Benedict Cumberbatch пише надихну літеру до Санта Клауса

Дорослим також вірять в дива і бажаю виконання - це відомий британський актор Бенедикт Кумбербац не залишився. У рамках проекту «Пошта Живого», де знаменитості напишіть власні та прочитали листи інших відомих людей, він написав відкритий лист до британського Санта Клауса.

МиВеб-сайт І знову ми переконані, що Бенедикт є дійсно щирою і дуже любою людиною. Ми перекладаємо літеру актора спеціально для вас.

Шановний Дід Мороз!

Ну, мій друг запитав мене, щоб... Я повинен визнати, що важко розібратися. В основному тому, як більшість дорослих, я відчуваю себе смішно, коли я запитаю вас щось, тому що наш час довгий. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І ми вже не можемо повертатися до годинника і мусити вас допомогти з навколишнім середовищем, кризою міграції, охорони здоров'я, освіти, харчування для бідних, прав людини, фундаментальності та війни. Бог знає, що нам потрібна допомога, яку ми повинні боротися з цими проблемами.

І це не те, що у вас немає компасіону або веселощів. Ви чудовий. Незважаючи на те, що колір вашого костюма змінився на будь-які корпорації і незважаючи на те, що давні обряди нескінченно далекі від спонтанних бажань, таких як розбитий ховерборд в подарунок ... Дорослим тільки відстежити свій час, але ви не існуєте для них. Для дітей необхідно. Діти, які потребують трохи магії в цьому світі, де кордони між невинністю і відповідальністю, уявою і холодними дорослими перешкодами поступово розмиті.

Що я хочу запитати вас. Трохи більше часу для дітей залишатися дітьми. Так що магія і ігри останні довше. Відстежуйте їх від божевільного світу, щоб вони могли сміятися замість крісел. Особливо тих, хто піклується про своїх сімей або страждають від хвороби, голоду або бідності. Насолоджуйтеся життям з моментами радості та надії.

Коли я думаю про те, наскільки важко це для вас, я розумію, що я, ймовірно, не повинен попросити вас на світанку (який я ніколи не був, до речі) коли ви зможете контролювати безперервний простір і продовжити радість дитинства.

Ви даєте надію і ми всім тим, хто пишу вам листи і перейдіть до місця, які бджільниться найкращими. Ви надихаєте хорошу поведінку і, як я пам'ятаю себе, відчайдушні спроби атону для поганої поведінки, щоб не ігнорувати. Подумайте про мільйони дітей, які б хотіли б писати вам, але не можуть через їх безвісти. Послухайте свої слова і дайте їм час і шанс дізнатися, щоб читати і писати, так що вони можуть поліпшити своє життя і втечу.

Я трохи соромлюся тебе. Я думаю, що я зробив точно те, що я пообіцяв, і я запитав вас допомогти з дорослими питаннями і вирішувати деякі важливі проблеми, які діти стикаються. Я обіцяє залишити порт і торт для вас!

Любов, Бенедикт.

П. С. Може У мене є світильник, будь ласка?

Türkçe, English, Українська...