528
11 Уроки життя від John Lennon
John Lennon жив коротким, але надзвичайно яскравим, плідним і насиченим життям. Він пішов до своїх нащадків не тільки неоціненною музичною спадщиною, але й його спеціальною філософією.
Сьогодні, в день відомого учасника Beatles, Веб-сайт публікує найбільш відомі заяви від інтерв’ю та листів музиканта.
Любов все, що вам потрібно, але це вимагає зусиль.
- Любов - красива рослина. Не можна просто взяти його, покласти його в шафу і подумайте, що вона буде рости самостійно. Ви повинні його поливати. Ви повинні дійсно подбати про це і побачити його щодня.
- Люблю, як квітка, ви повинні дати її рости.
Якщо ми бажаємо миру, ми можемо сказати його зараз.
- Мир не те, що ви хочете; це те, що ви робите, що ви, і що ви даєте.
- Оголошено. Так само, як ми заявляємо війну. Тільки тоді ми маємо мир. Про нас
- Якщо кожен вимагав миру замість іншого телевізора, не буде миру.
Ми можемо самі знайти Бога.
- Тексти пісень, а це означає: Я вірю в Бога, але не як це, не як старий людина в небі. Я вірю, що Бог живе у нас.
- Я вірю, що Ісус, Мохаммед, Будда і всі інші розповіли про правду. Переклад не зовсім правильно.
Фантазії реальні
- Тексти пісень, а це означає: Я вірю в все, поки це не відмовлено. Я вірю в справедливості, у міфах, у драконах. Все існує, навіть якщо це тільки в вашому розумі.
- Сурреалізм мав великий ефект на мене, тому що я зрозумів, що зображення в моїй голові не були божевільними. Для мене - це реальність.
- Реальність життя через уяву.
Ми повинні бути, хто ми.
- Я не збираюся змінити спосіб, який я бачу чи відчуваю, що нічого підходить. Я завжди був фрикаком. Я зроблю все життя і жити з ним, ви знаєте. Я один з тих, хто дивився людей.
- Неважливо, як довго моє волосся або який колір шкіри, чи є я чоловіка або жінка. Неважливо.
- Не треба бути дивним.
- Вам не потрібно когось сказати, що ви є. Ви, хто ви!
Не дозволяйте іншим людям прийняти рішення для вас.
- Мета На сьогоднішній день модно бути неодружнім. Я не зацікавився модою.
- Не можна подобатися всім – якщо ви намагаєтеся, ви не будете кинути нікому. Так само, хто ви.
Не так круто, як кожен думає
- Постман хоче автограф. Драйвер таксі хоче малювати. Хлопці хочуть погладити руки. Кожна людина хоче, щоб ти був.
- Це як серце урагана. Уявіть собі прокинувшись на концерті і мислити, кину, як я отримую тут?
Матеріалізм перевищений
- Всихає дев'ятидесятників. Це дев'ятидесятих задач.
- Я запитав в інтерв'ю, яка важливіше: гроші або любов? Я сказав журналісту, що якщо він запитав такого питання, він не розуміє відповіді.
Пишіть свою роботу.
- Якщо це самопізнання означає, що ви робите, я пишаюся тим, що. Тексти пісень, а це означає: Я вірю в мій арт і не боїться сказати його.
- Моя роль в суспільстві, як і будь-якого художника або поета, – висловлювати свої почуття. Не навчати людей, як відчувати, не бути запобіжником, але бути відбиттям.
Сім'я - головне
- Він не вийшов з мого шлунку, але Бог, Я зробив його, Я повинен зробити з кожним крихтою, він їсти, Я дивився його сон, і він плаває, як риба, тому що я взяв його до океану. Я пишаю всіх цих речей. Але він мій найбільший гордість!
- Я можу бути самотніми без Йока, але тоді я просто не хочу бути. Немає причин на землі, чому я повинен бути самостійно без Йока. Не менш важливо, ніж наші відносини. І ми разом з нами. Ми можемо жити окремо, але потім чому? Я не збираюся вітати любов, реальна любов, для деяких хто або друг або бізнес, тому що в кінці ми будемо розпоряджатися, що ні з нас хоче. І ви не можете заповнювати ліжко своїм шанувальникам. Не працює. Я не хочу бути гойдалкою. Я скажу, що нічого краще, ніж хтось, хто любить тебе.
Ви можете звільнити себе від страху.
- Чому ми в цьому світі? Не жити в боці і страхі.
- Я не боятися смерті, бо я не вірю в неї. Як виїхати з одного автомобіля і потрапити в інший.
Дивитися також:
25 Причини любові The Beatles Більш
Що б королеви пісні звучали якби вони виступали The Beatles?
Бітлі епоху
через www.powerofpositivity.com/john-lennon/
Скільки коштує ваша енергія життя?
10 способів прикрасити новорічний стіл так, щоб кожен був прикрашений