10 цікавих фактів про Анджеліна Джолі, розповів її

Анджеліна Джолі досить виправдовує її прізвище - Джолі в французьких засобах "спокійливий, красивий". Однак, за віком 40 років, ця жінка, крім статусу «найкраснішого» і «найкращего» зуміла заробити пару не менш високих заголовків: режисер, сценарист, Надзвичайний Посол ООН та матір багатьох дітей.Веб-сайт Вона публікує вибір маловідомих фактів про Анджеліна Джолі.

1,1 км У віці 14, Анджеліна Джолі вже жив з хлопцем. «Мої мами принесуть мій хлопець в будинок. Це було найрозумніше, що вона могла зробити, бо це те, що ми завжди виглядали.

Ми проживали два роки, а потім пішли на драматичні заняття. Тепер я думаю, 14 років занадто рано жити разом. По-перше, я боїться дня, дочка принесла своїх друзів в будинок. Я не знаю, як я перебуджу їх. й

2,2 км Вона була наркоманом. «Я спробував майже кожен відомий препарат у світі. Я дуже темний час, але Джонні (Johnny Lee Miller є британським актором, першим чоловіком актриса). Допомогло мені побачити світло. Я не загинув молоді, і це чудовий удачі, що багато художників не вдали, що сталося мені. Я пам'ятаю, приймаю дозу до Діснейленду. Я почав думати про Mickey Mouse як середню людину, яка ненависла життя.

3. У Анджеліна Джолі назвала її дочку Шило, як її батько мріяв викликати її. Мій батько хотів би назвати мене Shiloh Baptiste Voight, після його улюбленого вантажівки він і мій мама використовувався для приводу половини Америки, але мій мама обрали Angelina, оскільки вона подумала, що це був неприпустимо. Я подарував мені і брата подвійних імен, Анджеліна Джолі Восьмого і James Haven Voight, щоб в майбутньому ми могли мати кар'єру в кіно, відмовляючи ім'я мого батька.

4. У Вся родина варила весілля. «Для двох тижнів ми підготували для святкування всієї родини. Моя весільна сукня була прикрашена кресленнями дітей. Ми вирішили не замовити торт - Пакс запечений для нас. Кільце підкладки пришивали дітьми, і Knox, які були поставлені з проносними кільцями вниз айслі, навчалися з жолудом. Мама Бред, Jane Pitt, зібрані квіти і зробили букет з них.

5. Умань Він тільки цінує одне. «Я не хочу додавати до матеріалу, але є одне, що дуже дорого для мене – це гаманець, де наші паспорти зберігаються з нашими дітьми: американськими, французькими, в'єтнамськими, ефіопічними та мої документи з ООН». Це своєрідний символ нашої родини.

6. Жнівень Зацікавився авіацією під впливом сина. Мадокс дивився на літаки з таким ентузіазмом, що я зрозумів, що якщо я навчився літати, я стане реальним суперником для нього. У 2005 році отримав ліцензію пілота.

7. Про нас Анджеліна Джолі не має близьких друзів. «Якщо ви помітили, я не маю ніяких подруг у кіно». Це те ж саме в житті. Коли я не зайнятий роботою, я часто тримаю додому з чоловіком і дітьми. Я не великий фанат жіночих зборів. й

8. У Не можна варити. Brad каже, що я найгірша варта на планеті! Мій перший чоловік думав, що я пішов до нього весь час, просто залишитися з печі, і я не міг переконувати його. Це продовжується до того, як я вирішив приготувати щось. Це коли він зрозумів, що я не зрада на всіх.

9. Навігація Джолі - це домашній затишок. «Брад і я абсолютно середні батьки. Більшість часу ми проводимо в домашніх умовах - граємо з дітьми, там ми перебираємо і розкладаємо ділові зустрічі. Екстравагантне розкішне життя не про нас. Ми вже були відомі, коли ми зустрілися. На кожному етапі ми беремо під мікроскопом – знайомства, вагітність, прийняття. й

10. Актриса має модний гардероб. «Я дуже багато речей. Я люблю виглядати елегантно, тому кожна вершина в моїй шафі поєднується з будь-якою парою брюк, і все взуття підійдуть сукні. У мене є нічне плаття, яке виглядає як денний плаття. Я можу прокидати і піти в школу без зміни мого одягу. й

Сайт розроблено компанією universalweb.com.ua