12-річний Taylor загинув місяців тому. У листі її батьки знайшли перерву

Taylor Smith був 12 років і був про йти до школи. Коли вона зловила холод, ніхто не очікував нічого жиру.
Всі симптоми вказують на загальний потік: біль у горлі, лихоманка, біль у м'яких ногах. Не одна думка, що смертний вирок незабаром буде накладено на неї.

Незабаром, що дочка не відновлюється занадто довго, батьки вирішили взяти її до лікаря. Він також підтвердив, що він був просто грипом.

р.

Мама Тато і тато зробив все, що вони можуть отримати свою дитину назад. На додаток до всіх видів лікарських засобів, народних препаратів, вони не перестали порадувати дочку з усіма видами солодощів, улюбленим шоколадом. Після того, як так багато турботи і багато днів постільної білизни, Тейлор просто мав повернутися у форму.

Але це не сталося. Неприємний удар несподівано. 5 січня 2014 року загинув 12-річний Taylor Smith. Загиблих членів сім'ї і лікарі дізналися тільки після смерті, що дівчина страждала від інфекції легенів.

Сльози в очах батьків не висохнуть. Попри те, що вона ніколи не встигла надсилати. Серед них було спеціальне повідомлення. Taylor писав його для себе.

Згідно з інструкціями, написаними з двох сторін конверту, лист повинен був відкритий не раніше 13 квітня 2023 р. Так як Тейлор не жив, щоб побачити цей день, мама і Дад вирішив відкрити лист для неї.

Шановний Тейлор,

Як ви? Це дуже простий для мене (10 років тому в минулому). Я знаю, що це може бути пізно, але привітання на випуск!

Якщо ви ще не закінчили, тримайте спробу. Отримати ступінь! Ви в коледжі? Якщо ні, я розумію. Ми повинні мати причину.

Не забудьте 11-й день народження Аллени! Чи це 11?! Вже в рік! Я не зробив його на день народження партії - Я був в Кентукі. Я просто отримав 6 днів тому!

Яка твої стосунки з Богом? Чи ви молитеся, ви поклоняєтеся, ви читаєте Біблія? Чи є ти для нього? Якщо ні, отримайте і зробіть це зараз! Я не люблю те, що відбувається в житті прямо зараз, просто це зробити! Він був катування, збитий, знебочений і crucified для вас! Негайний чоловік, який ніколи не зробив нічого неправдивого для всіх!

Ви подорожуєте в будь-якому місці? Ви за кордоном? Ви літаєте на площині?

Лікар Хто все ще? Якщо ні, як це закінчилося? Прийдіть до лікаря Тексти пісень, а це означає: І тоді ви будете прийти і закінчити цей лист!

Ви вже живете? Якщо ми в коледжі, що ви хочете бути? Я хочу бути адвокатом зараз!

Коли був останній раз, коли ви були в ляльку? Тепер їх найхолодніший атракціон називається Дикий Орел. Він чудовий!

Я вирішив продати мій IPad і купити iPad mini, і не забудьте розповісти про ваших дітей, які ми старші, ніж таблетки! Я зроблю картину iPad, щоб вони могли бачити його, показати його до них!

Це, ймовірно, це. Пам'ятайте, це було 10 років, так як я писав це. Дуже багато. Добре і погано. Це життя, це як працює. Ви повинні поставити його.

З повагою, Тейлор Сміт.