1296
Що таке COMMON TIP MUSHINE і GENTINE?
Середній обсяг зв'язку у жінок перевищує півтора рази вище обсягу зв'язку між чоловіками.
Необхідність спілкування багатьох жінок настільки велика, що якщо жінка не в змозі «записати» під час робочого дня, негативно впливає на настрій, продуктивність і якість роботи.
Різні потреби чоловіків і жінок для спілкування є джерелом багатьох конфліктів в сім'ях.
У більшості випадків чоловік повністю задовольняє потреби спілкування під час робочого дня.
Дружина не завжди, за її потребу набагато більше. Так вона сподівається на відсутність спілкування в домашніх умовах.
Але це не було. Чоловік безшумний, до питань - розірвати щось у відповідь. Він не слухає вас, або він йде на телевізор.
"Ви не хочете говорити мені, і ви не звертаєте увагу на мене," і т.д.
Не знаючи одної психології. Побажання чоловікам і дружинами: зустріти одне одного в питанні «норм» спілкування.
Для жінок важливий процес спілкування, для чоловіків - результат.
Чоловіки спілкуються краще, коли вони знають призначення розмови. Початок «Летської розмови» підходить для спілкування з друзями, але не для розмови з чоловіком.
Вам необхідно поговорити з людиною не натяки, але безпосередньо про те, що ви хочете.
Де чоловік воліє сили і купити, жінка прагне до чарівності або перемоги над співрозмовником.
Чоловіки люблять поговорити про своїх успіхів і жінок, які люблять поговорити про їх невдачі.
Людина воліє думати в тиші, виражає тільки кінцевий результат.
Жінки думають про те, що вона сприймається людиною як чаттер.
Жінки рідше, ніж чоловік перебиває співрозмовника, вона бачить співрозмовника краще і розуміє свої почуття.
Після переривання, жінка потім повертається в точку розмови, яку потім обговорювалася.
Чоловік перериває жінку в 2 рази частіше, ніж її.
Жінки слухають набагато довше чоловіка.
Середня людина слухає жінку уважно протягом всього 10-15 секунд, після чого він прагне дати відповідь без уточнення інформації.
При розмові жінки частіше, ніж чоловіки посміхатися і дивитися на очі. Чоловіки часто виглядають при спілкуванні.
Жінки сильно затерті, дуже рідко.
Від порівняння отриманих результатів при оцінці виразу чоловічих і жіночих граней слідувати за тим, що більшість емоцій (жіночий, дисгуст, радість, гнів, сюрприз) більш точно визнані у жінок.
Наприклад, 96% дивуються, 85% жінок бояться. Тільки жир краще визнано на обличчі чоловіків (58% проти 50% у жінок).
Жінка завжди може заманити чоловіка. Немовлята чоловіка, яка вразила жінку. Ті, хто жарозмовно думають, інакше не можна заперечувати: від того, що жінка не ловила брехню, це ще не слідувати, що вона зуміла провести: вона просто не хоче розірвати чоловіка, боячи з ним.
Причиною високої чутливості жінки до прихованого субтексту є непристойна здатність помітити і розшифровувати (так звані) невербальні сигнали: постави, жести, рухи тіла, зроблені в момент виступу. Вони виробляються підсвідомо і дають статус спікера.
В результаті жінки більш успішні переговори, ніж чоловіки.
Для жінок, бо вони потрібні в діре (жінки люблять з вухами). Але чоловіки відреагують на компліменти у своїй адресі не менш вигідно, ніж жінки, тільки їх зовнішній вигляд стержня. Люди, які не зіпсовані для компліментів (як чоловіки, так і жінки) приймають плащі вигідно, хоча жінки, як правило, більш пікантні про якість компліменту.
Поціновувачі жінок стверджують, що така банальна заява чоловіка в аргументі з жінкою, як «я мій самий дорогоцінний скарб» є найбільш переконливим аргументом, який застосує жінку.
Чоловіча мова коротше жінок, адже чоловіки більш категоричні в суді. У жіночому виступі є багато невизначеності, а в той же час непомітно присутні і «так», і «не», і «майбе». Це вимагає більше часу, щоб пояснити.
Неперевага створюється через умовні нахили, які жінка використовує 2 рази більше чоловіка. 5 разів більше обмежувальних виразів (наприклад, «за потреби»).
Жінки 3 рази частіше за все запитують і кажуть «право?», «так?», «не?», «право?». Вони абсорбують частіше чоловіків.
Жінки прикріплюють велике значення тонусу розмови, болісно реагують на затягування тону. Чоловіки категоричні тони, якщо доречно, сприймати, як правило, без негативних емоцій.
Правила спілкування з чоловіками:
1,1 км При розмові з чоловіком, намагайтеся спочатку розповісти про найважливіше і тільки потім розповісти про деталі, які можуть привернути увагу. Жінки, як правило, люблять почати історію з невеликими деталями, поступово засвідчуючи натяг, і тільки «під завісу», щоб сказати лінію перфоратора, для якого було запропоновано всю історію. Нерідко за цей час людина вже втратив інтерес у розмові, перестає слухати.
Типовий приклад: жінка чекає чоловіка, щоб розповісти йому, як вона зуміла зафіксувати себе сантехніки. Вона починається, кажучи, я приніс рушники на ванну і раптом помітив, що вода в туалеті була витік. Я кинув мене, як ви сказали мені, але це не допомогло. За цей час чоловік або отримує до виклику сантехніки, або сходження в коробку з фіксаторними інструментами. «Я не встиг тебе сказати, я закріпила все себе!»
2,2 км Спробуйте зрозуміти і прийняти, що чоловіки набагато швидше, ніж жінки, щоб зупинити розмову. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Так, замість тихого ковтання, спробуй нейтралізувати момент з коментарями, такими як «... Я говорю про те, що...» або «Я шкодую, але я не закінчився». Чоловіки в таких випадках зазвичай наполягають у собі з такими фразами, але жінки рідко бувають робити це і, як правило, мовчно відключені.
На додаток, жіночий голос, як правило, звучить тихіше, ніж людина, і тому вони повинні процідити голос, щоб чути. Проведіть свою точку спокійно (але міцно!) і ви отримаєте більше поваги від вашого партнера.
3. У Не скажеш: «Я відчуваю» або «Я думаю» дасть вам більше ваги і допомогти вам не звинуватити бути irrational. Суддя "Я думаю, що ти занадто непереборний" звучить як холоднокровне спостереження, так і слова "Я відчуваю, що ти не затриманий достатньо" буде прийматися як звичайний блиск.
4. У Прийміть те, що чоловіки використовують більше іменників і дієсловів, і жінки використовують прикметники і прикмети.
Якщо людина говорить, що це "виконувати", розгляньте його найвищий комплімент і не намагайтеся отримати оголошення з нього в суперб градусів.
Звичайно, мовні відмінності між чоловіками і жінками можуть однаково відроджувати чоловіків і жінок, але якщо ви навчитеся розшифрувати мову чоловіків і жінок і зрозуміти, що дійсно лежить за конкретною заявою, це значно сприятиме розумінню.
Типова історія: дружина витрачала багато часу і це приготувати чоловіка щось смачно на вечерю. Як він сидів, щоб приготувати, вона чекала за захоплення компліментів.
Як вона послужила десерт, вона запитала:
- Як це?
"Не поганий," відповів чоловіка.
до Чи не це добре? Що вам подобається?
- Я сказав вам, що мені сподобалося. Моя дружина захотіла ставити: що нечутливість! Яка перемога! Отримати гарне слово з нього.
І це те, що чоловіки дуже стінгі в словах і рідко будь-які з них щедрі в компліментах.
5. Умань Не говорячи голосно і закінчуйте вироком, опускаючи, а не піднявшись голосу, особливо коли мова йде про щось важливе і цікаве. Як ви, як ви перебуваєте в цій точці, спробуйте не забути, що підняти голос до кінця вироку майже перетворює його на питання, і знижуючи його, дає вашій увазі впевненість і наполегливість.
Постійне питання інтонації може дати враження про допитування.
6. Жнівень Ми не беремо на себе оборонну позицію. Уникайте навіть формальної апології для чогось, що не має нічого спільного з вами, для якого ви не несете відповідальності. «Я шкодую, що ви не отримали знову» Господи, «Це просто сором’язлива для них, що вони не дають вам піднятися, але я впевнений, що ви отримаєте один наступний раз», – говорить про те, що ви можете прийняти місце, а не просто симпатизацію.
7. Про нас Прийміть необхідність незгодити. Багато жінок вважають різницю думки як rift.
Чоловіки, як правило, вражають можливістю сперечатися, показати свою правду, зробити переконливі аргументи; жінки традиційно присвячують миротворчу роль. Якщо ви не погоджуєтесь, скористайтеся цією відмінністю, щоб дізнатися більше про один одного. Можливо, ви зможете дізнатися багато цікавих речей, а в кінці ви зможете дізнатися багато з них.
8. У Чоловіки, які приїдуть до обговорення з жінками в ніч. Справа в тому, що (1) людина відчуває вразливість в емоційних питаннях, і намагаючись забити розмову, коли він втомився сприйматися як несправжня гра; (2) чоловіки бояться, що обговорення буде перетягуванням, і це дозволить запобігти йому говорити.
Правила спілкування з жінкою:
1,1 км Дуже важливо для жінок говорити. Тому намагатися слухати співрозмовника, якщо це можливо без перерви.
2,2 км Спробуйте зрозуміти її, враховуючи, що жінки часто не починаються з головної речі, це може бути між лініями або в кінці її заяви.
3. У Намагайтеся уникати найменшого прояву невідповідності до жінки. Жінки боляче сприймають такі «ліхті речі» як той факт, що вони не скажуть, що не пропонують сидіти.
4. У Жорсткість при наявності жінки, навіть не звертається до неї (наприклад, одягання, mate) травмує її.
5. Умань Так робить неоднозначним оглядом жінок в цілому або натяком їх розмежування.
6. Жнівень Не бажано захоплювати одну конкретну жінку в присутності іншої (або інших).