Я бачив незнайому обличчя над мною, так що я потрапив її. Що було достатньо для двох одночасно... Я ніколи не мав часу бачити другий...

15 років.
Гоша ще прокидається дружиною з дзвінком з наступного номера.