3610Р. 4200Р Що я дізнався 36 років сімейного життя

Психолог Winifred Riley відсвяткував своїм чоловіком ювілей свого весілля і одночасно розповів про те, що висновки вдалося зробити протягом багатьох років сімейного життя. Сайт публікує список своїх чудових порад і фактів про шлюб і стосунки між подружжям. р.

Я вже відсвяткував 36 років. Протягом багатьох років ми відсвяткували їх різними способами: ми пішли на ресторани, голі на вечерю, відсвяткували день «право поцілунок», і один раз обидва мали грипу.

Кожен шлюб проходить через багаті, бідні, хороші і погані часи. Кожен рік приносить багато сюрпризів і викликів для двох з вас. Але головне – «солодкий» моменти. Варто жити.

Якщо ви вважаєте, що, якщо хтось інший буде набагато простіше і більш приємним, ви, ймовірно, неправильно. Більшість сімейних проблем фіксуються. Дійсно. Навіть найдовші. Слово «диворця» як шантажу небезпечна зброя. Якщо ви потілите в серцях, «Я полюблю для розлучення», то ви зашкодуєте свого партнера набагато більше, ніж якщо ви подрібнили, «Я так розчарував в наших відносинах!» Висловлення «похилого чоловіка як за кам'яною стіною» повинна бути забута і видалена з lexicon. Любитель - це красива річ, але не без труднощів. І ви повинні подолати ці труднощі разом, не розміщуючи всю відповідальність за один з партнерів. Ви можете бути впевнені, що люди не можуть змінюватися. Але це неприпустимо. Я одружився чоловіка, коли я був на початку 20-х років. Якщо ми не змінили весь цей час, ми ще не будемо наївним дітям, які зберігають наполягають на живих «як я сказав.» Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Все в руках. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Причини відрізняються. Якщо у вас є проблеми роботи, вони можуть бути проблеми вашої дружини. І навпаки. Так, після реєстрації, ви не несете відповідальності тільки за себе. З іншого боку, іноді обміняються проблемами з кимось є найкращим способом впоратися з життям. Люди, які незадоволені шлюбом, думаю, що проблема є установою шлюбу. Вони кажуть, що вона застаріла або штучна сама по собі. Але все, що відбувається в сім'ї, є результатом власних зусиль, не статистикою. Чому ви відмовтеся створювати щось гідне? Шлюб безперервного навчання. Німецький підхід до сімейного життя повністю озброєний. Якщо ситуація виходить з контролю, це тільки означає, що ви не маєте необхідних навичок подолання проблем. Про нас Боротьба за владу в сім'ї не тільки неминуча, але необхідна. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Дізнайтеся, в яких питаннях, які будуть основним експериментальним способом. Нема дружини зможе вирішити ваші внутрішні ускладнення і врятувати вас від дитячої психологічної травми. Якщо ви думаєте, що завдяки вашому дружині ви зможете почувати себе безпечно, то нічого не станеться до тих пір, поки ви не знайдете внутрішньої стабільності. Ви повинні тримати, чи ви одружені або ні. Любов є більш сильнішим випробуванням, які ви побороли з дружиною. Чим більше труднощів, тим простіше буде вам насолоджуватися моментами, коли ви добре робимо. Про те, як ви робите бізнес. Це гроші. Це секс. Це виховання дитини. Це побутова справа. Ви можете боротися один з одним, або ви можете співпрацювати. Співробітництво, як показує практика, є набагато більш продуктивним. Навіть найвужчіший з вас може навчитися врожайності. Займіть своє слово. У більшості випадків, коли ваш чоловік сердився або сумний, це не ваша відмова. Пам'ятайте, що Ускладнених часах допоможе лояльність. Ви не обіцяєте, що ви будете разом до тих пір, поки не сталося смерті? Якщо ви хочете, щоб мати сім'ю з усіма, хто може. Навіть коли здається, що це більше не має сенсу. Тексти пісень, а це означає: Повірити мене, в більшості випадків це має сенс. Не може бути краще або гірше. В кінцевому підсумку це власний вибір. Скарги і постійні критики не такі ж, як запит на зміну. Депресія є однією з найбільших загроз шлюбу. Я побачила багато сімей, які опинилися, бо один з подружжя дав рано. Статистика Диворце говорить нам, що кожна друга сім'я не проходить випробування часу, це? Не точно. Половина членів сім'ї слідувати поведінками, які гарантовано відмовляються. Втілення цієї простої правди може змінити все. Добре легко. І це допомагає. Дякую Вам один одному частіше. Щаслива сім'я, коли ви не дратуєте себе або дратівливого партнера. Будь-який шлюб переходить в жіноче домінування, роздратування, аргументи заліза, і засмаги двері. Ваше завдання не вибудувати з цих трагедії універсального масштабу. Зберігати серце не завжди легко. Любов запитує багато питань. Відповіді, коли ви думаєте, що ви зробили помилку. Довіра в любові! Шлюб не є антидостатнім для самотності. Комунікація, неперервність і спілкування між подружжями не є постійними. Іноді ми працюємо разом. Іноді це не так. Якщо ви зробите свою помилку. Легко їздити на носій доріжки. Робота, будинок, телевізор, вечеря, секс. Як ви витрачаєте субота вночі? Додати деякі сорти. Найуспішніші шлюби є результатом роботи одного чоловіка. Психологи називають його «гарячим». Вам потрібно когось, що ви можете покладатися на складний час. Людина, яка служить для вас точку посилання. Якщо Ваш чоловік любить це, вибро. Але намагатися відмовлятися від нього. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Найкраще, що ви можете зробити під час аргументу, щоб зупинити його. Не знаючи, хто правий і хто невірний. Просто зайдіть поломку і остудіть. Повернутися до цієї проблеми пізніше. Деякі конфлікти не можуть бути вирішені через компроміс. Ми не можемо мати половину дитини або придбати половину туру. Кращий спосіб, коли один говорить так, щоб будь ласка, інший і інший розуміє це подарунок. Приправи рідко трапляються з їх істинних причин. Місце, де зберігати мильний ящик або мез на кухні не може викликати величезний скандал. Якщо це сталося з вами, є більш глибокі проблеми. Намагайтеся досягти свого партнера і дізнатися, що відбувається, коли вони охолонуть. «Що ж зараз» і «живе довго і щасливе життя». Ми працюємо цілодобово. Доброго дня! Коли ви думаєте, що ви повинні сказати щось важливе, але сумнівайтеся, це означає, що ви дійсно повинні. Дізнайтеся, як зробити плани. Разом. Якщо ви думаєте, що ви будете мати великий вікенд, ви, ймовірно, ніколи не будете. Один з вас повинен йти вперед. Апологізувати перший. Зробіть компроміси першими. Поставлення приміщення під час аргументу є першим. Культивація перша. Чому б ви не знали, що людина у вашій родині?

Веб-сайт: www.huffingtonpost.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное