622
10 речей, які ви можете дізнатися з французької
«Тільки не змінюють свого розуму. й Веб-сайт), каже мій хлопець, для якого я переїхав до Франції 3 роки тому. І він звичайно правий. Не можна міняти хоча б трохи при зміні одного способу життя на інший. Щодня рутина, повсякденні звички – це просто краплина в океані всього, що раптом стала різною.
Ця стаття - це моя умовна функція, яка вже може бути підведена під одним з моментів визначення в моєму житті - рішення для переміщення за кордон. Ось 10 речей, які я дізнався з Франції:
В той час як завжди, всюди, з усіма, як дихання. Я не пам'ятаю, що коли-небудь є грубим або грубим. Скажіть, що "хелло" і "так ви" навчався мені як дитину, і для мене це постійний. Але це не так, поки не переїхала.
- Погана до апологізації, коли мою ногу на шляху транспорту на мене;
- Не просто говорячи про те, щоб продавці, офіціанти та постмени, але й побажати всіх приємних вечірок / день народження.
- «Парадон-екскусез-мой». Веб-сайт), оскільки одне слово, очевидно, не достатньо для загального полоіту;
- перенести на розмітку супермаркету, які мають пляшку води і сумку яблук, коли у мене є товари на 100 євро;
- Якщо я не знаю їх (звичай я не знаю їх), але ми все-таки тацитові сусіди.
Завжди попит більше і краще. І будучи спортсменом з офіціантками. Хто проживав у Франції хоча б пара років розповість вам, що є великі проблеми з сервісом. Ну, вони не знають, як підходити до споживача так, щоб він відчував, як король партії, незалежно від того, чи купує диван, стакан chardonnay або Bentley. І про французьких офіціантів ви можете зробити синістрові легенди. Багато з них починаються наступним чином: «Дякую за те, що в коктейлі з’явились, що він приніс його. й
Я вже не соромлюся звернути увагу на себе на столі з моєї руки, проведеної високою, щоб нагадувати себе, що «середня наближається і перший не там», і не залишити наконечника, якщо послуга здавалося б, але це не одночасно.
Купити їжу на ринку; м'ясо, сир, овочі та фрукти - в спеціалізованих магазинах Ринок у Франції майже схожий на невеликий відкритий музей. Продукція настільки красива, чиста і так фотогенна на полицях, які майже посміхаються на вас. В короткий час на ринок тут приємна подія, не обов'язкова.
Супермаркети на їх фоновому бліді і кризі в кутах, хоча і рослинні відділення в них дуже круті. Але на ринку є ще одна історія. Атмосфера, аромати - коли ви бачите і купити, ви повертаєте додому, варіть з особливим задоволенням. Супермаркети не втілюють.
Перейти на товари з кошиком, кошиком, міцним багаторазовим сумкою або тканинним пакетом. Також продаються пластикові або пластикові пакети. А люди беруть їх на виїзд. Це відбувається, коли ви забуваєте взяти одну з вищевказаних предметів з дому. Не існує звички приносити додому новий пакет, якщо ви можете купити один міцний і використовувати його на рік або два.
І якщо є велика покупка, люди візьмуть візки з ними. Для нас вони залишили ехо певних разів, свого роду атрибута «grandmother». І тут ми всі вони
Стоп боїться віку і поваги старого віку, щоб бути красивими. Бажаєте взяти участь у Французьких пансіонатах, ви просто зупинитеся боятися цього дня, ви будете 70 і всі радості життя для вас будуть завершені. З кожним днем люди всіх вікових категорій не забороняють себе насолоджуватися життям і самопочуттям. Неважливо, якщо вони 50, 65 або 80.
Заплануйте свій відпочинок заздалегідь. Дуже рано. Я маю на увазі, дуже рано. Цього літа обставини виявилися так, що мій французький і я не знаю до тих пір, поки не останню, які дати ми будемо відпочивати. Так заброньовані номери і квитки практично сидять на валізах. Це щось з звичайної. Зважаючи на те, що у вас є проблеми літніх канікул. Це єдиний спосіб вибрати найбільш вигідні пропозиції, заощадити на авіаперевезенні і, нарешті, тільки заощадити пару сотень тисяч нервових клітин, не подаючи такої важливої матерії пізніше.
Насолоджуйтеся моментом. Зробіть свій час. Оцінити своє право на відпочинок. Ви зможете відпочити. Що я говорю про найкращі ілюструє можливість французьких пити одну склянку вина на терасі кафе за годину. І те ж саме на обід чотири години. Люди на столі спілкуються, розповідають історії, діляться враженнями, і нарешті йдуть Їжа та спирт – це супроводження до свята життя, що влаштовують себе щодня. Як провести незабутній день? - Візьміть його і пам'ятайте його. Про них Не бігти, не мухувати, робити все в вимірюваному порядку. Це задоволення, щоб зробити все.
Завжди зберігайте кілька видів сиру і пляшки білого вина в холодильнику. Одне з холдингів червоний. Не в холодильнику. Але від переворотів, як кажуть... Я завжди коханий сир, але це не доки я переїхав до Парижа, що я зрозумів, як різні, несподівані і смачні. Сирна тарілка - відповідь на всі питання, коли я занадто зв'язаюся, щоб приготувати, коли гості раптом прийшли, коли мені потрібно створити закуску, щоб подивитися фільм і... просто коли я дійсно хочу. Де є сир, є вино.
Одяг та одяг для одягу в першу чергу для себе. Але ось це не тільки про переміщення, але і про вирощування таких. 20 і 27 років є різним зовнішнім виглядом і підходом до неї. Різні сприйняття жіночності, привабливості і повідомлення, що знаходиться у вашому шляху заправки, роблячи і розчісувати волосся. І бонус, який знайомий з європейським релаксом і простотою в цьому питанні, на мій погляд, краще, що може статися жінці, яка виросла в патриархальному культурному середовищі. У суспільстві, де жінки повинні бути привабливими для чоловіків. Де її зовнішній вигляд апріорі слід заточувати для зловмивання приманки.
Європейки, з іншого боку, хочуть бути привабливими. І вони також хочуть, щоб ноги не болячелися, тому hello, плоска підошва, красиві кросівки, витончений балет і так далі. Це те ж саме з макіяжом. Щоб підкреслити краще, так. Ні, ні, ні, ні.
Дякую за неймовірну красу і чудові можливості, що життя приносить у Франції. Якщо ви не їдете в будь-яку точку. Якщо ви хочете провести всі вихідні тут, всі свята та свята. Це ще нескінченне мистецтво, історія, естетика, смак і відкриття. І якщо ви подорожуєте... Все від вартості недорогих квитків до відсутності необхідності подати заявку на Шенгенську візу – кожен раз дає фантастичне почуття, яке ви можете обійняти весь світ і не порушувати в абіс бюрократії.
Формула, за якою всі переселенці живуть один спосіб або інший (якщо вони, звичайно, вдячні людям за життя): Не забувайте своїх коренів і вдячні за нові можливості.й
Франція, спасибі вам.
через adme.ru