506
Фламішні портрети XV століття, «відтворені» в туалеті літака
Для найбільшої частини пасажири протягом багатьох годин рейсів читають книги, сну або їсти щось, але американський Ніна Хачадурян закривається в туалет літака, щоб зробити самопортрети в стилі фламішного живопису XV століття. Серія портретів Ніни є частиною проекту «Сеат Присвоєння», який використовує все, що можна знайти на площині під час польоту.
Веб-сайт Ми запрошуємо вас подивитися ці дуже смішні «повітряні шедеври».
На нашу думку, Ніна може похвалитися не тільки художнім талантом, але і чудовим почуттям гумору!
Одного разу під час короткого рейсу в Монако в березні 2010 року я випадково поклав серветку на голову і фотографував відображення в дзеркалі на мобільний телефон. Утворено зображення нагадувало мене портретів фламських майстрів п'ятнадцятого століття.
Тоді я взяв ще кілька картин, а до кінця польоту я мав серію пострілів в одному стилі, які я назвав Портрети туалету.
Для створення глибокого темного фону характерна картина XV століття Ніна використовується щільний чорний шарф.
Це справжній, високий арт туалетної фотографії!
р.
Дивись також: 25 фото, які важко вірити
через bigpicture.ru ? p=444209
Веб-сайт Ми запрошуємо вас подивитися ці дуже смішні «повітряні шедеври».
На нашу думку, Ніна може похвалитися не тільки художнім талантом, але і чудовим почуттям гумору!
Одного разу під час короткого рейсу в Монако в березні 2010 року я випадково поклав серветку на голову і фотографував відображення в дзеркалі на мобільний телефон. Утворено зображення нагадувало мене портретів фламських майстрів п'ятнадцятого століття.
Тоді я взяв ще кілька картин, а до кінця польоту я мав серію пострілів в одному стилі, які я назвав Портрети туалету.
Для створення глибокого темного фону характерна картина XV століття Ніна використовується щільний чорний шарф.
Це справжній, високий арт туалетної фотографії!
р.
Дивись також: 25 фото, які важко вірити
через bigpicture.ru ? p=444209
50 дійсно величезний Майнінг Коон кішки
10 Невідомі факти про Sherlock Holmes Creator Артур Conan Doyle