Єдина причина маррі

У мене є син і у мене дочок. І у мене є моя особиста ніч. Він стосується того моменту, коли моя красива дочка, яку я переїхала в руки, які змінили підгузки і з ким ми подивилися на вогні поза вікном ввечері, буде один день принести деякі, шкода, ідіот і сказати, "Дад, тепер цей їжак буде жити з нами".

Більше того, жити з нами і спати з нею.

Майже напевно, з якоїсь причини мені здається, що цей незапрошований гість буде недбалим, бідним, безглуздим, він буде мати довге неоцінене волосся, а його ставлення до моєї дитини не буде настільки ж шикарним, як я хотів би. Я, і він має багато непристойних побутових звичок.

Скоро, це буде мій точний екземпляр, адаптований до віку.

І для того, щоб трохи зменшити свою власну тривожність, тоді як найдовша дочка є лише восьмою, не купити іншого майстра і сердитися собаку, я спробую сказати гучно - чому, насправді, вона повинна вона раптом маррі? До речі, син, який так далеко тільки знає, як красти і прикусити з трьома зубами, напевно, не зашкодить читати цю опусну в двадцять років.

Хоча мій поважний батько хотів би писати щось, як це для мене, я, ймовірно, не розумію це. Але я буду.

Почнемо з протилежною. З яких причин одружитися/заміжні не підходять.

Неоцінна причина No нуль. Ви не повинні марихувати когось, тому що він дійсно хоче, тому що він шкода або через будь-які інші бажання інших. Я знаю, що ви не idiots і я не поясню, чому ви не повинні.

Я знаю не одну, а не дві, не навіть чотири пари, які одружилися – якщо ви відчуєте зайві слова – бо вони бажали сексу, і без печатки в паспорті і обряді в храмі, примирення або строгі батьки не допустили. Всі ці пари не зламаються, або, як вони кажуть, «погано». й

Просто тому, що секс сам, в основному кажучи, досить швидко нудний і не призначений для довгого часу. До того ж, якщо це просто і натуральна, як вечеря, вона отримує нудну навіть швидше. Заради тілесних рад можна разом, але не дуже довго. Якщо ви плануєте провести своє життя разом, то слід шукати більш серйозні причини цього.

Вік, тиск інших, інструкція сповідувача, заповіт батьків, успішні події, «знаки з вище» та інші швидкісні настоянки. Всі ці причини шлюбу є недостатньою, тому що вони видаляють відповідальність за їх вибір.

І в подальшому, коли сіль стає, вони неодмінно захочуть грати назад і сховатися за непристойною стіною «Я не розвинув це, вона утворилася сама». Єдине питання, яке втратить свої нерви першим, і буде погано для обох.

До речі, тут діє шлюб «польот». З корекцією, яка буде погана принаймні трьох.

Економічні висновкиНадії свого багатства і безтурботного життя є актом продажу, не любові, і це не варто робити.Якщо ви не маєте права на продаж. До таких речей відносяться, зокрема, наша душа, і шлюб – це більше союзу душі, ніж тіла – будь-які два люди можуть жити разом або спати разом, і два друзі навряд чи можуть бути чоловіком і дружиною.

Однак, якщо ви все ще вирішуєте про таку угоду, то вона повинна бути формалізована як угода, з усіма шахрайськими деталями, такими як пренуптаційний договір. В іншому випадку, ваш контрагент має занадто сильний позицію, правово і морально, що знову буде погано в конфліктній ситуації.

Як правило, в даній ситуації щось відреагує «справжньої угоди», і вступ до такого роду відносин спочатку планує втратити. Коли продаж себе за матеріальні товари, людина намагається отримати більше і вартість себе максимально можливо, за ніч темний, дорога далеко, і перспективи невагомі і потрібно встигнути отримати дохід, поки це можливо.

Якщо людина підштовхується до шлюбу самотністю і страхом, то він не намагатиметься отримати максимум, але «так, що це», тобто він задоволений мінімальним. «Що не так нічого взагалі».й

Не торкайтесь цим трюком. Не краще. До важкої ситуації, коли це важко, коли болить, коли холодні ночі і без радості дні таке об'єднання не додасть нічого - але це займе існуючий мінімум свободи і значно знижує комфорт. І так як отримана спілка не буде об'єднання двох вільних чоловіків, об'єднаних взаємозгодою, але досить актом занурення на одну іншу, кладаючи чоловіків в нерівному положенні, надії повної поваги повинні бути серйозно заліковані.

Тільки варто, коли всі ці міркування неоцінні. Коли вогонь в організмі загасає, коли ніхто не залежить від будь-якого і не буде залежати матеріально, коли у кожного є, що робити і крім шлюбу.

Простіше кажучи, шлюб тільки варто, коли це не потрібно. Любитель повинен бути розкішю і в'язаним, збивати і пригоди, не розв'язувати поточні або сприймати проблеми, крім того, по суті, проблема «ми не одружені». Якщо два люди вирішили ускладнити своє життя так багато, що вони не просто живуть разом, але планують жити разом для відпочинку їх життя, то це рішення повинно бути мотивовано виключно з

Пам'ятайте, що ваш чоловік є єдиною особою, яка буде з вами. Всі інші будуть вводити своє життя і залишити його однією або іншою функціональністю – другом, колегою, п'яним партнером. Ваш контакт з усіма іншими людьми буде обмежений, і в шлюбі ви повинні мати справу з цілою людиною, практично, безумовно, неприпустимо.

Таким чином, ви не приймаєте своє рішення до того, як ви розумієте, що ви бачите людину перед вами, а не його тіло, його блискучі перспективи, його інтелект або власний комфорт у його присутності.

Любитель, як це не має призначення, але єдність чоловіків з одним, що таємнича єдність, яка можлива тільки між чоловіком і жінкою, що робить сім'ю, і які не можна замінити на що-небудь. Дві друзі не шлюбу, а закоханих не шлюб. І навіть друзі, які спати разом, або любителі, які живуть разом, знову щось неправильно.

Тому, дорогі дочка або шановний син (навіть, раптом ви прочитаєте це), я можу дати тільки одну чітку пораду – з'єднати своє життя з людиною тільки тоді, коли ви хочете з'єднати життя з певною особою, і коли це бажання безкоштовно і зрозуміло.

Довгий час тому жінка попросила чоловіка, «Чому ти любиш мене? й

Спочатку він хотів сказати, що вона була гарною. Але я зрозумів, що це недостатньо: красиві жінки навколо тисячі. Тоді я хотів сказати, що це було тому, що вона любила його, але це не було достатньо - це не просто ця жінка, яка любила цей чоловік. Тоді він спробував говорити про розум і почуття гумору, а про смачний борщ — але борщ в ресторані був ще краще, і розумні залізні співрозмовники в той час могли б плести дорогу — так багато їх розлучення. І навіть думки про те, як добре він з нею вийшов, щоб бути неповноправною - в кінці ви завжди можете знайти життя високо і міцніше. І не допомогла сказати, що це погано без неї.

Залишилося тільки один.
Він сказав: "Бекаус ви тебе."

Якщо ви можете повторити, не відчуєте себе і бажання порадувати когось - ймовірно, ви вже повинні одружитися. Ви, дорогі діти, напевно, не буде читати це.

Автор: Володимир Берхін

www.matrony.ru/o-edinstvennoy-prichine-vstupat-v-brak/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное