477
Чотирирічний хлопчик заробив власний рак лікування
Сайт дізнався про абсолютно дивовижну і можна навіть сказати: маленький хлопчик, який страждає від лейкозії, заробляє власне лікування! Як це сталося? Деталі нижче. Андрій з України обробляється в Білорусі для лейкозії. Сума лікування була повністю недоступна для сімейства дитини. Тим не менш, хлопець не розгубився і почав робити сніговики на продаж. Скульптивувати їх навіть під час хіміотерапії! Після написання про це в Інтернеті Андрюша зрозумів, що його продукція дуже популярна. На продаж не вистачає сніговиків, адже тисячі замовили їх! І вже піднялися гроші на лікування.
Моя дружина і я не спалю в останні два дні: У мене є 1 800 вхідних текстових повідомлень і 800 вхідних дзвінків. З Франції, Іспанії, Дубаю та попросіть надсилати їм сніговики, і вони готові платити за передачу себе, Папу Антон сказав. Хто-небудь передає 100 доларів, і хтось говорить, що вони не потрібні сніговиків, вони просто переказують гроші. Багато людей чекали сніговика на роки.
Зараз матір Андрія в Україні, де залишилася на терміновому бізнесі.
"Якщо ми залишили гроші, ми передамо його на інші хворі діти", - розповідає Антон. — Нещодавно ми були в Черкаському дитячому онкоцентрі, де були привезені салінові рішення.
Цей натхненний сюжет дуже корисний в чарівній новорічній Єві! Редакція Веб-сайт Він хоче бути хворим і хворим.
по belarus.dirty.ru/chetyrekhletnii-malchik-zarabotal-sam-na-lechenie-raka-903710
Моя дружина і я не спалю в останні два дні: У мене є 1 800 вхідних текстових повідомлень і 800 вхідних дзвінків. З Франції, Іспанії, Дубаю та попросіть надсилати їм сніговики, і вони готові платити за передачу себе, Папу Антон сказав. Хто-небудь передає 100 доларів, і хтось говорить, що вони не потрібні сніговиків, вони просто переказують гроші. Багато людей чекали сніговика на роки.
Зараз матір Андрія в Україні, де залишилася на терміновому бізнесі.
"Якщо ми залишили гроші, ми передамо його на інші хворі діти", - розповідає Антон. — Нещодавно ми були в Черкаському дитячому онкоцентрі, де були привезені салінові рішення.
Цей натхненний сюжет дуже корисний в чарівній новорічній Єві! Редакція Веб-сайт Він хоче бути хворим і хворим.
по belarus.dirty.ru/chetyrekhletnii-malchik-zarabotal-sam-na-lechenie-raka-903710