466
Чому жінки завжди
р.
Як правило, дівчата потребують трохи більше часу, щоб отримати десь, ніж хлопці.
Щоб пояснити цю різницю, Веб-сайт Я зробив смішне порівняння дій жінок і чоловіків під час ранкового табору.
Чим займається жінка:
1,1 км Коли вона прокине, вона усвідомлює, вона отримала вагу.
2,2 км Він помітив, що ноги раптом стають більшими: вони ростуть вночі?
3. У Дуже дивує, чому укладку, яка виглядала просто божественно, тепер робить його схожим на білок.
4. У Вона обирає її нижню білизну в залежності від її планів на вечірній вечір:
6. Жнівень Знаходиться в дзеркалі:
8. У Вона розуміє, що її колірний тип був створений деякими аногиністами, які надихнули кольором, який не відповідає іншим на цій землі.
9. Навігація Я думаю, що слова моєї дочки: «Год, мама, є інші стилі одягу! й
10. Він усвідомлює, що пакет не завжди вказує на те, що вони блискучі або з малюнком.
11. Подумайте про те, що етикетка на упаковці "для високих" засобів? Чи є на підлозі ноги, коли ви сидите на стільці?
12. Пройшов принаймні 15 пар з кнопок, щоб знайти принаймні одне ціле, але пам'ятайте, що ні в якому разі не варто викинути рвані. Вони відновлюють себе під час роботи.
13.00 р. Вона усвідомлює, що модель її спідниці є настільки старим, що вона безпосередньо шує: «Я все ж користуюсь аце!»
14. Вона помітить, що складки на її спідниці повні.
15.00 р. І довжина спідниці робить її повним, теж.
16.00 р. І зріз.
17.00 р. І кишені. . .
18 років Обгортання цієї спідниці.
19.00 р. Знаходиться несподівані плями на одязі: вони висять на власній ніч?
20. Він усвідомлює, що плаття більше не натискається. (Див. пункт 1).
21. Він кладе на пояс і знаходить, що він занадто довгий, що може свердлити інший отвір, який явно відсутній.
22. Він кладе на пояс і знаходить його занадто коротким. Немає коментарів.
23. Поставить на ремінець стильною пряжкою і усвідомлює, що він був модним в минулому декаді, можливо в майбутньому, але обов'язково не в цьому.
24. Виявляється, що все взуття в виворітному відтінку. Скільки коричневих пар є? (Давайте статтю про творця маніпулятора)
25. Усвідомлює, що хороша половина її взуття має "вибір" назву "деформований каблук". Він може бути виліканий тільки за допомогою ламації.
26. Посаджує сережку застібку і покладає її на інші сережки, які також втратили їх кріплення на глибині її килима.
27. Відкриває помаду, яка живе в останні дні. Намагатися покласти лівовери на губах.
28. Зробіть замітку «закупити матовий помада «Ревлон» відтінку нічного червоного вина 616» і усвідомлює, що, швидше за все, це провокує автоматичне припинення випуску цієї серії.
29. Стіни його светри з помадом в спробі її витягти над собою.
30. Зміна светри.
31. Вона боїться перевернути чоловіка, коли вона знаходить волосся на обличчі. Неймовірно витягування.
32. Він намагається зібрати волосся і усвідомлює, що вона занадто коротка для хвоста, але в той же час занадто довго залишається незбираним.
33. Виберіть, який шарф носити: теплі, але неглибокі, або витончені, але літні.
34. На останніх хвилинах, які нігті виглядають як тріщина фасаду старого будинку.
35. Промиваємо лак рідиною для видалення лаку, який вдало розливається на столі і розфарбовує його.
36.00 Р Розтирання столу.
37. Він знає, що він пізно.
38. Сидіння на трасі.
39. Левінг.
Що робить чоловіка: 1. Почати одягнені.
2. Обід.
Кредит Еріка Ференкик
Переклад та адаптація Веб-сайт
www.purpleclover.com/relationships/4835-why-women-are-late/
Як правило, дівчата потребують трохи більше часу, щоб отримати десь, ніж хлопці.
Щоб пояснити цю різницю, Веб-сайт Я зробив смішне порівняння дій жінок і чоловіків під час ранкового табору.
Чим займається жінка:
1,1 км Коли вона прокине, вона усвідомлює, вона отримала вагу.
2,2 км Він помітив, що ноги раптом стають більшими: вони ростуть вночі?
3. У Дуже дивує, чому укладку, яка виглядала просто божественно, тепер робить його схожим на білок.
4. У Вона обирає її нижню білизну в залежності від її планів на вечірній вечір:
- Її друг може прийти на чашку чаю вночі.
- Дві завантажені романтичні комоди, торти в духовці.
6. Жнівень Знаходиться в дзеркалі:
- прищ на кінчик носа,
- Простір в нострилі.
8. У Вона розуміє, що її колірний тип був створений деякими аногиністами, які надихнули кольором, який не відповідає іншим на цій землі.
9. Навігація Я думаю, що слова моєї дочки: «Год, мама, є інші стилі одягу! й
10. Він усвідомлює, що пакет не завжди вказує на те, що вони блискучі або з малюнком.
11. Подумайте про те, що етикетка на упаковці "для високих" засобів? Чи є на підлозі ноги, коли ви сидите на стільці?
12. Пройшов принаймні 15 пар з кнопок, щоб знайти принаймні одне ціле, але пам'ятайте, що ні в якому разі не варто викинути рвані. Вони відновлюють себе під час роботи.
13.00 р. Вона усвідомлює, що модель її спідниці є настільки старим, що вона безпосередньо шує: «Я все ж користуюсь аце!»
14. Вона помітить, що складки на її спідниці повні.
15.00 р. І довжина спідниці робить її повним, теж.
16.00 р. І зріз.
17.00 р. І кишені. . .
18 років Обгортання цієї спідниці.
19.00 р. Знаходиться несподівані плями на одязі: вони висять на власній ніч?
20. Він усвідомлює, що плаття більше не натискається. (Див. пункт 1).
21. Він кладе на пояс і знаходить, що він занадто довгий, що може свердлити інший отвір, який явно відсутній.
22. Він кладе на пояс і знаходить його занадто коротким. Немає коментарів.
23. Поставить на ремінець стильною пряжкою і усвідомлює, що він був модним в минулому декаді, можливо в майбутньому, але обов'язково не в цьому.
24. Виявляється, що все взуття в виворітному відтінку. Скільки коричневих пар є? (Давайте статтю про творця маніпулятора)
25. Усвідомлює, що хороша половина її взуття має "вибір" назву "деформований каблук". Він може бути виліканий тільки за допомогою ламації.
26. Посаджує сережку застібку і покладає її на інші сережки, які також втратили їх кріплення на глибині її килима.
27. Відкриває помаду, яка живе в останні дні. Намагатися покласти лівовери на губах.
28. Зробіть замітку «закупити матовий помада «Ревлон» відтінку нічного червоного вина 616» і усвідомлює, що, швидше за все, це провокує автоматичне припинення випуску цієї серії.
29. Стіни його светри з помадом в спробі її витягти над собою.
30. Зміна светри.
31. Вона боїться перевернути чоловіка, коли вона знаходить волосся на обличчі. Неймовірно витягування.
32. Він намагається зібрати волосся і усвідомлює, що вона занадто коротка для хвоста, але в той же час занадто довго залишається незбираним.
33. Виберіть, який шарф носити: теплі, але неглибокі, або витончені, але літні.
34. На останніх хвилинах, які нігті виглядають як тріщина фасаду старого будинку.
35. Промиваємо лак рідиною для видалення лаку, який вдало розливається на столі і розфарбовує його.
36.00 Р Розтирання столу.
37. Він знає, що він пізно.
38. Сидіння на трасі.
39. Левінг.
Що робить чоловіка: 1. Почати одягнені.
2. Обід.
Кредит Еріка Ференкик
Переклад та адаптація Веб-сайт
www.purpleclover.com/relationships/4835-why-women-are-late/